aç ayı oynamaz kızım hala gitmedim ben ekmek almaya...dur ya meyve falan buliim birazdan da brownie yapıcam kendime
tünaydın kızlar nasılsınız.beybıbeybı tebrık edıyorum arkadasım senı Raabbım devamını getırsın inşlahha darısı bizlere. 20 gundur silik cıkan ovulasyon testi bugn koyu bir kırmızı oldu bnde anlamadım ne oldugunu gec yumurtlama mı anlamadım ayda 2 kez yumurtlanmaz dunden bu yanada karnıma iğneler batıp duruyor zatenn :44:
ben şahsen iyiyim sen nasılsın?
geç yumurtlamış olabilirsin canım
kız sen napıyon daha yapmadın mı kahvaltınıyeğenimi aç bırakma ye bişeyler
ohh bi de bensiz browni yer ki
bende ıyıyım canım aynı işte cok sıkılıyorum ewde ama Allahtan bu topik ve sizler gıbı tatlı fıstıklarla karsılastım burdaa vaktımı gecırıyorumm iiyiki varsınızzz her guzl haber umutlandırıyor bızlerıı
eşim giderken atıştırmıştım bişeyler ama yetmemişti...şimdi kayısı-karpuz-halley-kitkat koydum tepsiye bi ondan bi bundan :)
böyle düşünmene çook sevindim canım benim..
bizde senin gibiyiz ya bi haber olunca sanki biz hamişiz gibi o kadar seviniyoruz ki.. burda ki bütün arkadaşlarımızda çook sıcakkanlı ve iyiler.. rabbim hepimizin gönlüne göre versin
buschy maket çok ilgimi çekti, diğer haftalarında var mı acaba nerden bulabiliriz :)
gel beraber yiyelim çoklu paket halley ve kitkat :) 10 taneeee...hepsini ben yemiim...
selam arkadaşlar nasılsınız?
slm hoş geldin? tanıyalım seni?
Sellaamm ben geldim yine.. Sabah şöle bi bakıp malum işimden dolayı çıkmıştım... Şimdi de öğle yemeği öncesi bakayım dedim maşallah dolmuş sayfalar
tabiki
30 yaşındayım,yaklaşık 2 yıılık evliyim daha önce bu topiklere sağlık ile ilgili şeyler araştırırken okur çıkardım ama 2 haftadır bebek düşünüyoruz sanırım hamile kalana kadar ve hamile kaldıktan sonra buranın müdavimi olacağımı düşünüyorum
ilk bebeğim olacak,ilk denememiz olacak allah nasip ederse heyecanlı ve umutlu bekleyiş içindeyim allahım isteyen herkese ilk denemesinde sağlıkla bebeğini kucagına almayı nasip etsin
hoş geldin bebeğim.. iyi yapmışsın canım afiyet olsun şimiden
tabiki
30 yaşındayım,yaklaşık 2 yıılık evliyim daha önce bu topiklere sağlık ile ilgili şeyler araştırırken okur çıkardım ama 2 haftadır bebek düşünüyoruz sanırım hamile kalana kadar ve hamile kaldıktan sonra buranın müdavimi olacağımı düşünüyorum
ilk bebeğim olacak,ilk denememiz olacak allah nasip ederse heyecanlı ve umutlu bekleyiş içindeyim allahım isteyen herkese ilk denemesinde sağlıkla bebeğini kucagına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?