Şımardımmmmmm:)
dün evde izinliydim ben iyi seneler bebişli yeni yılın olsun inşallah.
dün teyzemin bebeğinin cinsiyetini öğrendik Oğlumuz olacakpipisini kopartıcam onun
Yaaa geç yatıyorum2 den önce yattığım söylenemez... Dolayısı ile Sabah'ta kalkamıyorum. Acaba senle ortaklaşa anlaşma yapmakta erken yatıp erken mi kalksak hem bebek isteyene düzenli uyku şart hem en kaliteli uyku 11le 3 arasında uyunuyormuş:))
iyi yapmışsın kuzum benimbugün yine bomba gibiyim tatlım tam 22'lik oldum sen nasılsın bakalım
Walla bende sabah kalkamama şikayetçisiyim bugün kardeşimin nikahı için kıyafet fln bakmaya gidecek sora kızkardeşimin gelinlik provasına :) o zamana kadar sizinle vakit geçireyim dedim.22 olmuş benim kuzum dikkat et 18den sonrası çok çabuk geçiveriyor:))
sağol canım benimde ablamın oğlu olacakteyze olcam yine
şımar bebeğim şımar
ben kahvaltımı yapayım güzelim siz yaptınız mı yoksa ben mi geç yapıyorum
ooo sen çok geç yatıyomussun ablacımmmmbencede anlaşalım bundn sonra en geç 11 de yataklarda olcez ... sabhta 9,buçuk 10 gibi kalkalım bi baslangıç olsun
sağol canım benimde ablamın oğlu olacakteyze olcam yine
Walla bende sabah kalkamama şikayetçisiyim bugün kardeşimin nikahı için kıyafet fln bakmaya gidecek sora kızkardeşimin gelinlik provasına :) o zamana kadar sizinle vakit geçireyim dedim.22 olmuş benim kuzum dikkat et 18den sonrası çok çabuk geçiveriyor:))
ben ne tam öz bir teyze ne tam öz bir hala olcam :26::26::26:
annemin ikinci eşinden iki oğlu var yaşları 12-10
babamın ikinci eşinden iki kızı var yaşları 14-12
onlar anne baba olana kadar ohooooo
:111::111::111:
sizin de gözünüz aydın ne güzel
10-15 yıl sonra çocuğa doymuş olmiim de
Teşekkür ederim bebeğim darısı isteyenlerin başına. Ben annemin yanına geldiğim günü dün gibi hatırlıyorum üstünden tm. 8 sene geçmiş 18 yaşımdan bu yana...ben biraz yokum sonra bi selam verip gideceğim fıstığım size ii sohbetlerrrr:*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?