Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de yapıcam kahvaltı....önce bakkala gidip ekmek almam lazım ama zor geliyoo

ooo sen çok geç yatıyomussun ablacımmmm bencede anlaşalım bundn sonra en geç 11 de yataklarda olcez ... sabhta 9,buçuk 10 gibi kalkalım bi baslangıç olsun

sağol canım benimde ablamın oğlu olacak teyze olcam yine

ben ne tam öz bir teyze ne tam öz bir hala olcam :26::26::26:
annemin ikinci eşinden iki oğlu var yaşları 12-10
babamın ikinci eşinden iki kızı var yaşları 14-12

onlar anne baba olana kadar ohooooo
:111::111::111:

kızlaaar telefon geldi müsafirim gelcek hemen kalkayım hazırlk yapayım çıkayım bende artık kendine çok iyi bakın öptüm sizi ablalarımmmmmmmm özlerim ben sizi en kısa zamnda görüşmek üzere cicişleeerrr

şımar bebeğim şımar
ben kahvaltımı yapayım güzelim siz yaptınız mı yoksa ben mi geç yapıyorum

ooo sen çok geç yatıyomussun ablacımmmm bencede anlaşalım bundn sonra en geç 11 de yataklarda olcez ... sabhta 9,buçuk 10 gibi kalkalım bi baslangıç olsun

Evet ben geç yatıyorum hep kocam yüzünden... Bak şöyle yapalımmmm saat 12 ile 8benim saatim olsun 11 ile 9 senin saatin olsun temem mii?? Anlaşma

beybibeybi gözün aydın canım .....Allah sagsalim kucağına almayı nasip etsin......bat a 3 gün kala mı cıktı demiştin testte canım?:26::26:

evet geçiyo vallla tatlım ya evlendiğimde 19 yaşındaydım daha dün gibi ya
kardeşini de tebrik ederim canım inşallah çook mutlu ve huzurlu bi evliliği olur

valla nasıl seviliyor ya hele bi olsun da
benim 1,5 yaşında yeğenim var nasıl seviyorum keretayı

Teşekkür ederim bebeğim darısı isteyenlerin başına. Ben annemin yanına geldiğim günü dün gibi hatırlıyorum üstünden tm. 8 sene geçmiş 18 yaşımdan bu yana...ben biraz yokum sonra bi selam verip gideceğim fıstığım size ii sohbetlerrrr:*

amin canım benim fazla özletme kendini tamam mı

tünaydın kızlar nasılsınız.beybıbeybı tebrık edıyorum arkadasım senı Raabbım devamını getırsın inşlahha darısı bizlere. 20 gundur silik cıkan ovulasyon testi bugn koyu bir kırmızı oldu bnde anlamadım ne oldugunu gec yumurtlama mı anlamadım ayda 2 kez yumurtlanmaz dunden bu yanada karnıma iğneler batıp duruyor zatenn :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…