sende öylesin canım
yok kız bizde o yaşa geleceğiz
dün eşim kaç yasına girdin diyo...21 dedim
sende öylesin canım
yok kız bizde o yaşa geleceğiz
hissettiğim yas bazen 60 da olabiliyor..ama genelde 27 olduğuma inanmazlar....23 falan derlerhissettiğim yaştayım diyosun yani hııı
siz o yaşa gelince ben kaç yaşına gelecem neyse düşünmiyim daha erken bir kadının kendini en güzel hissettiği yaşlar 30 lu yaşlardır ( kendimi avutuyorum sanırım)
arapsaçına döndüm
çöz beni arapsaçı
çivi çiviyi söker
budur bunun ilacıııııı
hareketli şeyler söyle bari cocuk dogunca anne bi sigara ver demesin içerde cok efkarlı :)
siz o yaşa gelince ben kaç yaşına gelecem neyse düşünmiyim daha erken bir kadının kendini en güzel hissettiği yaşlar 30 lu yaşlardır ( kendimi avutuyorum sanırım)
hissettiğim yas bazen 60 da olabiliyor..ama genelde 27 olduğuma inanmazlar....23 falan derler
sen gelmez oldun dinliyorum şimdi de
hareketli şeyler söyle bari cocuk dogunca anne bi sigara ver demesin içerde cok efkarlı :)
dün benim kociş de diyo ki Mozart falan dinle hamileykenn...
sevmem klasik müziği ama klasik müzik bebekleri sakinleştiriyomus,benım cocugum bana benzememeli annem bana hamıleyken rock müzik mi dinlemiş ne yok böyle bir asilik :)
yorumumu görmedin mi ,bebeğin erkek diyorum anında usg bakarım :)
teyzem oglusuna hamileyken klasik müzik dinlerdi ki o eşiyle sürekli dinler.....çocuk hiperaktif oldu.....su anda cok hareketli ama dur diyince anlıyo artık 6 yasında şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?