Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arapsaçına döndüm
çöz beni arapsaçı
çivi çiviyi söker
budur bunun ilacıııııı

siz o yaşa gelince ben kaç yaşına gelecem neyse düşünmiyim daha erken bir kadının kendini en güzel hissettiği yaşlar 30 lu yaşlardır ( kendimi avutuyorum sanırım )

bende senden pek küçük sayılmam ama yahu...naptınnnn

28 den 1 gün almış bulunmaktayım bugün itibariyle

Son düzenleme:
nedense bilmiyorum içime doğdu öyle bebeğinin cinsiyeti bellimi bilmiyorum ama oğlun olcak gibi geldi :):)

siz o yaşa gelince ben kaç yaşına gelecem neyse düşünmiyim daha erken bir kadının kendini en güzel hissettiği yaşlar 30 lu yaşlardır ( kendimi avutuyorum sanırım )

hissettiğim yas bazen 60 da olabiliyor..ama genelde 27 olduğuma inanmazlar....23 falan derler

takmayın bu kadar kızlar ya her yaşın ayrı bi güzelliği vardır yeter ki dolu dolu yaşayın hayatı

tamam buldum hareketli.....senden başka senden başka sevemem ben hiç kimseyi senden başka senden başka olamam senden başkasıylaaaaaa

anaaaam benim de modum değişti...

Benden sorsan ummanlardır derdim
Hani gözlerin var ya
Bülbülleri susturup dinlerdim
Tatlı sözlerin var ya

Katmer katmer gül açar gönlümde
Hani gülüşün var ya
Daha mutlu olamam ömrümde
Beni öpüşün var ya

Senden başka, senden başka
Gözüm görmez hiç kimseyi
Duyamam ben hiç kimseyi

Sevemem ben hiç kimseyi
Olamam senden başkasıyla

sevmem klasik müziği ama klasik müzik bebekleri sakinleştiriyomus,benım cocugum bana benzememeli annem bana hamıleyken rock müzik mi dinlemiş ne yok böyle bir asilik :)

teyzem oglusuna hamileyken klasik müzik dinlerdi ki o eşiyle sürekli dinler.....çocuk hiperaktif oldu.....su anda cok hareketli ama dur diyince anlıyo artık 6 yasında şimdi

teyzem oglusuna hamileyken klasik müzik dinlerdi ki o eşiyle sürekli dinler.....çocuk hiperaktif oldu.....su anda cok hareketli ama dur diyince anlıyo artık 6 yasında şimdi

ben en iyisi şarkı falan dinletmiyim ben söylerim annesinin sesinden dinler :) sesin tonuda önemli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…