Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
itiraf etmeliyim ki en güzel muhabbetler o zamanlar oluyodu,evleneceksın bir saflık var heyecan var ceyız düzme peşindeyiz vs vs cok keyifliydi

ayy ben geç kalmışım diye üzülüyorum sende bana nispet yapıyosun aşk olsun ama

ben de öyle dedim zaten :26: yaa kızım amma paniklettin heyecanlandırtttın yaaa :26: 2-3 hafta sonra gidicem doktora inşallah belli olur...

sen ne hissediyorsun ? valla tutmayabilirde ama dedım ya bir an aklıma geldi söyledi ben esasen yüzden analiz yapıpta söylüyorum yani herhangi bir bilimsel acıklaması yok tamamen 6. hisse ilgili

sağol canım inşallah çok bekletmez hemen gelir beklemek sıkıcıymış 3 ayda anladım.
hap ilk evlendiğimde 3 ay kullandım sonra bıraktım bana göre değilmiş anladım

valla hey gidi günler sonra hiç gelmedin yoksa kopmazdıkçç

hmm iyi anladım tatlım
profilin gizli ya bebeğim o yüzden hayalet diyorum

anladım geldimm mi siteye direk buradayım işteee

sağol tatlım benim buyur gel tabii özletme kendini

o kadar söyledim hap kullanmayın diye ben 1 tane bile almadım ,şu yüzden sordum uzun süre kullandıysan vücutta etkileri devam ediyodur o yüzden 3 ay beklemişsindir bütün yöntemleri denedinmi ovülasyon takibi ilişkideki pozisyon vs

sen ne hissediyorsun ? valla tutmayabilirde ama dedım ya bir an aklıma geldi söyledi ben esasen yüzden analiz yapıpta söylüyorum yani herhangi bir bilimsel acıklaması yok tamamen 6. hisse ilgili

yüzden analiz mii....yakından net fotom olsa yap dicem analizi de neyse...ben ilk günden beri sağ yanımı oğlum sol yanımı kızım diye severdim...ikizmiş gibi...hisse gelince içinde olunca his olmuyor ya kızsa ve ben erkek hissedersem diye bi soru işareti oluyo...sanki o zaman olan bebeği istemiyor muyum sanki gibi kendi kendime kızıyorum...bilmiyorum bişey demek çok zor...hamile olduğunuzda anlarsınız...kız mı erkek mi istiyosun diye her sorulduğunda sanki üçüncü bir cinsiyetmiş gibi sağlıklı olsun istiyorum diyorum

ben hamilelikmi bekliyorum bilmiyorum, kızım var 8 aylık. aşılamayla oldu. adetlerimi takip etmiyorum, korunmuyorumda. kızım erken doğduğu için daha onun araştırması yapılacak, biraz sorumsuz davrandım. geçen ay galiba 28 inde olmuştum. halada olmadım ama 1 kaç gündür adet sancım var, dün test yaptım çıkmadı. hamile olsam sevineceğim ama olmasamda sevineceğim. hayırlısı :18:

sana kim diyoki bunları bu sağ sol muhabbetlerini

büyük hata yapmışsın bana göre,bebeğin zaten erken dogmus ekstra özen isteyen bir durum,eger hamilelik varsa 2 dogum arası en az 2 yıl sezeryan ise allah kolaylık versin eger hamıleysen saglıkla kucagına al

sana kim diyoki bunları bu sağ sol muhabbetlerini

bir çok forumda konuşulmuş okudum ilk çocuklarının usglerini paylaşmışlar kızlar yuvarlak ve solda...erkekler sağda...ailemle de konuştum teyzem annem kuzenlerim hepsini oranlarsak % 99 erkek sağda kız solda (sadece sözde kalmak değil bizati hamileliklerinden tecrübeleri)

kızlar ya sizinle beklemek harikaymış ....insan daha az strese giriyo bu şekilde olunca......harikasınız hepinize teşekkürler...bebişi olacaklarıda ayrıca tebrik ediyorum....

oooo ben hapı bırakalı 1 yıl 8 ay geçti neredeyse o dereden çok sular aktı yani
yok hiç birisini denemedim sallıyorum. normal ilişkiye devam ediyoruz ovulasyonu kendim hesaplıyorum gerek görmedim ya test yapmaya.
bu ay olmazsa haziran da ara vereceğiz zaten tatile falan gideceğiz ondan sonra belki test alrıız
Rabbim nasip etmedikten sonra ovulasyojn testi falan yalan ya ben çok inanmıyorum yapan arkadaşlarım çok var saçma geliyor ve her kadın aynı günün de yumurtlamıyor biliyorsunki.
benim adetim şuanda tepetaklak oldu

kızlar ya sizinle beklemek harikaymış ....insan daha az strese giriyo bu şekilde olunca......harikasınız hepinize teşekkürler...bebişi olacaklarıda ayrıca tebrik ediyorum....

teşekkür ederiz canım.. yeni arkadaşlar listeye eklenmek isterseniz söyleyin lütfen

ben inanmıyorum,sağdan soldan yumurtlama olayı demek ki birisi daha iyi calısıyor orda döllenmiş yani kese olayıda sonucta kızda erkektede aynı gelişirir farklılık olmaz ama şunu bilirim cinsiyeti belirleyebiliyorsunuz bilimsel acıklamasıda var

büyük hata yapmışsın bana göre,bebeğin zaten erken dogmus ekstra özen isteyen bir durum,eger hamilelik varsa 2 dogum arası en az 2 yıl sezeryan ise allah kolaylık versin eger hamıleysen saglıkla kucagına al

2 yıl bekleyincede olmaz diye korkuyoruz bebeğim 4. aşılamada oldu. kızımın sağlık durumu iyi şükür yaşıtlarını yakaladı. yaşım 30 u geçti bilmiyorum bi düşününce erken diyorum bide olsun herkes ikiz bakıyo bu doğana kadar kızım 2 yaşına gelmiş olur diyorum artık saldım hayırlısı olsun diyoruml. eskiden gelecekle ilgili çok plan yapardım plansız insanlara çok kızardım ama elimde patladı baktım çalakalem yaşayanların hayatı daha yolunda bu sefer kendimi kadere bıraktım.

mevsim geçişlerinde aksaklıklar olur,ovülasyon takibi yaparsan zaten evde yapma usg den baktır gün aşırı ya da her gün duruma göre evdeki testlere bende ınanmıyorum

mevsim geçişlerinde aksaklıklar olur,ovülasyon takibi yaparsan zaten evde yapma usg den baktır gün aşırı ya da her gün duruma göre evdeki testlere bende ınanmıyorum

onunla da uğraşamam canım ya git gel git gel hastanenin yanına çadır kurarım artık

bakımdan ziyade senin vücudun için söyledim ben,aşılamayla ilk bebeğe sahip olup sonraki gebelikleri normal yollada olanlar var yani bir dogum vücutta bir çok seyı degıstırebılır hakkında hayırlısı olsun o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…