Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya bi de erkek bebek sağda olur diyorlar....erkek bebeğin kesesi tam yuvarlak olmaz diyorlar...beni heyecandan çıldırtıyorlar bi de şimdi sen içime doğdu diyorsun...ben var kafayı yemek buRRdaa....bak foto atayım da sıraladığım rivayetlere nasıl uyduğuna bak..bi de şimdi sen daha tam tanımadan beni böyle şeyler söyledin ya anaaaaaam (15 mayıstaki usg'miz)

Eklentiler

• $IMG477.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 19
sağol spaydim,ee sende yokmu hala fikir bak 2 yıl oldu zamanı geldide geçiyo :)

canım ben zaten bu topikteyim
şubat sonu mart başından beri istiyoruz bu 3 ayımız işte. dün hastalanmam lazımdı ama nisan ayında gecikme olduğu için bu ayda öyle olduğunu düşünüyorum

solda karartı olan yer mi anlamadım bişi yaaa:26:

şimdi sağdan soldan yumurtlama olaylarını bırak kenara bunlar milletin uydurduğu saçmalıklar,kadında 2 yumurtalık var elbet birinden yumurtlayacak yani değil mi?tanımadığım kişilere daha cok tahminlerim tutar yani şimdiye kadar hep öyle oldu bir anda aklıma geliyo alakasız bir anda ki sanada öyle oldu :) hayırlısı artıkın tek parça dogsun da bunlar önemli değil

solda karartı olan yer mi anlamadım bişi yaaa:26:

canım usgde solda çıkıyo ama sağımda....ordaki kocaman siyahlık var ya tam yuvarlak olmayan ağzı yüzü yamulmuş elips şeklindeki karartı kesem...kesenin alt tarafında doktor işaretledi bebek belli belirsiz görünüyo beyazlık var ufaktan...o zaman 6+3'tü ondan epey küçükcene

canım ben zaten bu topikteyim
şubat sonu mart başından beri istiyoruz bu 3 ayımız işte. dün hastalanmam lazımdı ama nisan ayında gecikme olduğu için bu ayda öyle olduğunu düşünüyorum

vay hayırlısı olsun canım benim,hapla korunmuştun sen dimi?

canım radyolog senin arkadaşın mıydı?
aslında ben tahmin etmiştim hayalet gibi oluşundan

biz yaklasık 3 yıldır spaydıyle tanısıgız 1 hafta var dugunlerımızın arasında düğün zamanı cok fikirleştik hey gidi günler hey ::)

şöyle söyliyim ekrandan bakınca bizim solumuzda kalan kısım hastanın sag tarafı olur ek bilgi :)

maşallah allah muhabbetinizi arttırsın ben üye olalı daha 3 ay olmadı çook geç kalmışım kk ya

şöyle söyliyim ekrandan bakınca bizim solumuzda kalan kısım hastanın sag tarafı olur ek bilgi :)

ben de öyle dedim zaten :26: yaa kızım amma paniklettin heyecanlandırtttın yaaa :26: 2-3 hafta sonra gidicem doktora inşallah belli olur...

maşallah allah muhabbetinizi arttırsın ben üye olalı daha 3 ay olmadı çook geç kalmışım kk ya

itiraf etmeliyim ki en güzel muhabbetler o zamanlar oluyodu,evleneceksın bir saflık var heyecan var ceyız düzme peşindeyiz vs vs cok keyifliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…