- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
ne nasıl ne zaman kim nolmuşşş....bebeğim mi erkek mi nerden nasıl yaaaa devreler karıştı açıklasana !!!!!!
ne nasıl ne zaman kim nolmuşşş....bebeğim mi erkek mi nerden nasıl yaaaa devreler karıştı açıklasana !!!!!!
buschy içine öyle doğmuşşşş:60heyacan yapma sakin ol
selam arkadaşlar nasılsınız?
çok pis telepati kurarım merak ettim gercekten cinsiyeti belli oldugunda bana mesaj at foruma giremezsem :)
bu kararına çok sevindim canım
sağol spaydim,ee sende yokmu hala fikir bak 2 yıl oldu zamanı geldide geçiyo :)
ya bi de erkek bebek sağda olur diyorlar....erkek bebeğin kesesi tam yuvarlak olmaz diyorlar...beni heyecandan çıldırtıyorlar bi de şimdi sen içime doğdu diyorsun...ben var kafayı yemek buRRdaa....bak foto atayım da sıraladığım rivayetlere nasıl uyduğuna bak..bi de şimdi sen daha tam tanımadan beni böyle şeyler söyledin ya anaaaaaam(15 mayıstaki usg'miz)
ya bi de erkek bebek sağda olur diyorlar....erkek bebeğin kesesi tam yuvarlak olmaz diyorlar...beni heyecandan çıldırtıyorlar bi de şimdi sen içime doğdu diyorsun...ben var kafayı yemek buRRdaa....bak foto atayım da sıraladığım rivayetlere nasıl uyduğuna bak..bi de şimdi sen daha tam tanımadan beni böyle şeyler söyledin ya anaaaaaam(15 mayıstaki usg'miz)
bu kararına çok sevindim canım
canım radyolog senin arkadaşın mıydı?
aslında ben tahmin etmiştim hayalet gibi oluşundan
solda karartı olan yer mi anlamadım bişi yaaa:26:
canım ben zaten bu topikteyim
şubat sonu mart başından beri istiyoruz bu 3 ayımız işte. dün hastalanmam lazımdı ama nisan ayında gecikme olduğu için bu ayda öyle olduğunu düşünüyorum
canım radyolog senin arkadaşın mıydı?
aslında ben tahmin etmiştim hayalet gibi oluşundan
evet canım daha öncesinde haziran gelinlerinde çok sohbetimiz olmuştu
hayalet mi ? geldim buradayım ama işte
canım usgde solda çıkıyo ama sağımda....ordaki kocaman siyahlık var ya tam yuvarlak olmayan ağzı yüzü yamulmuş elips şeklindeki karartı kesem...kesenin alt tarafında doktor işaretledi bebek belli belirsiz görünüyo beyazlık var ufaktan...o zaman 6+3'tü ondan epey küçükcene
vay hayırlısı olsun canım benim,hapla korunmuştun sen dimi?
biz yaklasık 3 yıldır spaydıyle tanısıgız 1 hafta var dugunlerımızın arasında düğün zamanı cok fikirleştik hey gidi günler hey ::)
şöyle söyliyim ekrandan bakınca bizim solumuzda kalan kısım hastanın sag tarafı olur ek bilgi :)
maşallah allah muhabbetinizi arttırsın ben üye olalı daha 3 ay olmadıçook geç kalmışım kk ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?