ben inanmıyorum,sağdan soldan yumurtlama olayı demek ki birisi daha iyi calısıyor orda döllenmiş yani kese olayıda sonucta kızda erkektede aynı gelişirir farklılık olmaz ama şunu bilirim cinsiyeti belirleyebiliyorsunuz bilimsel acıklamasıda var
evde saglık hizmetlerine radyoloji doktorlarınıda eklemek lazım itina ile usg bakılır :)
ben rutin kontoller için bile zor gittim doktora çok sevmem gidiyim uğraşıyım falan
ya belki de tesadüftür dedim ben de başlarda sizin gibi düşünüyordum ama bir değil iki değil...iki kızı iki oğlu olanlara sordum ilkten siğer yumurtalığında sorun vardır belki ama hep sağa nasıl erkek düşüyo?yada hep sola nasıl kız? sonra annemden başladım ben soldaymışım erkek kardeşlerim sağda...babaannem iki doğumunu almanyada yaptı kontrol altında sürekli amcam sağda halam solda ve biçok arkadaş tanıdık eş dost aynı şeyi yaşadığını söylüyor...bu kadarı tesadüf olamaz...sağda kız olması istisna bence bu saatten sonra ama merak ettim cinsiyet nasıl belirlenebiliyor ???:44:
ya belki de tesadüftür dedim ben de başlarda sizin gibi düşünüyordum ama bir değil iki değil...iki kızı iki oğlu olanlara sordum ilkten siğer yumurtalığında sorun vardır belki ama hep sağa nasıl erkek düşüyo?yada hep sola nasıl kız? sonra annemden başladım ben soldaymışım erkek kardeşlerim sağda...babaannem iki doğumunu almanyada yaptı kontrol altında sürekli amcam sağda halam solda ve biçok arkadaş tanıdık eş dost aynı şeyi yaşadığını söylüyor...bu kadarı tesadüf olamaz...sağda kız olması istisna bence bu saatten sonra ama merak ettim cinsiyet nasıl belirlenebiliyor ???:44:
o zaman senin söylediğine göre sağda yani kızın olacak ,bende merak ettim şimdi mutlaka mesaj at bana olurmu?cinsiyet belirleme şöyle oluyor kaliteli yumurta ve kaliteli sperm birleştiğinde bebek erkek olur yani adet döneminin ortasında yani 12- 14 -16 .günler ilişkiye girersen bebeğin erkek olur diğer günler kız, kız olma olasılıgı daha yüksek yani
anlamadım canım neyi peygamberimiz mi söylemiş?selam kızlar:)
sağ solu ilk defa duydum ben de çevre araştırmasına gireyim hemencecik:)
erkek kız belirleme topiğin başında yazıyor o mu ki?
gerçekten onu peygamber efendimiz mi söylemiş? :44:
benim söylediğime göre sağda erkek oluyor canım..o günler arasında ilişkiye girdim ama geç döllenme olasılığı var...ayrıca o günlerde bebeğin erkek olacağı nasıl garanti olur ki ya spermler kaliteli değilse o tarihlerde...yani günlerdir artarda ilişki yaşandıysa ve kalitesi düşmüşse ?o zaman senin söylediğine göre sağda yani kızın olacak ,bende merak ettim şimdi mutlaka mesaj at bana olurmu?cinsiyet belirleme şöyle oluyor kaliteli yumurta ve kaliteli sperm birleştiğinde bebek erkek olur yani adet döneminin ortasında yani 12- 14 -16 .günler ilişkiye girersen bebeğin erkek olur diğer günler kız, kız olma olasılıgı daha yüksek yani
ya sanki ben kıza daha meyilliyim.....gönlüm öyle istiyo sanki.....önce bi kızım olsun sonra bi oğlum ne güzel olurrr
ben 3 kızkaresim...annemler 3 kız kardeş...babam 4 kız bi erkek...amca yok dayı yok benim...sanki anne tarafım erkek istiyo
ama eşim de 3 erkek kardeş...onlarda da kız yok kız istiyolar
hayırlısı artık....eli ayağı düzgü sağlıklı bi sekilde bi evlat sahibi olmayı nasip etsin Allahım hepimizeee
ya sanki ben kıza daha meyilliyim.....gönlüm öyle istiyo sanki.....önce bi kızım olsun sonra bi oğlum ne güzel olurrr
ben 3 kızkaresim...annemler 3 kız kardeş...babam 4 kız bi erkek...amca yok dayı yok benim...sanki anne tarafım erkek istiyo
ama eşim de 3 erkek kardeş...onlarda da kız yok kız istiyolar
hayırlısı artık....eli ayağı düzgü sağlıklı bi sekilde bi evlat sahibi olmayı nasip etsin Allahım hepimizeee
bende hiç cinsiyetini düşünmem,saglıklı olsun yeter her türlü benim parcam o
aynı ben:)) seni anlıyorum tatlım:))
bende hiç cinsiyetini düşünmem,saglıklı olsun yeter her türlü benim parcam o
anlamadım canım neyi peygamberimiz mi söylemiş?
"Çoçuğun cinsiyetinin önceden belirlenmesi
Peygamber Efendimiz: Erkek çocuk isteyenler hanımlarından sonra boşalsın ve kız çocuğu isteyenlerde hanımlarından önce boşalsın buyurmuşlardır. Bu hadisin anlamı bu gün anlaşılmıştır, çünkü iki türlü sperm vardır xy-kromozomu taşıyan spermler ki bulara erkek kromozomlu sperm veya kısaca erkek sperm denir. xx-kromozomu taşıyan spermlere ise dişi sperm denir.
Erkek sperm daha hızlı hareket eder, fakat kısa ömürlüdür, çabuk ölür. Dişi spermler yavaş hareket eder, fakat uzun ömürlüdür. Şayet erkek hanımından önce boşalırsa, sperm hızlı hareket etse de yumurta henüz ortada olmadığından ölür ve mücadeleyi dişi sperm kazanır ve çocuk kız olur. Eğer erkek hanımından sonra boşalırsa yumurta rahim’e gelmiş olacağından hızlı hareket eden erkek sperm hedefe ulaşır ve çocuk erkek olur.
Eksi bir yöntemde şöyle şayet erkek aşırı yorgun ve kadın dinlenmiş halde cinsel münasebet kurarlarsa, doğacak çocuğun kız olacağı ve erkek dinç, kadın yorgun iken cinsel münasebet olursa doğacak çocuğun erkek çocuk olması tecrübe edilmiştir. Şayet cinsel münasebet adet kesildikten sonra 8-15 günler arasında olursa. "
bu yazı topiğin başında yazıyor ben de dedim ki gerçekten peygamber efendimiz böyle bir şey söylemiş mi?
gerçi 38s 'ye sormak lazım:)
anlamadım canım neyi peygamberimiz mi söylemiş?
benim söylediğime göre sağda erkek oluyor canım..o günler arasında ilişkiye girdim ama geç döllenme olasılığı var...ayrıca o günlerde bebeğin erkek olacağı nasıl garanti olur ki ya spermler kaliteli değilse o tarihlerde...yani günlerdir artarda ilişki yaşandıysa ve kalitesi düşmüşse ?
dün gece eşime diyorum içimde bişeyler dönüyor adet sancısı gibi sanki karnımla rahmim yer değiştiriyor anlık sancı falan giriyor.
eşimde diyor bebek olmasın
benim yüzümden ancak kızını böyle öğrenecekmiş tekme atınca falan işte. yada doğuma yakın diyor
bu ay hiç test yapasım bile yok eşim zorla yaptırıyor.
inşallah eşinin içine doğmuştur canım yaa
belki de olmazsam bide pazar günü yaparım evlilik yıldönümüne süpriz olurvarsa tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?