:) size güldüm ama çok hoşuma gittiğinden inş rabbim sizleride güldürür sabır ve hayırlısı ile kucağınızı doldururr:)
Merhabalar yeni haberler var mı ?
Kızlaarr sonuç pozitif..
Kızlaarr sonuç pozitif..
süpeeeeeeerrrr minel cok tebrik ederim gözün aydınAllah hayırlısıyla kucagınada almayı nasip etsin innşaaalllaaahhhh
ayyyy sevindim enin adına allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn
kızlar darısı bizeeeeeeeeeeeeeeeeee
minel annecik
hemen bahset ne kadarlık bebiş
gün gün belirtilerin vs yazar mısın
ayy canım senınle dungece aynı ruyayı gormuşuz.benımde bebegım oldu.emdırdım ve sutumun aktıgını gordum.ben tabıre baktım kotu dıyodu ama(( ay bak şimdı ıçım bı tuhaf oldu.gecen ayda aynı ruyayı gordum ertesı gunu regl olmuştum.bugunde regl gunum olcakmıyım beklıorum.ama aynı ruyayı gormek sasırtıcı :)) sende etkılendınmı uyandıgında
Kızlaarr sonuç pozitif..
Canım tebrikler.... Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş. Rabbim bizlere de böyle haberler vermeyi nasip etsin.
Amin canım benim, Rabbim isteyen, uman, küsen bütün kullarına nasip etsin inşAllah..
Kızlaarr sonuç pozitif..
tebrikler canım, ben de bekliyorum cumartesi öğreneceğim inşallah
evet var canım mesela benım kasık ağrılarım başladı yakındır kırmızı kartı görmem
Ben de de ara ara kasıklar da ağrı var ama hayırlısı, kırmızı kartı bir iki gün görmezssem hamileyimdir inş=))
canım bir bat listesi yapsan çok iyi olur unutuyorum kımın ne zamandı.....:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?