Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah görmezsindir ve hamilesindir inşallah canımcım

inşallah canım, inşallah sizinle paylaşırım mutlaka , Annelik duygusu çok güzel bişey snaki, İnşallah tadarız

Merhaba canım seninle berabere gidiyoruz benimde adetime 10 var. Hadi hayırlısı. benim karnım aşırı şiş gaz acaip var kasığıma bazen çok hafif bi ağrı girip çıkıyor.

benim bat 14 şubat ama ben düzenli regl olmuyorum
ona göre eklersen listeye seinirim

merhaba kızlar giremedim bikaç gündür,sayfalar epey ilerlemiş..

ben regl oldum,4 gün gecikmeden sonra...malesef....

yaa kızlar bugun regl agrım vardı o bitti şimdi kasığımın sol kısmına resmen iğne batırıyolar öyle değişik bir ağrım war şuanda okudumm birçok yerde hamile olanlar ayni şeyi söylemiş bakalım yarına cıkar aslında şubatın daha az çektiğini varsayarsak bugün olmam lazımdı neyse yarın belli olcak artık yarın olmazsam c.tesi yapcam test

mrb kizlar size birsey daniscktm yine benim yakin bie arkadasm hamile 3.ayi bitti 4 e girdi ama karni hic buyumedi cokta zayif bi kiz neden hala karnm yok diye dertleniyr karin ne zaman belli olur..Birde kendm icin sorucm bugun regl dongumn 13.gunu seffaf uzayn bol akintm oldu bugun ben 31 gunde regl oluyrm acaba yumurtlamanin yakin oldugu anlaminami geliyor bu akinti.b

geçmiş olsun inş bebektendir
bende de var yaklaşık 20 gündür sol kasık batması
işte sabır lazım bize bekle bekle nereye kadar

geçmiş olsun inş bebektendir
bende de var yaklaşık 20 gündür sol kasık batması
işte sabır lazım bize bekle bekle nereye kadar

amin inş. bugun adet sancım başlayınca heh tam adet olcam dedim ama bu batmalar olunca baya bir umutlandım şimdi aynen beklerken şimdi şu 2 gün bir ömür gibi gelcek bana zaten:)

ben bu bebek aşkına iyice uçtum yanlış hesaplama yapıyorum yarını bekliyorum saf gibi otuz gunde bir adet oluyorum satım 23 şubat diye bu ayda 23 ünde bekliyorum salak gibi yaa 24-25 te gelcek benimm adetimiyicem şaşırdım yaniitest için mecbur salı veya carsambayı beklicem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…