Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar sivilce cıknca hamıle olmuyorsun diye bir inanaış var insanlarda sizde katılıyor musunuz ??? bugun yuzumde sivilcelerim cıktı bakalım ...

günaydın kızlar sivilce cıknca hamıle olmuyorsun diye bir inanaış var insanlarda sizde katılıyor musunuz ??? bugun yuzumde sivilcelerim cıktı bakalım ...

günaydın canım ilk defa duydum böyle bi inanışı. her insan bir değil ki belki adetten belki de alerjiden olmuştur

canım erkencisin bugün

aynen tatlımm bugun cuma duaya gidicem kocamı işine ugurladıktan sonra bilerek uyumadım öglene kadar işimi hallediyim diye bide benim sabah programlarımı kacırmıyım dıye hepiniz için dua edicem bugun bu arada hayırlı cumalar canımm

günaydın cemeh batını bugün olarak mı yazim?

hımm anladım allah kabul etsin canım hayırlı cumalar. bu arada dün hasta oldum

yaaa cok gecikti ama canım ya bende senın için baya umutlanmıstım neyse moral bozmak yok bir daha ki aya inş sekerım

hayırlısı bakalım.. üzülmedim aslında rabbim dileyince werir zaten... hayırlısı olsunda tek geç olsun

günaydın cemeh batını bugün olarak mı yazim?

günaydın canım aslında benim geçti gibime geliyor geçen ay 27 günde olmuştum ama en uzun 31 günde olduğum dönemde var. o yüzden yarın 31. günüm yarını yaz pazar test yapıcam çünkü :)

günaydın canım aslında benim geçti gibime geliyor geçen ay 27 günde olmuştum ama en uzun 31 günde olduğum dönemde var. o yüzden yarın 31. günüm yarını yaz pazar test yapıcam çünkü :)

tamam canım hadi bakalım hayırlısı olsun

günaydın, hayırlı cumalar.
cuma vakti bol bol dua edin..

benim bat 25 mart
gerçi yarın da olabilir
her zaman süper düzenli değil 29-30 günde bir olabiliyor değişiyor.
heyecan dorukta:))

happy sakın üzülme arkadaşım.
çok iyi anlıyorum hayal kırıklığını ama moral bozmak yok.
bu ay olmadıysa önümüzdeki ay olur.
dert etmek yok birlikte heyecanla bekleyelim olur mu?

happy sakın üzülme arkadaşım.
çok iyi anlıyorum hayal kırıklığını ama moral bozmak yok.
bu ay olmadıysa önümüzdeki ay olur.
dert etmek yok birlikte heyecanla bekleyelim olur mu?

inş hyatım bakalım nolcak daha hasta olmadım beklıyorum p.tesiye kadar olmazsam test yaparım salı günü zaten ilk denememiz daha Allah hayırlı zamanda nasip eder inş

acaba hemen şimdi yapsam çıkarmı yoksa bekliyim mi salı ya kadar??

bekle bence acele etme.
böyle bekleyip umutlanmak da güzel.
ben yanlış anlamışım 38s hastalanmış.. canım söylediklerim senin için de geçerli :)

Nasıl yaa Benim her zamankinden daha fazla çıktı sivilcem. Doğru muymuş hocam cidden? Bilen biri söylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…