günaydın herkese bende hamilelik bekliyorum ama sanırım benimki psikolojik hamilelik :) hapı bırakalı daha 3 hafta olduğu için imkansız diyorum ama erken hamilelik belirtileri bölümüne bakıyorum çoğu belirti bende var ya kendimi kandırıyorum ya da hamileyim :)
ilk ay psikolojik hamilelik yaşıyorsun canım yaama inşallah hamnilesindir
telefondan girdiğim için çok zor oluyo takip etmek ve yazmak ben çıkıyorum arkadaşlar:) hepiniz dikkat edin kendinize hamiş olanlar bebeklerinede tabi ki:) size Hoş sohbetler:)
mrbdaha çook yeniymiş canım hapı bırakalı.. fazla acele etme ve bence hamilelik belirtisini fazla araştırma çook kafan karışır..
sende olmayan belirtileri yaşamış gibi olursun yani psikolojik olur tamamen..
gününün geçmesini bekle sen tamam mı?
bu arada batın ne zaman?
hani insan sevgilisiyle küsünce her şarkı kendisini anlatıyor zannederya bende her belirti beni anlatıyor sanıyorum :) birşey duyuyorum aaa bu bende var diyorum hemen ama 1 yıldan uzun zamandır hap kullandığım için pek ihtimal veremiyorum hayırlısı allah isteyen herkese nasip eder inşallah evlenmeden önce hep düğün hazırlıkları bölümündeydim ama orası bile beni hamilelik bölümü kadar heyecanlandırmamıştı
yok tatlım pek yormuyorum sinir bozuklukları yaşadım ama uzun sürmedi bebişim etkilenmesin diye.herşeye takıyorum zaten iyice huysuz oldum çıktım:26:Günaydın Kuzucum Napıyosun Ne var Ne Yok nasıl gidiyo hamişlik var mi bi sıkıntın?Kendini çok yormuyosundur inşallah bebişim!
bana herkes erkek diyor.ee bebk de sağda..erkekler sağda olurmuş...ama çin takvimi ve babamız kız diyor...ben de hayalimde böyle bir çocuk görünce şaşırdım kendime...karnımı ben hala oğlum-kızım diye seviyorum...haksızlık olcak gibi geliyo..şimdi kızım diye severim erkek çıkar...ki anne karnından başlar bazı şeyler ya hani cinsiyetini kabul etmeme falan olur diye tek bi cinse yüklenmiyorum...Allah seni emii :) bana da etrafımda herkes kızın olcak kesin diyor :)) çin takvimi falan filan kız çıkıyor. Ama bende erkek istiyorum ve hissediyorum tosunum, paşam diyesim geliyor karnımı okşarken :))) demek ki bir ben değilmişim yaniii
yok kııız babamız mavişdir...küçükken de sarışınmış...yani bana sadece cinsiyeti benziyo bu çocuğun :26:aynı sana benziyo kız
günaydın canım aramıza hoşgeldin
bizlerde senin gibi bağımlı olduk
bu arada dün listeye eklenmek istemişsin dün ben yoktum ama sabah ekledim
:) allah gönlünüze göre verir inşallahhaklısın canım ben ilk ayımda en uç noktasını yaşadım yüzümde uçuk çıktı ve doktor bana bahsetmişti , aradık adam uçukta bir hamilelik belirtisi olabilir dedi.
heycan umut falan ama malesef tırt çıktı 3. ayımız bekliyoruz bakalım
bi sonraki adet tarihin
günaydın canım sende aramıza hoşgeldin
inşallah meleğin en kısa zamanda gelir ve annesini fazla bekletmez
bizim bebişler biraz inatçı çıktı da
inşallah psikolojik değildir ve ateşinin düşmemesi bebiş olabileceğini gösteriyor.. bi arkadaşımız ateşini ölçerek hamiş kaldığını anlamıştı
teşekkür ederimmlisteye de eklendik bakalım bebek ne zaman gelir heyecan bastı
6 yada 7 haziranda bekliyorum ama ben hapı kutu bitmeden bıraktığım için erken adet olmuştum yani adet döngüsü değişti biraz
6 yada 7 haziranda bekliyorum ama ben hapı kutu bitmeden bıraktığım için erken adet olmuştum yani adet döngüsü değişti biraz
çok teşekkürler hoşbulduk :) ben beklemeye razıyım aslında, ne zaman hayırlı görürse o zaman versin Rabbim hepimize, isyankar bir insan değilim üzülsem de beklerim yani eşim biraz umutsuz 3 ay oldu hiç olmayacakmış gibi geliyor dedi ona üzüldüm biraz yoksa ben çok sabırlıyım o konuda eşim de öyle ama arkadaşlarının bebekleri oldukça morali bozuluyor anlayabiliyorum, eşimi çok seviyorum o sebeple sanırım hazırım bu çocuk fikrine
bende sizin listenize girebilirim dimi? adetim 32 günde bir oluyor geçen ay 6sında oldum bu ay sanırım 7haziranda bat ım, birlikte beklemek daha keyifli olur hamile kalan arkadaşların da tecrübelerinden faydalanırız
ah güzelim ya keşke bitirseydin...ben de yarıda bırakcaktım da eşim bitir dedi belli mi olur dengeni bozar falan hiç gerek yok dedi...ben de bitirdim hatta ben yazz kullanıyordum..koruyucu haplar harici hapa hiç ara vermemiş olmak için adet beklerkenki süreçte de atılacak ağrı kesici tarzında haplar vardı onları bile içirdi ne olur ne olmaz diye
tamam canım beklemeyelim o da gelmesin o zaman
rica ederim canım allah gönlünüze göre verir inşallah.. herşeyin bi zamanı vardır zamanı gelince bebişin gelir zaten merak etme göbişine
evet tabii ki girebilirsin listemize yaşını da yazar mısın?
evet çook güzel bi ortamımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?