- 13 Mayıs 2011
- 3.943
- 3.662
- 373
Nasıl yaaBenim her zamankinden daha fazla çıktı sivilcem. Doğru muymuş hocam cidden? Bilen biri söylesin.
acaba hemen şimdi yapsam çıkarmı yoksa bekliyim mi salı ya kadar??
Kızlar bana yardım edin ya.benim adetim45 günde bir oluyor.bugun bi önceki adetimden 42 gün geçti .Bir hafta önce test yaptım negatifti.midem aşırı bulanıyor .Hatta sabah kahvaltı yaparken peynirden midem kalktı.şimdide ağzıma geldi geri gitti.Hamilemiyim acaba kan testi de yaptıramıyorum çalıştığım için ,sizce beklemelimimiym idrar testlerine devam mı
ben uzun zamandır üyeydim ama kısmet bugüne yazmakmış. sürekli yazılanları okuyup bilgi edinmeye çalışıyorum. edindimde çok şükür. bende aynen beklemedeyim. sat 18 şubat. ama hala olmadım 4. gün bugün. kendimi direk odaklamak istemiyorum ama kafamada takılıyor. bel ağrısı. haif kasık ağrısı. kaşıntı. göğüs acısı ve şişliği bunların hepsi var ama ne bileyim adet belirtileriyle aynı gibi. ve benim iki ay öncede şöyle birşey oldu adet günümden 1 hafta önce lekeneme oldu birgün sürdü. ama çok açık kahverengi gibi. adet günümden 2 hafta sonrada tamamen adet oldum neden oldu böyle anlamadım ilk defa oldu çünkü. sizce neden olmuş olabilir. amma dertliymişim yanlız. anlat anlat bitmedi şu an farketim :)
canım sen bilirsin sonradan üzülmeyeceksen güçlü hisesdiyosan yap
hoşgeldin azra..
bana da kayınvalidem ve görümcem sürekli soruyor.
hayır sürekli neden soruyolar anlamıyorum
ayda 1 kere adet oluyoruz
haftada bir bebek mi yapılıyor? :))
45 günde bir oluyorsa ve bugün 42. gün ise bence bekle.. 46. günü sabah da olmazsan idrar testi yaparsın.
doktorlar beklenen günü 1 hafta gecikmişse idrar testi diyor.
bazen idrar testinde pozitif çıkar 2 gün sonra adet olursunuz, bebek tutunamadan adetle birlikte vücuttan atılmış olur.
bu doğaldır.
o yüzden beklemek gerekiyor lütfen acele etmeyin.
bir de 35 günden sonrası düzenli adet olarak değerlendirilmiyor yani hep 45 günde bir bile olsa..
bununla ilgili hiç doktora gittiniz mi?
belirtilere ise hiç kafa yormayın benim adetin hemen öncesi de bulantım olur
mesela yumurtlama günü de şişkinlik ve mide ekşimesi oluyor.
sen diye başlayıp siz diye devam etmişim:))
hoşbulduk saray kedisi anlamıyorum insanları ya sanki dert oldum senin görümcen kaynanan benim eşimin bütün sülalesine dert oldu hamileliğim bide yalan yanlış haberler çıkarıp duruyorlar hamileymişim kimseye söylemiyomuşum töve tövbe sanki nikahlı kocam değil neyini saklıcam yoruldum artık bu arada hala regl olmadım ben test yapmadım korkuyorum :)
slm kızlar..son 4 gün beklemek çok can sıkıcı sabredemiyorum ama testte yapmak istemiyorum allahım şu 4 gün bi geçsin artık yaaa..:)
ben olunca saklıycam bu sefer 12 haftaya kadar. eşimin ailesine söylemeyi hiç istemiyorum özellikle.
malesef ben uçankuşa söylemiştim o sevinçle.9. haftada kalbi durmuştu bebeğimin.
sonra geçmiş olsun telefonlarıyla uğraşmak daha sıkıcı.
bi de yeni duyup hamileymişsin diye tebrik etmek için arayanlara kaybettim demek çok kötü.
ben olunca saklıycam bu sefer 12 haftaya kadar. eşimin ailesine söylemeyi hiç istemiyorum özellikle.
malesef ben uçankuşa söylemiştim o sevinçle.9. haftada kalbi durmuştu bebeğimin.
sonra geçmiş olsun telefonlarıyla uğraşmak daha sıkıcı.
bi de yeni duyup hamileymişsin diye tebrik etmek için arayanlara kaybettim demek çok kötü.
Herkese gunaydın hayırlı cumalar canlarım...nasılsınız.dun regl gunumdu olmadım ama heran olcakmısım gıbı sancım var(( sol kasıgım ozellıkle suan cok agrıyor.bıde gece cok sancılandım..heralde kırmızıları gormeme az kaldı (
canım benım ablamda 4 defa bebek düşürdü ve 4-5 ayken suan cok sukur bebeğimiz var 6 aylık cok tatlı bir kız ama onun hamıleliğisurecinde kimse bilmedi yani biz bile cok sonra oğrendik ama ona kızmadım gerçekten pskoljşi bozulmuştu kendını kotu hısediyordu bu senın hamıleliğin eğer kendını iyi hisetmiyeceksen soyleme tabi istemediğin kişiye ama ben herkese soylerim duramam heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?