Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

üzülerek başın sağolsun diyorum allah bir daha yaşatmasın zor durum....ama şunuda düşün en azından kokusunu duymadın emzirmedin eğer öyle olsaydı emın ol daha zor olurdu..uzman desteği almanı tavsiye ederim,ve 2. bebek için biraz bekle hemen yapma kafanı topla tatile çıkın sonra allah büyüktür

bende hiç öyle şeyler yapma yemeğinizi yerken ordan burdan muhabbet günün nasıl geçti falan diye konusurken pat diye söyle

ben eşime genelde öyle yapıyorum daha çok şaşırıyor hatta put gibi oluyor bir kaç saniye ani şok etkisi :)

yavrular ben kaçıyorum koca gelecek , yüzümü gözümü toparlıyım uyku gözümden akıyor :) size bol muhabbetler iyi akşamlar

arkadaşımmmm ne yazacağımı bilemedim...ama ahirette sizin şefaatçiniz olacak bir meleğiniz var...sizi bekleyecek...çok zorrinşallah en kısa sürede rabbim yine nasip eder.

amin inşallah canım ama bebeğimi bana vermediler gömemedim kalbi durmuş neden durduğunu araştıracaklar 10 gün sonra sonuç çıkacak benim bir tane kızım var bir o bana sabır oluyor kardeşim öldümü diye sordu zor tuttum kendimi kuzenleri ben hastanedeyken söylemiş yok deyince peki doğdumu dedi bende doktorlar yanılmış yokmuş bebek daha sonra olacak dedim yavrum inandı rabbim sabır versim meleğimide bana şefatçı kılsın bu ikinci bebeğim 1 sene öncede bir buçuk aylık bebeğimi kaybettim

:):): yavrummm seni hamilelik topiklerinde görmek ne güzell valla güzel haberini ilk ben öğrencem onagöreeee kızarım yoksam sana

evet sonunda bende burda buldum kendimi :):) ee artık kocayıda ikna ettiğime göre sanırım senın oğlan yasına girdiğinde ben anne olacam tabı bu ay tutarsa :):) malum yıl dönümü geliyo bu arada nysancım sana oğlun olacak demıstım ben teeee o zamanlar cok pis usg bakarım :):)

o yumurcak oglunun dudaklarından öpüyorum bol bol şekerlik :):)

bu acıyı yaşatmasın allahım sana birdaha...kimseye yaşatmasınbakalım benim ne olacakhayırlısıyla tamamlarmıyım acaba

bu acıyı yaşatmasın allahım sana birdaha...kimseye yaşatmasınbakalım benim ne olacakhayırlısıyla tamamlarmıyım acaba

amin inşallah canım rabbim inşallah sanada diğer hamile arkadaşlarada benim yaşadığım acıyı yaşatmasın hayırlı bir şekilde kucağınıza almayı nasib etsin

amin inşallah canım rabbim inşallah sanada diğer hamile arkadaşlarada benim yaşadığım acıyı yaşatmasın hayırlı bir şekilde kucağınıza almayı nasib etsin

canım geçmiş olsun.çok çok geçmiş olsun.rabbim bir daha yaşatmasın
10 haftalık gebeydin yanlişmı hatırlıyorum.
ben çok üzüldüm.

Allah sabır versin canım çok üzgünüm kızın var yanında onu düşün .Allah yardımcın olsun kendine iyi bak

Bende 1. denemede çok beklemiştim sonra enfeksiyon kapmışım ilaç falan geçti çok şükür ama doktor 10 dk dan fazla kalma olmasada tuvaletini yap dedi. Şimdi yine enfeksiyon olur diye 8. dk da kalkıyorum

ben 1. denemede çok umutlu değildim zaten,bu ay bu kadar yoğunlaştık:)
ya spermler hemen çıkıyor ya haliyle ben huylanıyorum biraz durup gidiyorum banyoya: )
senin kaçıncı denemen peki?
inşallah en hayırlı zamanda alırsın yavrunu kucağına

Geri geliyor diye üzülme zaten spermle birlikte sıvıda boşalırmış yani o gelenlerin hepsi sperm değil.. Giden gidiyordur yerine Hem bir yerde okudum geri gelmesi doğru boşalmanın işaretiymiş iyiymiş

eşimde böyle söylüyor ama yinede biraz beklemek iyi sanırım

ya anlamadığım,bu işin bu kadar ince detayları var da;
bu tecavüz vakalarında ya da bdv de sık sık rastladığımız,sevgilimle ilişkiye girdim hamile kaldım konuları var ya?
onlar bu metodları denemiyorlardır eminim.
nasıl oluyor peki
veren Allah veriyor demekki :26:

1--caydin-----------------------7 , 8 haziran
2--oykum35--------------------9 ,10 haziran
3--akril--------------------------3 haziran
4--
5--

bende varım: )
yarın ya da 2 haziranda hasta olmam lazım normal şartlarda: )

ne tatlı göbüşün olmus senın öle RABBIM nazarlardan korusun seni. bnm göbek senınkınden büyük ALLAHIM ALLAHIM zayıflamam lazım tabı bnmki boş göbüşş ıyyyy. hamıle arkadasım adını anımsayamadım Rabbım kucagına almayı nasıp etsın inş. cok sevındım. alevesen; arkadasım senınde 9 hazırandı bat sanırım kan testı yptırmayı dusunuyormusun? nasılsınız buarada kuzucuklarrrr

Son düzenleme:

allah hayırlısını versin kızlar....gerçekten öyle veren allah veriyor...geçenlerde bir vaiz anlatıyordu tvde...o da dedi...kurandan ayeti yorumluyor...biz kimine verip deneriz,kimine vermeyip...allah herşeyi bilir şeklindeydi....bu herşey olabilir dedi mal mülk,araba,makam mevki,çocuk vs....tecavüze uğrayanların kafası o anda çok mu rahat sanki,ama onun sınavı öyleymiş demek.....kimine de yıllarca vermeyip belkide,bakalım bana isyan edeceklermi diye sınıyor....isteyen herkese de en kısa zamanda nasip etsin allahım

beyazincim,
Rabbim en hayırlı zamanda bir melek daha nasip etsin sana
üzülme,verende Allah alanda..
meleğin şimdi cennette,
Rabbim en hayırlı zamanda bir tanede yanına nasip etsin.

benim oteşekkür ederim arkadaşımmm darısı senin ve arkadaşların başınıza artıkkken kısa zamanda hayırlı haberlerinizi bekliyoruz....allah sizlere de nasip etsin..ben hala şoktayım ya

srpilyd,
gözünaydın,Rabbim sağlıklı sıhhatli doğduğunuda göstersin,
hayırlı ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…