Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım havalardandır bende öyleyim bu ara

bitanem ben sadece yorgunum ya sınavın stresinden böyle oldum.. yoksa sözümün arkasındayım canım benim..
zaten bu hafta yumurtlama haftam

tamam ozamann sana 1 gün müsade dınlen kafanı dagıt sonra eskı 38s ol senı ben böle gormeye alısık degılım böle tanımadım cıvıl cıvılsın sen kuzucumm. kızlar valla o uykusuzluk bndede var uyuyamıyorum ustune bırde korkunc ruyalar goruyorum dayak yemıs gıbı kalkıyorum yataktan aksama kadar da ucacak gıbı gezıyorumm

canım havalardandır bende öyleyim bu ara

bitanem ben sadece yorgunum ya sınavın stresinden böyle oldum.. yoksa sözümün arkasındayım canım benim..
zaten bu hafta yumurtlama haftam

guzum bende ovilasyon testi yapıyorum resmini koydum gördün mü?... bnde bgn yarın yumurlamak üzereyimm inş. bu ay bizde çift çizgi görürüz canımmm benimmmm sıkı çalışmamız lazımmm

kızz aynen haa früyamda korkunç şeyler görüyorum korkutuyolar beniii uykum bölünüyo heeep halsizim bu ara bendeee :26:

kızz aynen haa früyamda korkunç şeyler görüyorum korkutuyolar beniii uykum bölünüyo heeep halsizim bu ara bendeee :26:

gözlerım yanıyor sırtım agrıyor o kdr gergın uyanıyorum kı gözum yatakta walla sımdıde normaldede cok uyurum hele buaralar 10 dk fırsatım olsun uyumaya kosuyorum kız walla :)

tamam bebeğim yarına düzelirim siz varken ben hemen düzelirim

guzum bende ovilasyon testi yapıyorum resmini koydum gördün mü?... bnde bgn yarın yumurlamak üzereyimm inş. bu ay bizde çift çizgi görürüz canımmm benimmmm sıkı çalışmamız lazımmm

gördüm bebeğim inşallah bu ay güzel haberler verir herkescikler

tamam bebeğim yarına düzelirim siz varken ben hemen düzelirim

gördüm bebeğim inşallah bu ay güzel haberler verir herkescikler

inş. verırız mutlu haberler kuzucum sizler vrkn bnde mutluyum ama 9 hazırandan snra memleketteyım sık gıremıycem sızlerı cok ozlucem sohbetınızı cok ozlucem bılmıorum nolucak ilk yazdıgımdada inş. mutlu haberle baslarım hamileyimmm diye yazmak nasıp olur inşallahh

gözlerım yanıyor sırtım agrıyor o kdr gergın uyanıyorum kı gözum yatakta walla sımdıde normaldede cok uyurum hele buaralar 10 dk fırsatım olsun uyumaya kosuyorum kız walla :)
benim hala uykum yokk uyku sorunum var uyuyamıyorum canımm inş. bi an önce düzeliriz bebeğimmm

benim hala uykum yokk uyku sorunum var uyuyamıyorum canımm inş. bi an önce düzeliriz bebeğimmm

hıc mı uyuyamıyorsun kuzucum ben gece uyuyamayınca gergın oluyorum gunduz uyku bastırıyor uyumak ıstıorum 1 saat fln uyuyorum ama ondada beyin tam uyumuyor yarı uyanık oluyorum hemen düzelelim hemennnn inş. ama sölede bi durum var 2 gundur dıkkatımı cekıyor o kdr uykusuzluga gözbebeklerım cam gibi parlıyor uzerıne seffaf bır tabaka konmus gıbı :) hatta yıne gözlerım yanıyor gidip biraz kestireyim kızlarrrr

Son düzenleme:

evet yha uyuyamıyorum basım agrıo uykusuzluktan.. kahve filan içmiyorum da bu ara... sen dinlen vcud direncin düşmesin dinlen bakalım

evet ya haklısın böyle düşüne düşüne kendi kendime kurgu hamilelik yaşayacağım neredeyse:)
bugünden sonra rahat bırakıyorum vücudumu
çok teşekkürler

Nedensek kuzu aklına gelince derin bi nefes al ve rahatla rabbim bilir hayırlısını iste)
hoşbulduuuuummmm

burdaki herkesin hamiş olduğu günleride görürüz inşallaaahhh:109::109::109::109:

Hoşgeldin canım aramıza:))
beni anladığına sevindim canım .....kızlar herkesten özürdilerim....umarım hayatta herşey beklediğiniz gibi olur....

merhaba hoşbuldum 2. ayımız isteyeli inşallah olur benide listeye eklerseniz mutlu olurum 6 haziran bat 24 yaşımdayım

Sende Hoşgeldin canım inşallah herşey gönlünde olurrr:))

Sen bu günkü testini yapmadın daha dimi kuzucummm?? Bebek battaniyesi yaptırcam mı sana:)))

Sağol canım.. maalesef kötü bir haber aldık h.sonu tamda arkadaşımın 16. günlük bebişini sevmeye gitmiştim küçücük ya kucağıma almaya korktum inanın ki
Bu akşam türkiyeye gelecek yarında cenazesi var allah nur iiçinde yatırsın. Bata az kaldı ama benim umudum yok kırmızılar gelecek eminim

kızlar bende azıcık kansızlık varmış kan ilacı verdi doktor.sizlerde kullanmış olan varsa hiç yan etkisi var mı?
bi de hamiş olunca da devam edebilir miyim ? bunu doktora sormayı unuttum da

kalp atışlarından sonraki ilk randevun mu olucak canım bu?usg fotosu paylaş mutlaka ben de 20 haziranda gidicem günler geçmek bilmiyorr

Evetcanim bu benim ikinci randevumdu allaha sukur hersey yolunda bebegimin elleri ayaklari ayri oynuyo bi gorseniz kipir kipir doktor hersey yolunda dedi boyu kilosu haftasina gore normal dedi insallah boyle devam eder :)

Kızlar yaa dikkatimi çekti bu yumurtlama dönemi takip çizelgemiz vardı imzalarımızın altında n e oldu ona? çıkmıyor :26::26:

Canim benim tabiki allahin taktiri dogsaydi belki bi anormallik falan olcakti allah korusun hic uzulme ! Tabikide icini dokcen konusa konusa sakin icine atma hep birileriyle paylas ki rahatla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…