- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
spedym sende mı hamılesınnnnnnnnnnn canım cok sevındım ALLAH tamamına errdırsın
canım havalardandır bende öyleyim bu ara
bitanem ben sadece yorgunum ya sınavın stresinden böyle oldum.. yoksa sözümün arkasındayım canım benim..
zaten bu hafta yumurtlama haftam
canım havalardandır bende öyleyim bu ara
bitanem ben sadece yorgunum ya sınavın stresinden böyle oldum.. yoksa sözümün arkasındayım canım benim..
zaten bu hafta yumurtlama haftam
kızz aynen haatamam ozamann sana 1 gün müsade dınlen kafanı dagıt sonra eskı 38s ol senı ben böle gormeye alısık degılım böle tanımadım cıvıl cıvılsın sen kuzucumm. kızlar valla o uykusuzluk bndede var uyuyamıyorum ustune bırde korkunc ruyalar goruyorum dayak yemıs gıbı kalkıyorum yataktan aksama kadar da ucacak gıbı gezıyorumm
kızz aynen haafrüyamda korkunç şeyler görüyorum korkutuyolar beniii uykum bölünüyo heeep halsizim bu ara bendeee :26:
tamam ozamann sana 1 gün müsade dınlen kafanı dagıt sonra eskı 38s ol senı ben böle gormeye alısık degılım böle tanımadım cıvıl cıvılsın sen kuzucumm. kızlar valla o uykusuzluk bndede var uyuyamıyorum ustune bırde korkunc ruyalar goruyorum dayak yemıs gıbı kalkıyorum yataktan aksama kadar da ucacak gıbı gezıyorumm
guzum bende ovilasyon testi yapıyorum resmini koydum gördün mü?... bnde bgn yarın yumurlamak üzereyimminş. bu ay bizde çift çizgi görürüz canımmm benimmmm sıkı çalışmamız lazımmm
Evet canım bende sana çok sevindim ama seninki büyümüş bizim daha ufacık tefecik
tamam bebeğim yarına düzelirim siz varken ben hemen düzelirim
gördüm bebeğim inşallah bu ay güzel haberler verir herkescikler
benim hala uykum yokk uyku sorunum vargözlerım yanıyor sırtım agrıyor o kdr gergın uyanıyorum kı gözum yatakta walla sımdıde normaldede cok uyurum hele buaralar 10 dk fırsatım olsun uyumaya kosuyorum kız walla :)
benim hala uykum yokk uyku sorunum varuyuyamıyorum canımm inş. bi an önce düzeliriz bebeğimmm
hıc mı uyuyamıyorsun kuzucum ben gece uyuyamayınca gergın oluyorum gunduz uyku bastırıyor uyumak ıstıorum 1 saat fln uyuyorum ama ondada beyin tam oyumuyor yarı uyanık oluyorum hemen düzelelim hemennnn inş. ama sölede bi durum var 2 gundur dıkkatımı cekıyor o kdr uykusuzluga gözbebeklerım cam gibi parlıyor uzerıne seffaf bır tabaka konmus gıbı :) hatta yıne gözlerım yanıyor gidip biraz kestireyim kızlarrrr
evet ya haklısın böyle düşüne düşüne kendi kendime kurgu hamilelik yaşayacağım neredeyse:)
bugünden sonra rahat bırakıyorum vücudumu
çok teşekkürler
hoşbulduuuuummmm
burdaki herkesin hamiş olduğu günleride görürüz inşallaaahhh:109::109::109::109:
beni anladığına sevindim canım .....kızlar herkesten özürdilerim....umarım hayatta herşey beklediğiniz gibi olur....
merhaba hoşbuldum2. ayımız isteyeli inşallah olur benide listeye eklerseniz mutlu olurum 6 haziran bat 24 yaşımdayım
guzum bende ovilasyon testi yapıyorum resmini koydum gördün mü?... bnde bgn yarın yumurlamak üzereyimminş. bu ay bizde çift çizgi görürüz canımmm benimmmm sıkı çalışmamız lazımmm
Hoşbulduk ayy çok heyecanlı inş güzel haberler olur bu hafta
canım bunun 1 kerelikle filan alakası yok.. o zaman herkes kendine bi liste yapsın diğerlerini de umursamasın..böyle bişey olamaz..
zaten konuştuk hallettik sorun yok yani..
konuyu uzatmayalım..
ee sen nasılsın?
başın sağolsun cenazeniz varmış.. mekanı cennet olsun
hoşgeldin şekerim inşallah inşallah göbişler bebişlerle dolsun
kalp atışlarından sonraki ilk randevun mu olucak canım bu?usg fotosu paylaş mutlaka ben de 20 haziranda gidicem günler geçmek bilmiyorr
amin canım benim dilerim allah'tan sevincin mutluluğun yarıda kalmasın inşallah sende diğer arkadaşlarda bebeklerinizi sağ salim hayırlı bir şekilde kucağınıza almayı öpmeyi koklamayı emzlrmeyi büyütmeyi nasib etsin 3 aylık olsun 7 aylık olsun doğmuş olsun rabbim hiç kimseye hiçbir şekilde evlat acısı yaşatmasın evlat evlattır hiç fark etmez çok yazdım gene kusura bakmayın o kadar doluyumki anca anlatarak yazarak rahatlıyorum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?