Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bacaklarım uyusana kadar havada kaldım silkelettimde eşime bakalım canım bekliyoruz inşallahh

yok üşütmek gibi değil..kemiğim sızlıyo..diş zonklamasının sağ popo kemiğinde olduğunu ve aşağı doğru bacağını uyuşturduğunu düşün...neden olduğunu anlamadım...

kıyamam tatlım ya kötü olmuş valla sen bebişini düşün bırak viledayı falan
cicilerini de inşallah kontrolden sonra giyer paytak paytak gezersin

çift çizgi gördünmü peki henüz. bi bilgin varmı o test hakkında. ben hiç duymadım da daha doğrusu hiç bi testi bilmiom
testi yaptığım ilk günden beri çift çizgi görüyorum canım ama silik çıkmıştı ilk 5 gündür deniyorum 2. çizgide koyulasma gördüğün anda çalışma yapıyosun canımm.. adetin 10. günü baslıyosun teste.. ben biraz erken basladım ne olur ne olmaz diye erken yumurlayabilirim eblki diye daha kalınlasmadı benim 2. çizgi... bgn yarın görürüm koyu 2. çizgiyi:44:

Kuzucum dikkat et kendine belki zamanla geçer ama doğru bence dinlenmiyor olabilirsin yeterince.içinde kurt var gibi hareketlilik sen zaten.. Bide doktoruna muhakkak bi Danıştay ilâları bi bildiği vardır belki egzersiz verir fln geçer inşallah biran önce sürmesin o kadar(
çift çizgi gördünmü peki henüz. bi bilgin varmı o test hakkında. ben hiç duymadım da daha doğrusu hiç bi testi bilmiom

Canım ben kullandım teste güvenim tam laboquick konusunda birkaç yazı okuyup almamıştım.coretest diye sorarsan Google amcaya kendi siteleri var çok pahalı da değil ama ce belgesi de var.

bende her magzaya gittiğimde hep hamile kıyafetlerine de bakarım eşim kızar üzülüyosun niye bakıyosun diyee.... belki bir gün nasip olur bana da giymek

bende her magzaya gittiğimde hep hamile kıyafetlerine de bakarım eşim kızar üzülüyosun niye bakıyosun diyee.... belki bir gün nasip olur bana da giymek

çok güzel bişeymiş.eşime mağazada göstermemiştim giydiğimde...eve gelince hadi bi giyiversene dedi...ki normalde ben zaten evde de bi tur mankenlik yaparım o bi anlam veremezdi.tekrar tekrar ne diye giyiyosun dışarı çıkmıcaz bişey yapmıcaz diye...ama kendi dedi dün...her neyse giyiverdim...bana bakarken o yüzündeki mutluluk huzur çok bir başkaydı...en son beni gelinliklerle gördüğünde bu kadar çok parlamıştı gözleri...

görsen hiç inanamıyorum hala sersem gibiyim
bakın testim ne kadar netti

Eki Görüntüle 726822

canım benim tebrik ederim hayırlı olsun rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasib etsin sizi böyle heycanlı mutlu görünce kendi hallerim geliyor aklıma sanki benimmiş gibi mutlu oluyorum allahım bozmasın mutluluğunu inşallah

amin canım cümlemize inşallah.

kızlar nasılsınız bakalım

bir şey diyemiyorum

kalcaz tabi meraaaa beraber kalırız doğumuda beraber yaparız bakarsın
inşallaaaaaaaaaahhhh

Son düzenleme:
inş. canımm benimmmmmultrason resimlerimizi de koyarız dimiiiiii bebişlerimizin:122::122:

pozıtıf cıkmıs gebelık testınden baslayıp hamıle gıysılerımızın uşaklarıımıza aldıgımız kıyafetlerın resımlerıne kadar koyacagızzzzzzz

pozıtıf cıkmıs gebelık testınden baslayıp hamıle gıysılerımızın uşaklarıımıza aldıgımız kıyafetlerın resımlerıne kadar koyacagızzzzzzz
ayhh inşallah canım yha en büyük hayalim çift çizgiyi görür görmez hemen annemi aramak olcak.. 2 aydır bana dua ediyomus bebeğim olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…