bacaklarım uyusana kadar havada kaldımewet kuzuucum o pozısyonu dene gebe kalma derecesı en yuksek olan pozısyonlardan bırısı snra yavasca hareket et esın bır ıkı kez sılkelesın snra ayakların yatagın basşlıgına gelıcek sekılde yat poponun altına yastık koy belinin degıl dıkkat et ayakların havada baslıga daya snrası Rabbıme kalmıs
yok üşütmek gibi değil..kemiğim sızlıyo..diş zonklamasının sağ popo kemiğinde olduğunu ve aşağı doğru bacağını uyuşturduğunu düşün...neden olduğunu anlamadım...
testi yaptığım ilk günden beri çift çizgi görüyorum canım ama silik çıkmıştı ilk 5 gündür deniyorum 2. çizgide koyulasma gördüğün anda çalışma yapıyosun canımm.. adetin 10. günü baslıyosun teste.. ben biraz erken basladım ne olur ne olmaz diye erken yumurlayabilirim eblki diye daha kalınlasmadı benim 2. çizgi... bgn yarın görürüm koyu 2. çizgiyi:44:çift çizgi gördünmü peki henüz. bi bilgin varmı o test hakkında. ben hiç duymadım da daha doğrusu hiç bi testi bilmiom
topuğuma vurmuyor canım da popomdan dizime kadar o kemik zonk zonk beni bitiriyor bazen bacağımın komple uyuştuğunu hissediyorum...ayakta dimdik durduğumda hiç sızı yok sapasağlamım ama sol bacağımın üstünde durup da sağ bacağımı öne doğru attığımda kopuyo işte sanki...yani adım atarken de öyle yaptığımız için yürüyemiyorum.ayakta saatlerce durabilirim ama iki adım yürüyemez oldum ayakkabımı giyemez eğilemez oldum...
yok kız o kadar da kıpır kıpır sayılmam...en fazla yaptığım eve elektrikli süpürge tutmak-vileda çekmek oldu onda da eğilmiyosun zaten..hatta o vileda kovasını taşımadım bile banyoda kaldı gittim orda sıktım hep püskülü...
öyle yapıcam ben de artık...yeni ciciler almıştık(hamile tişörtleri ve pantolonu) dün onları giyip dolaşmak istiyordum bugün çarşıdaama başka zamana artık...
çift çizgi gördünmü peki henüz. bi bilgin varmı o test hakkında. ben hiç duymadım da daha doğrusu hiç bi testi bilmiom
bende her magzaya gittiğimde hep hamile kıyafetlerine de bakarım eşim kızar üzülüyosun niye bakıyosun diyee....belki bir gün nasip olur bana da giymek
canım benim tebrik ederim hayırlı olsun rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasib etsin sizi böyle heycanlı mutlu görünce kendi hallerim geliyor aklıma sanki benimmiş gibi mutlu oluyorum allahım bozmasın mutluluğunu inşallah
çok güzel bişeymiş.eşime mağazada göstermemiştim giydiğimde...eve gelince hadi bi giyiversene dedi...ki normalde ben zaten evde de bi tur mankenlik yaparım o bi anlam veremezdi.tekrar tekrar ne diye giyiyosun dışarı çıkmıcaz bişey yapmıcaz diye...ama kendi dedi dün...her neyse giyiverdim...bana bakarken o yüzündeki mutluluk huzur çok bir başkaydı...en son beni gelinliklerle gördüğünde bu kadar çok parlamıştı gözleri...
Oldu Teşekkürler - Psikolog 5 - Melike - YouTube kızlar bi izleyin yaabu kadına bayılıyorum harika rol yapıooo
bir şey diyemiyorum
inş. canım yhaaz kaldı bebeğim üzülmeyin..ben hissediyorum bu topikteki herkes hamile kalacak bu yaz..
oha çatlak manyağaa bak
kalcaz tabi meraaaa beraber kalırız doğumuda beraber yaparız bakarsın
inşallaaaaaaaaaahhhh
inş. canımm benimmmmmultrason resimlerimizi de koyarız dimiiiiii bebişlerimizin:122::122:
ayhh inşallah canım yha en büyük hayalim çift çizgiyi görür görmez hemen annemi aramak olcak.. 2 aydır bana dua ediyomus bebeğim olsun diyepozıtıf cıkmıs gebelık testınden baslayıp hamıle gıysılerımızın uşaklarıımıza aldıgımız kıyafetlerın resımlerıne kadar koyacagızzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?