ben özlerim kıss eşim normalde sesiz bi insan pek konusmaz ama ben yinede özledim kıs bu ara çok yoğun acıyorum haaKıs siz kocalarınızı ne çabuk özlüyorsunuz bazen ben evde kimse olmasa derim:))) yaktım gitti sen sakın elini sürmüyorsun!!!!bende sirvivir izliyommmm çok heyecanlı heeee:))
yemeği yedik bulaşıkları yıkadım geldim. dayanamadım vallahi sizler nasılsınız ordamısınız SÜPER ANNE ADAYLARI
yemeği yedik bulaşıkları yıkadım geldim. dayanamadım vallahi sizler nasılsınız ordamısınız SÜPER ANNE ADAYLARI
Hehehh Hoşgeldin:) bu topik bağımlılık yapar hee:)
ay tlf dan giriyorum ondan geç yaziyorum kızlar
mera m alıştım sayılır ya onsuz uyuyamadıgım günleri biliyorum
oyy guzummm :26: ilk basta bende öyleydim uyuyamıyodum ah ben memlekete gidince eşim beni özler mi ki mısıl mısıl uyuyur sıpamm
hoşgeldin canim napiyosnAynen bağımlılık yapıyor haklısın canım.
aynen bebeğim en son gittiğimde çok sıkıldım evde gel filan der.. biz çok ince ve duygusal düşünüyoruz onlar bizim kadar hassas değilerözler özlemez hiç ama onlar bizim kadar dillendirmezler özlediklerini. benim ki 3 günden sonra başlar gel demeye ama dolaylı yolda, bizim kadar hasas ve ince değiller sanırım. biz daha hisliyiz galiba
hoşgeldin canim napiyosn
oyy guzummm :26: ilk basta bende öyleydim uyuyamıyodum ah ben memlekete gidince eşim beni özler mi ki mısıl mısıl uyuyur sıpamm
aynen canımmm ah bizim ilişkimiz hep ayrı yerlerde hasretle geçti alştım ben.. Allah ayırmasın guzum Raabbim mutluluğumuzu daim etsin hepimizineşim bensiz bi yere gitmez ki o yüzden ayrı kalmak zor oluyor canım ya
hoşbuldum canım iiyi ne yapayım geçtim bilgisayarın başına sizleri özledim canım. arkadaşlıklar ve annelik için bişey paylaşmak özellikle birbirlerimi anlayabileceğimiz bir ortamda olmak çok güzel. sen ne yapıyorsun canım?
Bebeklerim misafirim geliyo şimdi bi ortalığı toplayıp gelcem inşallah:))))
hadi yaaa :26::26: sıcak suda 10 dk ovala bileğini her agrıdığında yap bunu canım ... yinede doktora bi sor sen istersen ne olur ne olmaz... :26: adet günün ne zman canımkızlar benim ayak bileğimdeki ağrı artmaya başladı.e doktora gidersem röntgen de çekmez hamilelik şüphesini söylersem ne yapıcam ben gitmesem de ağrım artıcak diye korkuyorum,ilerleyecek diye
aynen canımmm ah bizim ilişkimiz hep ayrı yerlerde hasretle geçti alştım ben.. Allah ayırmasın guzum Raabbim mutluluğumuzu daim etsin hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?