Yazdığını görmemiştim kusura bakma canım benim hepimiz olalım hamile ben geç olayım farketmez çünkü ben sizi duyunca da mutlu oluyorum :)))) melekler gelsin pleaseeeeeee:)) eğer duruma objektif bakarsak önce sonuç geliyor sen doktora gidiyorsun ve tedavi.olan oldu bitti geriye bakmanın alemi. Yok önemli olan bundan sonra ki kararları daha tedbirli alabilmek daha sağlıklı olabilmek sonuçta bebeğin oluyor bunu biliyorsunsonuçları bizzat elime isterim hee:))
kız kola içiyodum boğazımda kaldı gülmekten
saol bebeğimmmmoh doydum kıs şükür
oh hepimiz tokuz heralde dimi
sağol tatlım valla sende öylesin çook temiz kalplisin bu belli yani..
inan ki bu forum sayesinde çook güzel insanlarla karşılaşıyoruz..
herkes birbirine yardım etmek için uğraşıyor,
sevincini üzüntüsünü paylaşarak birbirine destek oluyor..
çook başka bişey bu ya..
Espiri yapabiliyormuşum he bende güldüm çokhelal annem helal yavaş çocuk yapamadan gitti esi yüzünden diecekler hee
Ohhhhh afiyet olsun kuzuma top top yumurta olsun bebiş olsunnn inşallahhhh:) bende okadar yedim ki patlamak üzerindeyim ama tadına doymadım mutfaktan da kaldırmadım girip çıkıp yiyorum hala:)
Espiri yapabiliyormuşum he bende güldüm çokhelal annem helal yavaş çocuk yapamadan gitti esi yüzünden diecekler hee
Ohhhhh afiyet olsun kuzuma top top yumurta olsun bebiş olsunnn inşallahhhh:) bende okadar yedim ki patlamak üzerindeyim ama tadına doymadım mutfaktan da kaldırmadım girip çıkıp yiyorum hala:)
canım benim çook teşekkür ederim hakkımdaki düşüncelerin için o senin kalbinin güzelliği biz burada bir birimize destek olmak için varız sizler benim kardeşim gibi oldunuz.
aman allah korusun kıssevet yapabiliyosun ama çook güldüm ya
hee valla derler ne fena insanlar var.. genç genç öldü gitti de demezler haa..
önemli değil canım evet geriye bakarsam ilerleme olmaz o yüzden evvela kendi psikolojim içinde relax olmam lazım sonuç aldıktan sonra ne gerkiyorsa yapıcam sanada haber vericem en güzel şekilde canım :) sonuçlar elinde olacak :)
kocam sabaha kadar hatta ne sabahı yarın akşama kadar çalışacak kızlar....az önce geldi yemek yedik çıktı....tavuk firmasında çalışıyo da...yem için mal gelmiş 500 ton onu işlemeleri lazımmış20-30 saatlik işmiş ve böldürtmüyolar zamanı...offf...:26:
Neyse kızlar ben çıkıyorum sonra tekrar görüşürüz kendinize çooooook iyi bakın
Eveeeeetttt evetttttt işte bizim güçlü ve hala ayakta kalan yıkılmayın kadınlarımızdan bir tanesi ve alkışlıyoruz seni hepimiz(tabi ben alkış yapamıyom bu arada nerdesin38s im yardım et elleri şaklattır yüffen) gerçekten böyle emin ol.sonuçları elime almak istiyorum çünkü eskiden çalışırken doktor yarısıydım işi bıraktım bare hemşire yarısı olarak kalayım diyorum:)) kendimi bişey sanayım:)))
aynı gün olması iyi olmuş amayalnız kalmıcaz
estağfurullah bitanem
evet öyle valla tatlım.. kardeşlerim benim iyi ki varsınız..
burda olmayınca aklım hep sizde oluyo benim ya
Canım sana da geçmiş olsun çok ilginç var bunda da bi hayır hepinizin kocası sanki kararların sizi yalnız bıraktı:) olsun canım yorulur ama evini geçindirdiği için mutlu olur bi gencecik idare edivercen artık bu kızanlarla:))kocam sabaha kadar hatta ne sabahı yarın akşama kadar çalışacak kızlar....az önce geldi yemek yedik çıktı....tavuk firmasında çalışıyo da...yem için mal gelmiş 500 ton onu işlemeleri lazımmış20-30 saatlik işmiş ve böldürtmüyolar zamanı...offf...:26:
Hmm Hmm amaaaann derlerse desinler ne derlerse kendilerine sen sağlığından olma da. Gerisini dettt:))evet yapabiliyosun ama çook güldüm ya
hee valla derler ne fena insanlar var.. genç genç öldü gitti de demezler haa..
aman allah korusun kıss
aynı gün olması iyi olmuş amayalnız kalmıcaz
Sen iyi ki varsın ki hepimiz buradayız
Canım sana da geçmiş olsun çok ilginç var bunda da bi hayır hepinizin kocası sanki kararların sizi yalnız bıraktı:) olsun canım yorulur ama evini geçindirdiği için mutlu olur bi gencecik idare edivercen artık bu kızanlarla:))
Hmm Hmm amaaaann derlerse desinler ne derlerse kendilerine sen sağlığından olma da. Gerisini dettt:))
Hanimiş benim küçük kardeşim doydu mu ki acaba napiosunn oralarda??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?