Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

önemli değil canım evet geriye bakarsam ilerleme olmaz o yüzden evvela kendi psikolojim içinde relax olmam lazım sonuç aldıktan sonra ne gerkiyorsa yapıcam sanada haber vericem en güzel şekilde canım :) sonuçlar elinde olacak :)

kız kola içiyodum boğazımda kaldı gülmekten

Espiri yapabiliyormuşum he bende güldüm çok helal annem helal yavaş çocuk yapamadan gitti esi yüzünden diecekler hee

saol bebeğimmmm oh doydum kıs şükür

Ohhhhh afiyet olsun kuzuma top top yumurta olsun bebiş olsunnn inşallahhhh:) bende okadar yedim ki patlamak üzerindeyim ama tadına doymadım mutfaktan da kaldırmadım girip çıkıp yiyorum hala:)

canım benim çook teşekkür ederim hakkımdaki düşüncelerin için o senin kalbinin güzelliği biz burada bir birimize destek olmak için varız sizler benim kardeşim gibi oldunuz.

hehhe saol ablacım ya inş. bu ay bebişimiz bizimle oluuurrr yumurtalarımız hemen çatlar inşallah amin

evet yapabiliyosun ama çook güldüm ya
hee valla derler ne fena insanlar var.. genç genç öldü gitti de demezler haa..

kocam sabaha kadar hatta ne sabahı yarın akşama kadar çalışacak kızlar....az önce geldi yemek yedik çıktı....tavuk firmasında çalışıyo da...yem için mal gelmiş 500 ton onu işlemeleri lazımmış 20-30 saatlik işmiş ve böldürtmüyolar zamanı...offf...:26:

canım benim çook teşekkür ederim hakkımdaki düşüncelerin için o senin kalbinin güzelliği biz burada bir birimize destek olmak için varız sizler benim kardeşim gibi oldunuz.

estağfurullah bitanem
evet öyle valla tatlım.. kardeşlerim benim iyi ki varsınız..
burda olmayınca aklım hep sizde oluyo benim ya

Eveeeeetttt evetttttt işte bizim güçlü ve hala ayakta kalan yıkılmayın kadınlarımızdan bir tanesi ve alkışlıyoruz seni hepimiz(tabi ben alkış yapamıyom bu arada nerdesin38s im yardım et elleri şaklattır yüffen) gerçekten böyle emin ol.sonuçları elime almak istiyorum çünkü eskiden çalışırken doktor yarısıydım işi bıraktım bare hemşire yarısı olarak kalayım diyorum:)) kendimi bişey sanayım:)))

bu ne kız hepimiz kocasız kaldık

aynı gün olması iyi olmuş amayalnız kalmıcaz

evet kız muhabbetin dibine vuralım

estağfurullah bitanem
evet öyle valla tatlım.. kardeşlerim benim iyi ki varsınız..
burda olmayınca aklım hep sizde oluyo benim ya

Sen iyi ki varsın ki hepimiz buradayız

Canım sana da geçmiş olsun çok ilginç var bunda da bi hayır hepinizin kocası sanki kararların sizi yalnız bıraktı:) olsun canım yorulur ama evini geçindirdiği için mutlu olur bi gencecik idare edivercen artık bu kızanlarla:))

evet yapabiliyosun ama çook güldüm ya
hee valla derler ne fena insanlar var.. genç genç öldü gitti de demezler haa..
Hmm Hmm amaaaann derlerse desinler ne derlerse kendilerine sen sağlığından olma da. Gerisini dettt:))

Hanimiş benim küçük kardeşim doydu mu ki acaba napiosunn oralarda??

sende iyi ki varsın bebeğim..
valla bizim kocalar dediğin gibi anlaştılar herhalde
aman önemsemem ben zaten milleti..
zaten bişey diyemez kimse bana bi lafla bozarım ben adamı
bu konularda çook fenayımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…