Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

küçük müü üstüme alındım hee doydum ablam survior isliyom şimdiii

yarın da gelmezse olmaz ama uykusuz uykusuz bırakmam ki!!!
canım benimm inş. işi cabuk biterde gelir... benim eşimi gece 3 de çağırdıklarını bilirim iş çıktı diyee alıştım ben sen yinede takma kafana inş. hemen biter allah yardımcıları olsunn

canım benimm inş. işi cabuk biterde gelir... benim eşimi gece 3 de çağırdıklarını bilirim iş çıktı diyee alıştım ben sen yinede takma kafana inş. hemen biter allah yardımcıları olsunn

en erken yarın saat 5te bitmesi lazım..off ayrı kalıcaz...bu ilk

sende iyi ki varsın bebeğim..
valla bizim kocalar dediğin gibi anlaştılar herhalde
aman önemsemem ben zaten milleti..
zaten bişey diyemez kimse bana bi lafla bozarım ben adamı
bu konularda çook fenayımdır
:* bizzat şahidiyim :))))
küçük müü üstüme alındım hee doydum ablam survior isliyom şimdiii

Afiyet olsun dedirtdim hemi ben:) izle bakalım gönüllüler yenerse haber ver açayım

:* bizzat şahidiyim :))))

Afiyet olsun dedirtdim hemi ben:) izle bakalım gönüllüler yenerse haber ver açayım
tamam olur haber ederim cicim hem özeline bi bakar mısın bebeğimm????

Son düzenleme:
canım kullanıcı kontrol paneli-hesabım- seçenekleri düzenle-çeşitli seçenekler- standart editörü seç
gülümsemeler gelir msj yazarken ekranına

O tencere de o kepçe de....! Warya kafa kalmadı alıp başımı gitmem ülkeden!!!

O tencere de o kepçe de....! Warya kafa kalmadı alıp başımı gitmem ülkeden!!!

aman gürüldü dür şimdi oralar :26: yak bi sigara anasını satıyım salla gitsin takma... ay canım cuara (sigara) istedi birdeeen

Son düzenleme:
aynen canım ya bende özledim of of

ben nerdeyse her hafta ayrılık yasıyorum.. ama böylesi iyi oluyo monotonluktan çıkıyo bide birbirimizi özleyince tadı çıkıyo sende bunu farkediceksin canımmmm

Kıs siz kocalarınızı ne çabuk özlüyorsunuz bazen ben evde kimse olmasa derim:))) yaktım gitti sen sakın elini sürmüyorsun!!!! bende sirvivir izliyommmm çok heyecanlı heeee:))

süpersin vallahi bu gün çok güzel bbişi yaptım bu foruma üye oldum. sanırım sıkı dostluklar beni bekliyooo. yubbi!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…