Sen iyi ki varsın ki hepimiz buradayız
Canım sana da geçmiş olsun çok ilginç var bunda da bi hayır hepinizin kocası sanki kararların sizi yalnız bıraktı:) olsun canım yorulur ama evini geçindirdiği için mutlu olur bi gencecik idare edivercen artık bu kızanlarla:))
Hmm Hmm amaaaann derlerse desinler ne derlerse kendilerine sen sağlığından olma da. Gerisini dettt:))
Hanimiş benim küçük kardeşim doydu mu ki acaba napiosunn oralarda??
ne güzel tesadüf oldu kıssbenim eşim büyük ihtimal yarın akşam yine gitcekmiş acil çıkmışta yarında burdayım beeeenn
canım benimm inş. işi cabuk biterde gelir... benim eşimi gece 3 de çağırdıklarını bilirim iş çıktı diyeeyarın da gelmezse olmaz ama uykusuz uykusuz bırakmam ki!!!
canım benimm inş. işi cabuk biterde gelir... benim eşimi gece 3 de çağırdıklarını bilirim iş çıktı diyeealıştım ben sen yinede takma kafana inş. hemen biter allah yardımcıları olsunn
:* bizzat şahidiyim :))))sende iyi ki varsın bebeğim..
valla bizim kocalar dediğin gibi anlaştılar herhalde
aman önemsemem ben zaten milleti..
zaten bişey diyemez kimse bana bi lafla bozarım ben adamı
bu konularda çook fenayımdır
küçük müü üstüme alındım hee doydum ablamsurvior isliyom şimdiii
:* bizzat şahidiyim :))))
Afiyet olsun dedirtdim hemi ben:) izle bakalım gönüllüler yenerse haber ver açayım
tamam olur haber ederim cicim:* bizzat şahidiyim :))))
Afiyet olsun dedirtdim hemi ben:) izle bakalım gönüllüler yenerse haber ver açayım
en erken yarın saat 5te bitmesi lazım..off ayrı kalıcaz...bu ilk
O tencere de o kepçe de....! Warya kafa kalmadı alıp başımı gitmem ülkeden!!!
O tencere de o kepçe de....! Warya kafa kalmadı alıp başımı gitmem ülkeden!!!
sen ne yapıyosun 38s immmaman canını sıkma tatlım ya
sen ne yapıyosun 38s immm
aynı tatlım ya oturuyorum
sen ne yapıyosun 38s immm
eşim olmayınca ev pek sessiz oluyomus kıssözledimmm aşitomu
aynen canım ya bende özledim of of
Hayır bencillik yaptığını söyleme doktor istekleri yerine getirip seni dikkate almak için var dalga geçip kendi kafasına göre yorum yapmak Çin değil emin ol çok adamla çalışmak zorunda kaldım böyle kendini beğenmişlerle ama hasta nerde dur demesi gerektiğini iyi bilmeli hasta hakları diye birşey var)) toplanır gelir o doktorun bacaklarını ayırıveririz wallaa bize katılan bizdendir artıkın:)))
süpersin vallahi bu gün çok güzel bbişi yaptım bu foruma üye oldum. sanırım sıkı dostluklar beni bekliyooo. yubbi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?