Bebeklerim misafirim geliyo şimdi bi ortalığı toplayıp gelcem inşallah:))))
amin canım benim inşallah rabbim herkesi mutlu etsin inşallah
aynen canımmm ah bizim ilişkimiz hep ayrı yerlerde hasretle geçti alştım ben.. Allah ayırmasın guzum Raabbim mutluluğumuzu daim etsin hepimizin
ay ben nine olarak kendimi hiç düşünmedim
benimde hep ayrı geçti rabbim eşlerimizden ayırmasın hiçbirimizi yaşlanıp tonton dede nine olmayı nasip etsin şimdi çocuk yolları gözlerken allahım hepimize yıllar sonra torun yolları baktırır inşallah
hadi yaaa :26::26: sıcak suda 10 dk ovala bileğini her agrıdığında yap bunu canım ... yinede doktora bi sor sen istersen ne olur ne olmaz... :26: adet günün ne zman canım
pazar pazartesi :18: yürümekte çok zorlanmaya başladım :18:
süpersin yaaa bu açıdan hiç düşünmemiştim dimi ama bendeki vurgu bir yastıkta kocamaktı ama bencede yaşlılığımı düşünmek istemem hahahaha
ovv daha varmıs canım ebnim yaa :26: sen durma acı çekme böyle bi doktora git en azından bi çaresini bulsun :26:
canımm ne güzel konustun sen gerçekten katılıyorum sana.. Allah hep sağlık versin gerisi gelir inşallaaahh
kesinlikli haklısın canım herşeyin başı sağlık benim biraz hassas bir yapım var. strese bağlı kronik bağırsak rahatsızlığı çıktı bende sinirlenmem ve sıkıcı ortamlardan uzak durmam lazımmış. herşeyi içimi atıyormuşum içimde yaşıyormuşum herşeyi. bu bebek konusunda da konuşmak sizinle çok iyi geldi. bakarsın bir bebiş olur rahatlıyorum çünkü sizlerle yazışarak hadi bakalım kızlar
eşim de çok ısrar ediyor çok kötü bir yer ağrıyan yer tehlikeli diyor.şimdi baktım yakın hastanelerde 10 gün sonraya gün veriyor şimdi araştırıcam uzak hastanelerde de gün bulabilicem mi
pazar pazartesi :18: yürümekte çok zorlanmaya başladım :18:
ahh guzum ahh bende üzüldüm gerçektennn:26: inş. hemen bi hahstane bulursun guzummmm ama bi sıcak suda masaj yap dinlensin .. nersi incildi hem nasıl ağrıyo şişti mi???
aynı rahatsızlıktan bende de var çok kötü birşey :18:
kesinlikli haklısın canım herşeyin başı sağlık benim biraz hassas bir yapım var. strese bağlı kronik bağırsak rahatsızlığı çıktı bende sinirlenmem ve sıkıcı ortamlardan uzak durmam lazımmış. herşeyi içimi atıyormuşum içimde yaşıyormuşum herşeyi. bu bebek konusunda da konuşmak sizinle çok iyi geldi. bakarsın bir bebiş olur rahatlıyorum çünkü sizlerle yazışarak hadi bakalım kızlar
kızlar benim ayak bileğimdeki ağrı artmaya başladı.e doktora gidersem röntgen de çekmez hamilelik şüphesini söylersem ne yapıcam ben gitmesem de ağrım artıcak diye korkuyorum,ilerleyecek diye
GÖNÜLLÜLER kazandı kızz
Eet canım bize hep bu saatlerde misafir gelir daha 2 yıldır kimseye gelmeyin müsait değiliz demedik severük misafiri bazen zor oluyor amaolsun..bbu saate mi misafir gelecek tatlım ya kolay gelsin
ooyyyhh çok sevindim eğer derdine az da olsa çağre olduysak.. bende öyle hep içime atarım .. stes yaparım burda ne olursa olsun paylaşıyorum ve çok iyi geliyo.. kim üzülürse ben de üzülüyorum.... ben burda dostlugu öğrendimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?