tamam canım uyu dinlen sen
yarın görüşürüz bende seni seviyorum kuzucum
naptınız ben yookken yıne sohbetin dibine vurmussunuz masallah masallah sızlere cok yorulmusummmmmmmmmmm
iyi geceler kızlar uyumamışsınız nasılsınız
bebikellalarımmm..bende bi haller var bu aralar...gene uykum geldi..bi bakınayım demişim facebook'a.kendimi aptal aptal tek noktaya bakan ama eli sayfayı boş boş kaydıran bi halde buldum...ne oldu bana anlamadım..uyuyiim belki uyuyunca geçer..gerçi tuvalete kalktığımda tutulmuş oluyorum..uykum da kaliteli değil ama..off herşeyden şikayet mi eder oldum yoksa herşey mi sorunlu olmaya başladı anlamadım...benim için de dua edin bu gece canlarım çok ihtiyacım var.sizi çok seviyorum iyi geceler...
Korkma canım benim inşallah yerşelşme kanamasıdır.yoksa devam ederse adet kanamasıdır.ARKADAŞLARIM çok acil bana yardım edin daha adetime 7 gün var 7 mayıs adet buguün 4 haziran şimdi baktım kanama var açık renk adet kanaması gibi .Sizce adet mi oldum yoksa başka birşeymi.Eşimde evde yok .off çok korkuyorum((
slm tatlım naber
evet bugün gece kuşuyum
niye yoruldun
Korkma canım benim inşallah yerşelşme kanamasıdır.yoksa devam ederse adet kanamasıdır.
38s canımcım seviyorlar bizde onları seviyoruz ama sizi ne kadar seviyorsam artık kaçıp kaçıp size yazıyorum
cnm 2 gundur su yoktu bugun gldı evı temızleye gırdım nerde ne kova bıdon varsa doldurdum yoruldum bomboş evın bıle temızlıgı bıtmedı sız naptınızz
eşim sayıma gıttı sıkıldım yahu daha kızımda uyumadı acaba ne yapsam
ellerine sağlık canım bende senin gibi bugün temizliğe başladım
çok yorgunum ama uyuyamiyorum
gunlerce bıtmez kuzum valla bu temızlık pazarda yola cıkıcam huff cok gerıyor yolculuk başımda fır fırr fır dönüyorrr:26:
ewet ne oluyo böyle bize
aynen öyle valla kuzum ama bitince de süper oluyor ya mis gibi
rize ye mi tatlım yolculuk?
tansiyonun mu düştü acaba tatlım yoksa ani hareket mi yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?