Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
naptınız ben yookken yıne sohbetin dibine vurmussunuz masallah masallah sızlere cok yorulmusummmmmmmmmmm

bebikellalarımmm..bende bi haller var bu aralar...gene uykum geldi..bi bakınayım demişim facebook'a.kendimi aptal aptal tek noktaya bakan ama eli sayfayı boş boş kaydıran bi halde buldum...ne oldu bana anlamadım..uyuyiim belki uyuyunca geçer..gerçi tuvalete kalktığımda tutulmuş oluyorum..uykum da kaliteli değil ama..off herşeyden şikayet mi eder oldum yoksa herşey mi sorunlu olmaya başladı anlamadım...benim için de dua edin bu gece canlarım çok ihtiyacım var.sizi çok seviyorum iyi geceler...

canım bu hormonlar seni bayağı bi etkiledi ya seni gözlemliyorum da
neyse en iyisi sen uyu dinlen tatlım iyi uykular opuyorum

Korkma canım benim inşallah yerşelşme kanamasıdır.yoksa devam ederse adet kanamasıdır.

38s canımcım seviyorlar bizde onları seviyoruz ama sizi ne kadar seviyorsam artık kaçıp kaçıp size yazıyorum

Korkma canım benim inşallah yerşelşme kanamasıdır.yoksa devam ederse adet kanamasıdır.

38s canımcım seviyorlar bizde onları seviyoruz ama sizi ne kadar seviyorsam artık kaçıp kaçıp size yazıyorum

bebeğim bende misafirlerin gitti sanmistim
ben daha çok seviyorum bi kere seni

cnm 2 gundur su yoktu bugun gldı evı temızleye gırdım nerde ne kova bıdon varsa doldurdum yoruldum bomboş evın bıle temızlıgı bıtmedı sız naptınızz

ellerine sağlık canım bende senin gibi bugün temizliğe başladım
çok yorgunum ama uyuyamiyorum

eşim sayıma gıttı sıkıldım yahu daha kızımda uyumadı acaba ne yapsam

eşim sayıma gıttı sıkıldım yahu daha kızımda uyumadı acaba ne yapsam

bugün kimsenin kocası yanında yok herhalde herkes aynı şeyi söylüyor bugün
hahaha komigıme gitti kiz

Son düzenleme:
ellerine sağlık canım bende senin gibi bugün temizliğe başladım
çok yorgunum ama uyuyamiyorum

gunlerce bıtmez kuzum valla bu temızlık pazarda yola cıkıcam huff cok gerıyor yolculuk başımda fır fırr fır dönüyorrr:26:

gunlerce bıtmez kuzum valla bu temızlık pazarda yola cıkıcam huff cok gerıyor yolculuk başımda fır fırr fır dönüyorrr:26:

aynen öyle valla kuzum ama bitince de süper oluyor ya mis gibi
rize ye mi tatlım yolculuk?
tansiyonun mu düştü acaba tatlım yoksa ani hareket mi yaptın

aynen öyle valla kuzum ama bitince de süper oluyor ya mis gibi
rize ye mi tatlım yolculuk?
tansiyonun mu düştü acaba tatlım yoksa ani hareket mi yaptın

temizlik gibisi yok walla beden yorgunlugu oluo ama manevi ve psikolojık anlamda huzur buluyorum .bebegemm memlekte gdyrm smdıı kuzenımn dugunu vr ordan orduya gecıcem k.valıdemlere ordan rizeye ev tutmaya giderim esim sırnak ta daha temmuz 22de gelicek kısmetse daha guzel gunler gelicek.canm vertigo var bende de cok streslenince basdonmelerim kulak cınlamalarım baslıyor ondandır heralde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…