Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

senin kalbinin güzelliği yeter ne olursan ol sende diğer arkadaşlarda çok değerlisiniz benim kaldığım hastanedeki hemşirelerin ve stajyer doktorların hiçbiri senin eline su dökemez onlar okumuş ama insan olamamışlar senin insanlığın iyiliğin hepsine bedel bitanem alkışlarda bütün güçlü kendini ezdirmeyn kendine güvenen kadınlara gelsin :)

ağrım var kızlar bugün %90 adet olucammm

herkese güüünaaayyydıııınnn. kandiliniz mübarek olsun. ettiğimiz dualar kabul olsun inşallaaahhh. göbüşlerde bebişlerle dolsun inşallaaahhh

Son düzenleme:
ağrım var kızlar bugün %90 adet olucammm

seninde mi bat bugün yoksaaaa

herkese güüünaaayyydıııınnn. kandiliniz mübarek olsun. ettiğimiz dualar kabul olsun inşallaaahhh. göbüşlerde bebişlerle dolsun inşallaaahhh

günaydın kızlarrr amin canım inşallah hayırlara vesile olsun bu mübarek gün
bakın ne buldum tüylerim diken diken oldu size de göstermek istedim

ay çok güzel haber bu Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.peki canım kaç gün geçmişken nasıl öğrendin bize onu anlatır mısın

çok teşkkür ederim canım....hemen anlatayım

bat 3 hazirandı benim....bat a 3 gün kala yaptım test çıkmadı.....dün günüm geçti....nette geziniyodum...dr un biri eger regl gününüz 1-2 gün geçtiyse 4 saat falan çişinizi tutun öyle test yapın demişti...benmde bi gün geçmişti...bende tuttum 4 saat...dün iş cıkısı eve kostum yaptım...pozitif....

sonra hemen hastaneye kan testi...o da pozitif

ilk ay denemenizde oldumu şekeirm...daha taze evlisiniz maşallahh Allah aratmadan vermiş ne güzell

hcg değerin kaç çıktı canım çok sevindim valla ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…