kızlar bende uyuyayım artık iyi geceler...
Eveeeeetttt evetttttt işte bizim güçlü ve hala ayakta kalan yıkılmayın kadınlarımızdan bir tanesi ve alkışlıyoruz seni hepimiz(tabi ben alkış yapamıyom bu arada nerdesin38s im yardım et elleri şaklattır yüffen) gerçekten böyle emin ol.sonuçları elime almak istiyorum çünkü eskiden çalışırken doktor yarısıydım işi bıraktım bare hemşire yarısı olarak kalayım diyorum:)) kendimi bişey sanayım:)))
ağrım var kızlar bugün %90 adet olucammm
herkese güüünaaayyydıııınnn. kandiliniz mübarek olsun. ettiğimiz dualar kabul olsun inşallaaahhh. göbüşlerde bebişlerle dolsun inşallaaahhh
seninde mi bat bugün yoksaaaa
günaydın kızlarrr amin canım inşallah hayırlara vesile olsun bu mübarek gün
bakın ne buldum tüylerim diken diken oldu size de göstermek istedim
Eki Görüntüle 728642
günaydın kızlar.......hamileyimmmmmm
ayyyyyyyyyyyyy çoookkkk sevindimmmmmmm beeennn. böyle güzel bi günde süper bi haber.rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canımmm.
cok teşekkür ederim akrilim...Aminnnn...darısı tüm isteyenlereeee
ay çok güzel haber buAllah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.peki canım kaç gün geçmişken nasıl öğrendin bize onu anlatır mısın
çok teşkkür ederim canım....hemen anlatayım
bat 3 hazirandı benim....bat a 3 gün kala yaptım test çıkmadı.....dün günüm geçti....nette geziniyodum...dr un biri eger regl gününüz 1-2 gün geçtiyse 4 saat falan çişinizi tutun öyle test yapın demişti...benmde bi gün geçmişti...bende tuttum 4 saat...dün iş cıkısı eve kostum yaptım...pozitif....
sonra hemen hastaneye kan testi...o da pozitif
çok teşkkür ederim canım....hemen anlatayım
bat 3 hazirandı benim....bat a 3 gün kala yaptım test çıkmadı.....dün günüm geçti....nette geziniyodum...dr un biri eger regl gününüz 1-2 gün geçtiyse 4 saat falan çişinizi tutun öyle test yapın demişti...benmde bi gün geçmişti...bende tuttum 4 saat...dün iş cıkısı eve kostum yaptım...pozitif....
sonra hemen hastaneye kan testi...o da pozitif
cnm cok tebrık ederım hyrlı gunde hyrlı haber werdın bizlere Rabbım bu ozel ve guzel gunde bizlerinde kucaklarını bos bırakmasın insallah amin...cok teşekkür ederim akrilim...Aminnnn...darısı tüm isteyenlereeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?