canımm ne güsel hayırlı uğurlu olsun
sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah
batın ne zamandı
hcg değerin kaç çıktı canım çok sevindim valla ya
cnm cok tebrık ederım hyrlı gunde hyrlı haber werdın bizlere Rabbım bu ozel ve guzel gunde bizlerinde kucaklarını bos bırakmasın insallah amin...
amin kuzum cok teşekkür ederimayyyyh harika bir haber bu...Allah kucağına almayı nasip etsin inş...
hadi canım bak oldu işte sende şubat annesisin hoşgedlin
çok sevindim valla senin adına
ilk ay denemenizde oldumu şekeirm...daha taze evlisiniz maşallahh Allah aratmadan vermiş ne güzell
kuzum arayıp öğrendim sonucu...adam değeriniz 1005 dedi..daha tam anlamıyorum....dr a gidicem en kısa zamanda...birlikte mi dogurcaz spidimmmmm
seninde şuanda 4 haftalık falan canım
biraz bekle istersen 2-3 gün hem yeniden kan testi yaptır değer 2 katına çıksın
hemde keseyi görursun
ilk testin üzerinden 48 saat geçmeli kan testi için
pazartesi günü gitmeyi düşünüyorum dr a canım...o zamn kesinleşir sanırım....bu arada tahmini doğum regl ilk günden mi son günden mi hesaplanıyo:26:
peki kuzum bu son sorum...ovülasyon döneminimi takip ettiniz yoksa öle şansamı denk geldi...amin kuzum cok teşekkür ederim
evet kuzum.....şubat annesiyizzz
evet tatlım 3 denemede tuttu
eşim ben bişey anlamadım ya dedi hatta...maşallahhhh
ay çokkk sevindim yaa böyle güzel birgünde ancak bu kadar mutlu olunabilirdii rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım benimmm miraç kandiliniz kutlu olsun Allahım dualarımızı kabul etsin tüm isteyenlere evlat duygusunu tattırsın kimseye aratmasın hepimize sağlık mutluluk huzur versin
günaydınn canım amin herkese güsel haberler getirsin bu mübarek gün
ay çokkk sevindim yaa böyle güzel birgünde ancak bu kadar mutlu olunabilirdii rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım benimmm miraç kandiliniz kutlu olsun Allahım dualarımızı kabul etsin tüm isteyenlere evlat duygusunu tattırsın kimseye aratmasın hepimize sağlık mutluluk huzur versin
peki kuzum bu son sorum...ovülasyon döneminimi takip ettiniz yoksa öle şansamı denk geldi...
ooo o zamana sonucun da harika çıkar keseye gözükür zaten
internette ilk günden hesaplanıyor benim 28 nisan böyle hesaplarsam 6 haftalık çıkıyor
ama doktor bana 4+4 demişti şuanda 5 haftalığım
sende şimdilik hesapla 1 hafta geri çek doktorlar sanırım son tarihinden hesaplıyor anlamadım
gittiğinde doktor net söyler zaten
Amin kuzum...Allahım herkesin gönlüne göre versin inşşş
şansa denk geldi canım ama tam yumustlama dönemimdi...3 dememede geldi yavrum...uğraştırmadı annesiyle babasını
dedim
ben şimdi ilk tarihe göre hesaplıyım düzeltirim o zamn sonra
öyle yap canım ilk hesaplaman büyük çıkartabilir..
şubat annelerine de bekleriz
moralim çok bozuk kızlar gözyaşlarımı tutamıyorum sinirlerim çok bozuldu.2 ay önce ablamların oturduğu binada 650 ye kiralık bulduk k.peder dedi kredi ile eve gireriz ben de emekli oldum dedi.bizim kira 800 oldu.100 tl sini ev alana kadar ben vericem dedi değmez dedi taşınmanıza.ama şimdi her eve bahane bulunuyor.çok pahalı olduğu belli değil miydi zaten önceden.o kadar pişmanım ki taşınmadığıma.ve kimse ilgilenmiyor sadece ben netten bakıyorum çok bunaldım ve yoruldum,biz eşimle 6 yıl çıkma dönemimiz olmuştu hep çok güzel hayal etmiştik evliliğimizi ama bu ev stresi çok yıprattı bizi.adam oturduğu yerde ev ayağına gelsin bekliyor,face de çanak okey oynuyor çatlıyorum sinirimden etrafa haber yaymış hesapta gelcek ayağına ev onun sanki.hem de şimdi oturduğumuz semtin 1 saat uzağına istiyorlar orda sıfır evler varmış kendi de maddi destek vercek ya acısını çıkarıcak istediği olacak.
böyle güzel haberlerin içinde yazmak istemezdim ama doldum gerçekten paylaşmak istedim
canım erkekler bizler gibi düşünemiyo. biz hemen olsun istiyoruz. programlıyız. araştırıp halletmeye çalışıyoruz.ama erkekler öyle değil. yaratılışı öyle adamın. onlar bizim gibi komplex düşünemiyo. biraz olacağına bırakıyo. tabi bu durum bizim sinirimize gidiyo. bende yaşamıştım bi ara. sen yüzünden gülücüğü eksik etme eşine. yine iş sende biter canım.Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı eylesin hakkında hayırlı olanada gönlünü razı etsin amiinnnn.
moralim çok bozuk kızlar gözyaşlarımı tutamıyorum sinirlerim çok bozuldu.2 ay önce ablamların oturduğu binada 650 ye kiralık bulduk k.peder dedi kredi ile eve gireriz ben de emekli oldum dedi.bizim kira 800 oldu.100 tl sini ev alana kadar ben vericem dedi değmez dedi taşınmanıza.ama şimdi her eve bahane bulunuyor.çok pahalı olduğu belli değil miydi zaten önceden.o kadar pişmanım ki taşınmadığıma.ve kimse ilgilenmiyor sadece ben netten bakıyorum çok bunaldım ve yoruldum,biz eşimle 6 yıl çıkma dönemimiz olmuştu hep çok güzel hayal etmiştik evliliğimizi ama bu ev stresi çok yıprattı bizi.adam oturduğu yerde ev ayağına gelsin bekliyor,face de çanak okey oynuyor çatlıyorum sinirimden etrafa haber yaymış hesapta gelcek ayağına ev onun sanki.hem de şimdi oturduğumuz semtin 1 saat uzağına istiyorlar orda sıfır evler varmış kendi de maddi destek vercek ya acısını çıkarıcak istediği olacak.
böyle güzel haberlerin içinde yazmak istemezdim ama doldum gerçekten paylaşmak istedim
kıyamam sana tatlım benim bak böyle güsel bi günde bunları düşünüp moralini bozma güselce dua et sadece
ve aramaktan vazgeçme erkekler araştırma yapmayı pek sevmez
bizdede herşeyi ben bulurum ederim sıkma canını çalışmıosan çık tek tek sokakları gez mesela
yukarıda eksik yazmışım k.peder hem bulduklarımızı beğenmiyor hem de aramaya zahmet etmiyor.çalışsaydım daha farklı olurdu onlardan destek almadan istediğimiz evi alırdık romatizmam yüzünden ayrıldım işten zaten.bakıyorum am a2.gün patlıyorum çünkü bütçemize uygun ev bulamıyorum oturup 1 gün ağlıyorum sonra yine devam ediyorum ama çok yıprandım ve yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?