moralim çok bozuk kızlar gözyaşlarımı tutamıyorum sinirlerim çok bozuldu.2 ay önce ablamların oturduğu binada 650 ye kiralık bulduk k.peder dedi kredi ile eve gireriz ben de emekli oldum dedi.bizim kira 800 oldu.100 tl sini ev alana kadar ben vericem dedi değmez dedi taşınmanıza.ama şimdi her eve bahane bulunuyor.çok pahalı olduğu belli değil miydi zaten önceden.o kadar pişmanım ki taşınmadığıma.ve kimse ilgilenmiyor sadece ben netten bakıyorum çok bunaldım ve yoruldum,biz eşimle 6 yıl çıkma dönemimiz olmuştu hep çok güzel hayal etmiştik evliliğimizi ama bu ev stresi çok yıprattı bizi.adam hem bulduklarımızı beğenmiyor (k.peder)hem de oturduğu yerde ev ayağına gelsin bekliyor,face de çanak okey oynuyor çatlıyorum sinirimden etrafa haber yaymış hesapta gelcek ayağına ev onun sanki.hem de şimdi oturduğumuz semtin 1 saat uzağına istiyorlar orda sıfır evler varmış kendi de maddi destek vercek ya acısını çıkarıcak istediği olacak.
böyle güzel haberlerin içinde yazmak istemezdim ama doldum gerçekten paylaşmak istedim
moralim çok bozuk kızlar gözyaşlarımı tutamıyorum sinirlerim çok bozuldu.2 ay önce ablamların oturduğu binada 650 ye kiralık bulduk k.peder dedi kredi ile eve gireriz ben de emekli oldum dedi.bizim kira 800 oldu.100 tl sini ev alana kadar ben vericem dedi değmez dedi taşınmanıza.ama şimdi her eve bahane bulunuyor.çok pahalı olduğu belli değil miydi zaten önceden.o kadar pişmanım ki taşınmadığıma.ve kimse ilgilenmiyor sadece ben netten bakıyorum çok bunaldım ve yoruldum,biz eşimle 6 yıl çıkma dönemimiz olmuştu hep çok güzel hayal etmiştik evliliğimizi ama bu ev stresi çok yıprattı bizi.adam hem bulduklarımızı beğenmiyor (k.peder)hem de oturduğu yerde ev ayağına gelsin bekliyor,face de çanak okey oynuyor çatlıyorum sinirimden etrafa haber yaymış hesapta gelcek ayağına ev onun sanki.hem de şimdi oturduğumuz semtin 1 saat uzağına istiyorlar orda sıfır evler varmış kendi de maddi destek vercek ya acısını çıkarıcak istediği olacak.
böyle güzel haberlerin içinde yazmak istemezdim ama doldum gerçekten paylaşmak istedim
tatlım üzme kendini anlıyorum seni ama elbet ev alıncak ve ne güzel kiradan kurtulacaksınız...keşke bizimde öle bir durumumuz oslaydıda bende sen gibi bekleseydim...şimdi kiralık ev arıyorum...inş bulabilirimmm..
hiç sıkma kendini üzme şekerim..eşine konuş..hayatım baban bize böle dedi ama evde beğemiyor ne zamana kadar böle gitcek falan de istersenn
canım içini ferah tut sen sakın üzülme..Allah sıkıntıdan sonra insana ferahlık verirmiş.birdenbire ev bulunur alınır, zamanın nasıl geçtiğini anlayamazsın bile.. ben nişanlıyken kiraya oturacaktık eşyalar alındı herşey tamamdı ama daha ev bulamamıştık.üzülüp duruyordum..aslında gönlümde kiralık eve oturmakta yoktu ama artık bıkmıştım eşyalar bulunacak eve olacak mı diye düşünmekten kafayı yiyordum bir an önce çözülmesini istiyordum..
Sonra bir gün düğüne çok az kala kv aradı..biz evlere baktık kiralar çok yüksek kiraya para verileceğine krediyle ev alırız şimdi bir ev bulduk bakmaya gidiyoruz(ben başka şehirdeydim) dedi ve birkaç gün içinde o ev oldu..benim aylarca üzüntüm ve sıkıntım da yanıma kar kaldı..herkes kısmetini yaşar canım..bir bakmışsın ki çok güzel bir evin olmuş..
bu kadar üzülüp kendini yıpratma..Allah en hayırlısını nasip eder inşallahh
Allah sevdiklerinizle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin. Miraç kandiliniz mübarek olsun
Dün akşam bahsetmiştim az damla şeklinde kanama geldi diye .Bugün yok .Adet olmadım tahminen 7 gün var .İdrar testi yapmalımıyım ? Yoksa yumurta çatladı falanda ondaan mı kanamam oldu .
eşim bana sonuna kadar haklısın gidiyorum konuşuyorum ama böyleler işte diyor o da çok üzülüyor.
senin için büyük bir şans olmuş canım benim ne güzel.bizim kiramız 800 oldu ben de çalışmıyorum artık almamaız gerekli ama işte bizimkiler öyle kararlı çıkıp aramıyorlar senin k.validen gibi.bana söyledikleri evlenirken,tek kirada oturan siz değilsiniz.yani kendi evleri olduğu için kira olayını anlamıyorlar hiç ama hiç.İsityorlar aslında ama çok pasifler .zamanında çok güzel bir fırsatı da kaçırdık onlar yüzünden.herşeyin hayırlısı artık inş.en kısa zamanda bebeğim gelir de sağlıkla ben de daha güçlü olabilirim
batı yakın olanlavarmı.
heyecanlı bekleyiş sürüyormu.belirtler
varmı.:18:
günaydınnnn caannnnn. tarifini yaptım çok güzel olduuu
canım benim batım 7 haziran heyecanla bekliyorum
belirti de var gibi ama hayırlısı olsun..
sende durumlar nasıl?
canım ben bu ay gebelik beklemiyorum
idrar yollarımda iltihap çıktı ilaç kullanyorum.
aslında yumoş günü korunmadık ama
1,5 yıldır istiyorum olmuyor.bu ayda ben istemiyorum.
ilaç kullandığım için
canım aramıza hoş geldin
biz henüz tanışamadık:44:
batı yakın olanlavarmı.
heyecanlı bekleyiş sürüyormu.belirtler
varmı.:18:
mrb tatlım...
ben 25 yaşındayım..9 aylık evliyim...düğün öncesinde 2 ay düğündensonra 8 ay doğum kont hapı içtim bu ay bıraktım..bu ay 3 kaçamağımız oldu bugün bat günüm bekliyoruz...
benim bat günüm...az önce sarımsı bir akıntı geldi hala bekliyorum
hmm daha yeniymiş evliliğin canım inşallah olmazsın 9 ay filan
inşallah en kısa zamanda gelir meleğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?