Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tatlım üzme kendini anlıyorum seni ama elbet ev alıncak ve ne güzel kiradan kurtulacaksınız...keşke bizimde öle bir durumumuz oslaydıda bende sen gibi bekleseydim...şimdi kiralık ev arıyorum...inş bulabilirimmm..
hiç sıkma kendini üzme şekerim..eşine konuş..hayatım baban bize böle dedi ama evde beğemiyor ne zamana kadar böle gitcek falan de istersenn

canım içini ferah tut sen sakın üzülme..Allah sıkıntıdan sonra insana ferahlık verirmiş.birdenbire ev bulunur alınır, zamanın nasıl geçtiğini anlayamazsın bile.. ben nişanlıyken kiraya oturacaktık eşyalar alındı herşey tamamdı ama daha ev bulamamıştık.üzülüp duruyordum..aslında gönlümde kiralık eve oturmakta yoktu ama artık bıkmıştım eşyalar bulunacak eve olacak mı diye düşünmekten kafayı yiyordum bir an önce çözülmesini istiyordum..
Sonra bir gün düğüne çok az kala kv aradı..biz evlere baktık kiralar çok yüksek kiraya para verileceğine krediyle ev alırız şimdi bir ev bulduk bakmaya gidiyoruz(ben başka şehirdeydim) dedi ve birkaç gün içinde o ev oldu..benim aylarca üzüntüm ve sıkıntım da yanıma kar kaldı..herkes kısmetini yaşar canım..bir bakmışsın ki çok güzel bir evin olmuş..
bu kadar üzülüp kendini yıpratma..Allah en hayırlısını nasip eder inşallahh

Allah sevdiklerinizle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin. Miraç kandiliniz mübarek olsun

Dün akşam bahsetmiştim az damla şeklinde kanama geldi diye .Bugün yok .Adet olmadım tahminen 7 gün var .İdrar testi yapmalımıyım ? Yoksa yumurta çatladı falanda ondaan mı kanamam oldu .

eşim bana sonuna kadar haklısın gidiyorum konuşuyorum ama böyleler işte diyor o da çok üzülüyor.

senin için büyük bir şans olmuş canım benim ne güzel.bizim kiramız 800 oldu ben de çalışmıyorum artık almamaız gerekli ama işte bizimkiler öyle kararlı çıkıp aramıyorlar senin k.validen gibi.bana söyledikleri evlenirken,tek kirada oturan siz değilsiniz.yani kendi evleri olduğu için kira olayını anlamıyorlar hiç ama hiç.İsityorlar aslında ama çok pasifler .zamanında çok güzel bir fırsatı da kaçırdık onlar yüzünden.herşeyin hayırlısı artık inş.en kısa zamanda bebeğim gelir de sağlıkla ben de daha güçlü olabilirim

Son düzenleme:
Kızlar bugün dua kapıları açıldı :) Allah gönlünüzdekini yaşamanızı nasip etsin..
sağlık, sıhhat nasip etsin.. Kandiliniz mübarek olsun....

7 gün varken idrar testinde bir şey göremezsin canım yanıltır bence.biraz bekle bakalım belki yerleşme kanamsı ya da başka bir şey de olabilir hayırlısı olsun inşallah

inşallah canım bebişler kısmetiyle gelirmiş belli mi olur bebişin olunca belki seninkiler ev alma çalışmalarını hızlandırır

canım çook sevindim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

canım benim batım 7 haziran heyecanla bekliyorum
belirti de var gibi ama hayırlısı olsun..
sende durumlar nasıl?

canım ben bu ay gebelik beklemiyorum
idrar yollarımda iltihap çıktı ilaç kullanyorum.
aslında yumoş günü korunmadık ama
1,5 yıldır istiyorum olmuyor.bu ayda ben istemiyorum.
ilaç kullandığım için

canım aramıza hoş geldin
biz henüz tanışamadık:44:

canım ben bu ay gebelik beklemiyorum
idrar yollarımda iltihap çıktı ilaç kullanyorum.
aslında yumoş günü korunmadık ama
1,5 yıldır istiyorum olmuyor.bu ayda ben istemiyorum.
ilaç kullandığım için

o zaman inşallah önümüzdeki ay olur
çok geçmiş olsun çok zor oluyor..ben de enfeksiyon kapmıştım bir ara..

canım aramıza hoş geldin
biz henüz tanışamadık:44:

mrb tatlım...
ben 25 yaşındayım..9 aylık evliyim...düğün öncesinde 2 ay düğündensonra 8 ay doğum kont hapı içtim bu ay bıraktım..bu ay 3 kaçamağımız oldu bugün bat günüm bekliyoruz...

batı yakın olanlavarmı.
heyecanlı bekleyiş sürüyormu.belirtler
varmı.:18:

benim bat günüm...az önce sarımsı bir akıntı geldi hala bekliyorum

hmm daha yeniymiş evliliğin canım inşallah olmazsın 9 ay filan
inşallah en kısa zamanda gelir meleğin

hmm daha yeniymiş evliliğin canım inşallah olmazsın 9 ay filan
inşallah en kısa zamanda gelir meleğin

aslında istemiyorduk ama o 3kaçamaktan sonra acabamı düşüncesi bizi istemeye itti diyebilirimmm hayırlısı olsun artık kuzucummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…