Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynı bebeğim izinden öncekş son günlerimi hararetle çalışarak geçiriorum
ve tatile 2 kişi mi 3 kişi mi çıkıcaz çok merak ediyorum:13:

iyi yapıyosun bebeğim inşallah bebişin gelir güzel annesinin göbişine
3 kişilik rezervasyon yaptır sen bence

ya bu arada ben adam gibi hasta olamadım hala yaaa. sancım var. bekliom çoğalsın diye süründürüyo beni. çoookkk açık sulu pembe gelio hala. ama ben çabuk olsun bitsin istiyom. niye böyle oldu bilmiyorum ki. kist falanmı var yoksa:18::18::18::18::18:

o zaman inşallah önümüzdeki ay olur
çok geçmiş olsun çok zor oluyor..ben de enfeksiyon kapmıştım bir ara..

Arkadaşlar hangi ilaçları kullandınız? bende aynı sorundan muzdariptim ilaç kullandıktan sonra geçti çok şükür tahlil yaptırmak istiyorum aslında :26:

doktor çalışmaya devam ara vermene gerek yok dedi :26:

GÜnaydınn Kızlar... Dün giremedim var mı hayırlı haberler

Gülsheen Hamile galiba

Benimde bata az kaldı ama adet belirtileri var resmen

anammmm caydin kız içine doğdu hee
henüz bat günümdeyim bilmiorum yani :18:

iyi yapıyosun bebeğim inşallah bebişin gelir güzel annesinin göbişine
3 kişilik rezervasyon yaptır sen bence

tüh biletleri de almıştık ama kucağıma oturturum artık

açık pembe mi? test yaptırmış mıydın??

selam hanımlar benim bat 2 hazirandı gecikme yaşıyorum ama nerdeyse her ay adetim geciktiğinden bişey beklemiyorum henüz

canım benim batım 7 haziran heyecanla bekliyorum
belirti de var gibi ama hayırlısı olsun..
sende durumlar nasıl?

benimde bat 7-8 haziran ama adet belirtilerim var göğüslerim acımaya başladı hep 3-4 gün önceden böyle acımaya başlar

bactrim kullanmıştım sanırım..ama beni en çok kurtaran şey iş yerinde önüme sürahi sürahi su doldurup çatlayana kadar su içmek olmuştu ve bu şekilde 2-3 günde iyileşmiştim...sana da tavsiye ederim mutlaka..

açık pembe mi? test yaptırmış mıydın??

benim bat 3 hazirandı canım. o gün ben yaptım test negatif çıktı. bi daha da yapmadım. ama gelcek hissediyorum. pembe geliyo çünkü. çok açık renk. kist durumlarında oluyo mu böyle şeyler acabaa:18::18::18:

anammmm caydin kız içine doğdu hee
henüz bat günümdeyim bilmiorum yani :18:

iinnşşşaaalllaahhh ben eski işyerimden bi arkadaşa fal bakmıştım kız kardeşim hamile dedim daha kendiside bilmiyo ama dedim 2 saat sonra kız doktora gitmiş hamileyim diye aramıştı...

Sende umarım en kısa sürede bize müjdeli haberi verirsinnnnn

Banada dedi doktor bol bol su iç diye ama maalesef unutuyorum inanın ki suy içmeyi.. hazır aklımdayken hemen gidip içeyim

benimde bat 7-8 haziran ama adet belirtilerim var göğüslerim acımaya başladı hep 3-4 gün önceden böyle acımaya başlar

benim hiç göğüslerim acımaz ama dün göğüslerime garip bir sancı girdi 1- saat..bugün birşey yok sadece çok sık tuvaletim geliyor..ama hasta olacakmış gibi hissediyorum kendimi

kist durumlarında olur mu bilmiyorum ama hamilelikte bazen yerleşme kanaması açık pembe olur diye biliyorum..
bir iki gün daha bekle ne olacak bakalım..inşallah yerleşme kanamasıdır:)))

bana da bir fal bakar mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…