- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
çok teşkkür ederim canım....hemen anlatayım
bat 3 hazirandı benim....bat a 3 gün kala yaptım test çıkmadı.....dün günüm geçti....nette geziniyodum...dr un biri eger regl gününüz 1-2 gün geçtiyse 4 saat falan çişinizi tutun öyle test yapın demişti...benmde bi gün geçmişti...bende tuttum 4 saat...dün iş cıkısı eve kostum yaptım...pozitif....
sonra hemen hastaneye kan testi...o da pozitif
göbişin daha müsait ben baktım
benim bat 3 hazirandı canım. o gün ben yaptım test negatif çıktı. bi daha da yapmadım. ama gelcek hissediyorum. pembe geliyo çünkü. çok açık renk. kist durumlarında oluyo mu böyle şeyler acabaa:18::18::18:
iinnşşşaaalllaahhh ben eski işyerimden bi arkadaşa fal bakmıştım kız kardeşim hamile dedim daha kendiside bilmiyo ama dedim 2 saat sonra kız doktora gitmiş hamileyim diye aramıştı...
Sende umarım en kısa sürede bize müjdeli haberi verirsinnnnn
bana da bir fal bakar mısın
bende yanağına baktım çok müsait
yok bebeğim yumurtalığında vakti zamanında kist çıkmış biri olarak sölüorum akıntı olmuyo
sadece kasıkta şiddetli ağrılar oluyo kramp şeklinde
kız senin ağzın ne söylüyo öyle
amin bebeğim benim hepimiz inşallah dün listemize baktım alt taraflar bomboş valla
kızlarr hadi bol bol çalışalım listeyi dolduralım
çok teşkkür ederim canım....hemen anlatayım
bat 3 hazirandı benim....bat a 3 gün kala yaptım test çıkmadı.....dün günüm geçti....nette geziniyodum...dr un biri eger regl gününüz 1-2 gün geçtiyse 4 saat falan çişinizi tutun öyle test yapın demişti...benmde bi gün geçmişti...bende tuttum 4 saat...dün iş cıkısı eve kostum yaptım...pozitif....
sonra hemen hastaneye kan testi...o da pozitif
kist durumlarında olur mu bilmiyorum ama hamilelikte bazen yerleşme kanaması açık pembe olur diye biliyorum..
bir iki gün daha bekle ne olacak bakalım..inşallah yerleşme kanamasıdır:)))
kendinize iyi bakın kızlar size doyum olmuyo ben kaçtım
selam hanımlar benim bat 2 hazirandı gecikme yaşıyorum ama nerdeyse her ay adetim geciktiğinden bişey beklemiyorum henüz
canım hayırlı uğurlu olsun..dur bakim ben de 5 gün sonra 4 saat çişimi tutayım çıkacak mı
Allah sağlıklı bir hamişlik, kolay bir doğum ve sağlıklı bir bebiş nasip etsinn....Amiiiiiiiiiiinnn...
Bir kahve iç resmini çek koy topiğe bakimm
hahahah hadi bakalım o kadar tutabilir miyim bilmiorum ben:26:
günaydın kızlar.......hamileyimmmmmm
38S bu ay hamilesin içime öyle doğuyor
ccannıım şimdi gördüümmm hayırlı uğurlu olsun.. Alllah kucağına almayı nasip etsin inşallahh
Yazdın mı bilmiyorum ama belirtilerin varmıydı
canım hayırlı uğurlu olsun..dur bakim ben de 5 gün sonra 4 saat çişimi tutayım çıkacak mı
Allah sağlıklı bir hamişlik, kolay bir doğum ve sağlıklı bir bebiş nasip etsinn....Amiiiiiiiiiiinnn...
Canımm hayırlı olsun çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kendine çok dikkat et:)))
Arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsunnn inşallah bu gece hürmetine hepinizin gönlünden geçen herşey olsun en hayırlı şekillerde
günaydınnn.uyandım kahvaltı yaptım evi toplamadım,temizlemedim..hemen geldim oturdum pc başına :) birazdan duş alıp sağlık ocağına gidicem..hapım bitti de onu yazdırıcamsizde ne var ne yok canlarımmm?
tebrikler canımmmm :) Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hepimizin yavrularını...bu kandil gününde kabul olur inşallah dualarımız...
haberi duydum canım hayırlı olsun allah sağlıkla kucagını almayınasip etsin.. bgn bize ve bebek sahibi olmak isteyenlere dua et olur mu darısı bizlerin basına inşallahh
arkadaşlar merhaba acil fikirlerinize ihtiyacım var.9 ay sonunda dün testte çift cizgiyi gördüö:) hemen dr gittim kan tahlili istedi betahcg 1600 lerde cıktı bakıyorumda böle yüksek cıkan pek ark yok yada ben yanılıyomuyum sizce nasıl degerlerim cok mu yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?