Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ccannıım şimdi gördüümmm hayırlı uğurlu olsun.. Alllah kucağına almayı nasip etsin inşallahh

Yazdın mı bilmiyorum ama belirtilerin varmıydı

göbişin daha müsait ben baktım

bende yanağına baktım çok müsait

yok bebeğim yumurtalığında vakti zamanında kist çıkmış biri olarak sölüorum akıntı olmuyo
sadece kasıkta şiddetli ağrılar oluyo kramp şeklinde

kız senin ağzın ne söylüyo öyle
amin bebeğim benim hepimiz inşallah dün listemize baktım alt taraflar bomboş valla
kızlarr hadi bol bol çalışalım listeyi dolduralım

eveeet geldi bende gönderiyorum yakala
evet kızlar bencede bu ay tembel çıktık diğer aya çook hamişimiz olur inşallah

canım hayırlı uğurlu olsun..dur bakim ben de 5 gün sonra 4 saat çişimi tutayım çıkacak mı
Allah sağlıklı bir hamişlik, kolay bir doğum ve sağlıklı bir bebiş nasip etsinn....Amiiiiiiiiiiinnn...

kendinize iyi bakın kızlar size doyum olmuyo ben kaçtım

kist durumlarında olur mu bilmiyorum ama hamilelikte bazen yerleşme kanaması açık pembe olur diye biliyorum..
bir iki gün daha bekle ne olacak bakalım..inşallah yerleşme kanamasıdır:)))

yerleşme kanaması ne zaman olurki.adet dönemindemi oluyo. yoksa ne zman yerleşirse o zamanmı. benim adet kesin yaa umudum hiç yok. ama sürünürüyo işte hain. karnımda ağrıyo zaten

hahahah hadi bakalım o kadar tutabilir miyim bilmiorum ben :26:

Canımm hayırlı olsun çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kendine çok dikkat et:)))

Arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsunnn inşallah bu gece hürmetine hepinizin gönlünden geçen herşey olsun en hayırlı şekillerde

günaydınnn.uyandım kahvaltı yaptım evi toplamadım,temizlemedim..hemen geldim oturdum pc başına :) birazdan duş alıp sağlık ocağına gidicem..hapım bitti de onu yazdırıcam sizde ne var ne yok canlarımmm?
günaydın kızlar.......hamileyimmmmmm

tebrikler canımmmm :) Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hepimizin yavrularını...bu kandil gününde kabul olur inşallah dualarımız...

haberi duydum canım hayırlı olsun allah sağlıkla kucagını almayınasip etsin.. bgn bize ve bebek sahibi olmak isteyenlere dua et olur mu darısı bizlerin basına inşallahh

Son düzenleme:
ccannıım şimdi gördüümmm hayırlı uğurlu olsun.. Alllah kucağına almayı nasip etsin inşallahh

Yazdın mı bilmiyorum ama belirtilerin varmıydı

canım cok teşkkür ederimmm.....belirtiler adet belirtileriyle aynıydı...ama sırt üstü yatınca midem agrıyodu....ağzımda garip bi tat vardı ve en önemlisi gaz...bi haftadır karnım kocaman geziyorum...tuvalete çıkamıyorum...normalde cok olmazdı bende gaz....cok meyve yediğimde olurdu....aklıma getiren bunlar oldu ama onun dışında adet belirtileriyle aynı her şey...göğüslerim yeni, hassaslaşmaya başladı

siboti teşekkür ederim canım....Aminnn.....sizinde hayırlı haberlerinizi bekliyoruz....dua edicem hepinize

çok teşekkür ederim canım...Aminnnn

Amin kuzum.....çok teşkkür ederimmm

haberi duydum canım hayırlı olsun allah sağlıkla kucagını almayınasip etsin.. bgn bize ve bebek sahibi olmak isteyenlere dua et olur mu darısı bizlerin basına inşallahh

ederim tabi kuzum....söyledim ama yine söylüyorum bu topik ve bi kaç arkadaş daha aklıma geldiniz zaten....Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhh

arkadaşlar merhaba acil fikirlerinize ihtiyacım var.9 ay sonunda dün testte çift cizgiyi gördüö:) hemen dr gittim kan tahlili istedi betahcg 1600 lerde cıktı bakıyorumda böle yüksek cıkan pek ark yok yada ben yanılıyomuyum sizce nasıl degerlerim cok mu yüksek

canım adetın kac gun gectı? degerın yuksek guzel bayagı haftalık olması lazım tebrık ederım saglıklı kucagına almak nasıp olsun inş. bizler ıcın dua et olurmu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…