Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Jack_Frost merhaba, konuyu takip ederken aynı gün doğum tarihimiz olduğunu farkettim çok hoş. Allah hepimize sağlıklı bir şekilde kollarımıza almamızı nasip etsin. İsteyen herkese Nasip etsin Allah.

Eki Görüntüle 728869

Arkadaşlarım bu testimi yorumlarmısınız.Adetime 7 gün kala bir kaç damla kan geldi.hiç normlade okadr erken adet olmam bende merakıma yenilip test yaptım bugün Sonuç böyle çıktı.

bana bebiş var gibi geldi...silik çıkmış ama belli yine de...heyecan yaptım yine iyi mi kan testi yaptır canım yaaaa:18::18:

Jack_Frost merhaba, konuyu takip ederken aynı gün doğum tarihimiz olduğunu farkettim çok hoş. Allah hepimize sağlıklı bir şekilde kollarımıza almamızı nasip etsin. İsteyen herkese Nasip etsin Allah.

canım çok teşkkr ederim.Amin inşallah

bugün 7. gün oldu 1 haftadır test yapıyorum yeter anam çatlasın artık şunalr

dünkiyle bgnki arasındaki farkları çözmüş değilim bi gelişme var mı sence bebeğim yha :26::26:

Canımm bence bugün kalınlaşmış çizgi düne göre bence çalış derim.. Bu ay olmazsa birdahaki ay bende kullanıcam

herkes gitmiş
kızlar yarın görüşürüz artık
bugün yine hamaratlığım üstümdeydi yoruldum yine
iyi akşamlar herkese

canım test kalıslasmıs bugun degerlendır yarın fılan daha da kopkoyu olur o hergun degerlndır bnce yumyumun kacmasına ızın verme :)

kist durumlarında olur mu bilmiyorum ama hamilelikte bazen yerleşme kanaması açık pembe olur diye biliyorum..
bir iki gün daha bekle ne olacak bakalım..inşallah yerleşme kanamasıdır:)))

canım ben de de kist olmuştu kistte olmuyor kan yani bende olmamıştı

canım koyulaşmış,önümüzdeki ay ihtiyacım olursa ben de alıcam senin memnuniyetine göre iyice koyulaşınca da haber ver emi canım

bugün son adetimin üstünden geçen 26.günüm.kist için ilaç içmeden önce ben 30-32 arası olurdum ama şimdi nasıl olcak bilmiyorum merak içindeyim.ayağım da ağrıyor o ayrı bir de

bugün son adetimin üstünden geçen 26.günüm.kist için ilaç içmeden önce ben 30-32 arası olurdum ama şimdi nasıl olcak bilmiyorum merak içindeyim.ayağım da ağrıyor o ayrı bir de

canım adetın gectımı senın? ben batıda olsam hemen kan testıne kosardım da gıdemedgmden otruyorum walla

canım adetın gectımı senın? ben batıda olsam hemen kan testıne kosardım da gıdemedgmden otruyorum walla

canım şimdi benim şöyle bir karışık durumum var anlatayım sana:

16 şubattan sonra martta adet olmadım ben kistim oluşmuş söktürücü ile 13 nisan da adet gördüm

sonrasında yasmin doğum kontrol hapı başlattı doktor (kist erisin diye)

vee 11 mayısta son adet tarihim olmuş oldu doğum kontrol hapı içtiğim için 28.günde adet gördüm.kistim erimiş hapı kestik tabi ama ben şimdi kaçıncı günde olucam bilmiyorum bu ay netleşcek senin bir fikrin var mı bugün son adetten sonra 26.günüm eğer 30 günde olacaksam pazar batım ama bilmiyorum işte.içim gidiyor aslında test için.hergün 11 mayıstan hesap yapıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…