Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım bnm hesabıma gore 8 hazıran yenı bat gunun 20 ile 25 mayıs onemlı gunlerın kı 25 mayıs yumyum gunun gıbı gelıyor hyrlısı bklm pazar gunude bekle pzts kan testı yptır derım ben

canım benim eğer yanlış görmüyorsam diğer çizgİde var bende 4 günüm varken yapmıştım böyle çıkmıştı ama emin olmak için kan testi yap

canım bnm hesabıma gore 8 hazıran yenı bat gunun 20 ile 25 mayıs onemlı gunlerın kı 25 mayıs yumyum gunun gıbı gelıyor hyrlısı bklm pazar gunude bekle pzts kan testı yptır derım ben

o güne kadar tutabilirsem kendimi tabi acaba yarın sabah evdeki idrar testimi yapsam mı diyorum ama erken gibi de daha,evet o tarihleri değerlendirdik diye hatırlıyorum canım hepimiz hakkında hayırlısı olsun

canım benim eğer yanlış görmüyorsam diğer çizgİde var bende 4 günüm varken yapmıştım böyle çıkmıştı ama emin olmak için kan testi yap

evet canım telden çektim pek belli olmuyor .Yarın kan testi yaptırcam inş vardır ama kasıklarım ağırıyor yani hele eğilip kalkarken bu güzel günde hakkımızda hayırlısı olur inşALLAH :)

canım koyulaşmış,önümüzdeki ay ihtiyacım olursa ben de alıcam senin memnuniyetine göre iyice koyulaşınca da haber ver emi canım

şimdilik memnunum ama bbu ay tutmazsa bayagı üzülürüm canımm yinede bu testleri almakta fayda var derim ben
Canımm bence bugün kalınlaşmış çizgi düne göre bence çalış derim.. Bu ay olmazsa birdahaki ay bende kullanıcam
eved banada öyle geldi kuzucum ya.. hemen çalışma baslattım bgnde bakalımmm

canım test kalıslasmıs bugun degerlendır yarın fılan daha da kopkoyu olur o hergun degerlndır bnce yumyumun kacmasına ızın verme :)
heeheee yarın inş. koyulassın artık ama yetti yani test manyağı oldummm

Son düzenleme:
evet canım telden çektim pek belli olmuyor .Yarın kan testi yaptırcam inş vardır ama kasıklarım ağırıyor yani hele eğilip kalkarken bu güzel günde hakkımızda hayırlısı olur inşALLAH :)

canım test resmini gördüm bence sen gebesin çizgi çok silik çıkmıs hemen bi kan tesi yaptır derimmm

ay cnm bnde test manyagı olmustum mıdem bulanmıstı artık testten:)

arkadaşlar merhaba
ben foruma yeni katıldım.bende sizinle aynıyım yardımlarınızı bekliyorum.benim regl günüm yarın ama 10 gündür kasık ve bel agrısı cekiyorum.gögüslerime dokunamıyorum sizce ne yapmalıyım?

canımmm aramıza hoş geldinnnnn....ah emin ol hepimiz adet biter bitmez gebelik belirtilerine kapılıyoruz canımmm gebeliğik teşhisi koymak için henüz çok erken kuzucum... inşallah hamilesindir bebeğine tez zamanda kavuşursun ama bizimle burda hep beraber bekleyelim regl günümüzü... ne zmandır bebeiş istiyosun canım

Son düzenleme:

2 senedir bekliyorum ama sonu hep hüsran inşallah bu sefer olur

Ayyy bi ben varım topikteeeebenim eşim bgn yine nöbete gitti yaaa yine garip kaldımmmm pff

cnm reglıne 10 varsa yasadıgın kasık agrıları yumurtlama agrıları olabılır ama inş. yerlesme agrılarıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…