canım şimdi benim şöyle bir karışık durumum var anlatayım sana:
16 şubattan sonra martta adet olmadım ben kistim oluşmuş söktürücü ile 13 nisan da adet gördüm
sonrasında yasmin doğum kontrol hapı başlattı doktor (kist erisin diye)
vee 11 mayısta son adet tarihim olmuş oldu doğum kontrol hapı içtiğim için 28.günde adet gördüm.kistim erimiş hapı kestik tabi ama ben şimdi kaçıncı günde olucam bilmiyorum bu ay netleşcek senin bir fikrin var mı bugün son adetten sonra 26.günüm eğer 30 günde olacaksam pazar batım ama bilmiyorum işte.içim gidiyor aslında test için.hergün 11 mayıstan hesap yapıyorum
Eki Görüntüle 728869
Arkadaşlarım bu testimi yorumlarmısınız.Adetime 7 gün kala bir kaç damla kan geldi.hiç normlade okadr erken adet olmam bende merakıma yenilip test yaptım bugün Sonuç böyle çıktı.
canım bnm hesabıma gore 8 hazıran yenı bat gunun 20 ile 25 mayıs onemlı gunlerın kı 25 mayıs yumyum gunun gıbı gelıyor hyrlısı bklm pazar gunude bekle pzts kan testı yptır derım ben
canım benim eğer yanlış görmüyorsam diğer çizgİde var bende 4 günüm varken yapmıştım böyle çıkmıştı ama emin olmak için kan testi yap
canım koyulaşmış,önümüzdeki ay ihtiyacım olursa ben de alıcam senin memnuniyetine göre iyice koyulaşınca da haber ver emi canım
eved banada öyle geldi kuzucum ya.. hemen çalışma baslattım bgndeCanımm bence bugün kalınlaşmış çizgi düne göre bence çalış derim.. Bu ay olmazsa birdahaki ay bende kullanıcam
heeheee yarın inş. koyulassın artık ama yetti yani test manyağı oldummmcanım test kalıslasmıs bugun degerlendır yarın fılan daha da kopkoyu olur o hergun degerlndır bnce yumyumun kacmasına ızın verme :)
evet canım telden çektim pek belli olmuyor .Yarın kan testi yaptırcam inş vardır ama kasıklarım ağırıyor yani hele eğilip kalkarken bu güzel günde hakkımızda hayırlısı olur inşALLAH :)
şimdilik memnunum ama bbu ay tutmazsa bayagı üzülürüm canımm yinede bu testleri almakta fayda var derim ben
eved banada öyle geldi kuzucum ya.. hemen çalışma baslattım bgndebakalımmm
heeheee yarın inş. koyulassın artık ama yetti yani test manyağı oldummm
ay cnm bnde test manyagı olmustum mıdem bulanmıstı artık testten:)
aynen yaa bide çift çizgi görüyorum her seferinde gebelik testinde tek çizgi görürsemm yıkılırım benn
arkadaşlar merhaba
ben foruma yeni katıldım.bende sizinle aynıyım yardımlarınızı bekliyorum.benim regl günüm yarın ama 10 gündür kasık ve bel agrısı cekiyorum.gögüslerime dokunamıyorum sizce ne yapmalıyım?
öyle tabi bebeğimmmm yapacak bir şey yokbnde yıkılırım vallla teste tek cızgı gorursemm ama nasıp yaa ne dıyelım kuzumm hayırlısı
canımmm aramıza hoş geldinnnnn....ah emin ol hepimiz adet biter bitmez gebelik belirtilerine kapılıyoruz canımmm gebeliğik teşhisi koymak için henüz çok erken kuzucum... inşallah hamilesindir bebeğine tez zamanda kavuşursun ama bizimle burda hep beraber bekleyelim regl günümüzü ... ne zmandır bebeiş istiyosun canım
inşallah bu ay olur bebeğin canım . doktora filan gittin mi ????2 senedir bekliyorum ama sonu hep hüsran inşallah bu sefer olur
as canımmmmmmm ben varım bi burdaaaa:122::122::87:selammm,selamımı kim alacak merak ediyorum topik sakin gibi
as canımmmmmmm ben varım bi burdaaaa:122::122::87:
jack-frost hamile canımmhiç yoktan iyidir,:) varmı yeni hamile haberi
arkadaşlar merhaba
ben foruma yeni katıldım.bende sizinle aynıyım yardımlarınızı bekliyorum.benim regl günüm yarın ama 10 gündür kasık ve bel agrısı cekiyorum.gögüslerime dokunamıyorum sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?