Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallahh.kendi düzenini en yakın zamanda kurarsın inşallah canım

Allah yardımcın olsun inş en kısa zamanda kocişinle ayrı evinize çıkarsınız dualarımız seninle tatlım Allah gönlüne göre versin

dualarımız seninle olacak tatlım ederiz tabii ki niya etmeyelim..
allah herkese zihin açıklığı versin inşallah

amin canım benim çok teşekkür ederim canım ben şimdi çıkıyorum kızımı çıkartıcam dışarıya çok sıkıldı evde sonra görüşürüz kendinize iyi bakın

amin canım benim çok teşekkür ederim canım ben şimdi çıkıyorum kızımı çıkartıcam dışarıya çok sıkıldı evde sonra görüşürüz kendinize iyi bakın

ne demek canım sanki ne yaptık ki lafı bile olmaz
tamam canım kendine çook iyi bak kızını da öp yanaklarından benim için
görüşürüz :79:

yemek yedim ama çok ağır geldi yaa off midemi bulandırdı keşke yemeseydim...yaz geldi yağlı yemekler hiç çekilmiyor..

Kızlar ben bile sordum ama kimse Cvp vermedi dedim i hamilelik belirtileri arasında göğüslerin şişmesi bel ağrısı ve agresiflik olabilir mi? Adetim yaklaştıkça sinir olmaya başladım çünkü

Kızlar ben bile sordum ama kimse Cvp vermedi dedim i hamilelik belirtileri arasında göğüslerin şişmesi bel ağrısı ve agresiflik olabilir mi? Adetim yaklaştıkça sinir olmaya başladım çünkü

bunların hepsi oluomuş tatlım...özellikle göğüs ağırı ve bel ağrısı...

Aynen cannımm.. GÖğüslerde hassasiyet, bel kasık ağrısı belirtiler arasındaymışşş :26::26:

arada kaynamıştır sorun
evet olabilir ama strestende olabilir bunu unutma..
zaten hamilelikle adet belirtileri hemen hemen aynı sen gününün geçmesini bekle..
belirtiler kafanı karıştırmasın tamam mı

arada kaynamıştır sorun
evet olabilir ama strestende olabilir bunu unutma..
zaten hamilelikle adet belirtileri hemen hemen aynı sen gününün geçmesini bekle..
belirtiler kafanı karıştırmasın tamam mı

Kesinlikle katılıyorum... Geçen ay psikolojik olarak her belirtiyi yaşadım. Ne okuduysam bu belirti bende de var dedim sonuç TIIRRTT çıktı

Bu ayda adet belirtilerini yaşıyorum bakalım sonuç ne olacak

Son düzenleme:
Kesinlikle kayılıyorum... Geçen ay psikolojik olarak her belirtiyi yaşadım. Ne okuduysam bu belirti bende de var dedim sonuç TIIRRTT çıktı

Bu ayda adet belirtilerini yaşıyorum bakalım sonuç ne olacak

yani düşün belirti aramayan bende bile dün midem bulandı hiç olmaz oysa ki..
daha yumurtlamadım bile
belirti bulmak çook kolay ya sonuca bakmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…