amin inşallah canım sizlerle konuştukça dahada iyi oluyorum bu arada sizden dua istiyorum eşim haziran 24 de memurluk için tercih yapacak benim için çok önemli kaznırsa ayrı eve çıkıcam eğer kazanamazsa gene kalıcam 10 kişiyle aynı evde duanıza ihtiyacım var
birlikte hamilelik bekleyelimden birlikte doğumu bekleyelime terfi
Ahhhhh ahhhhh keşke hepimiz şöyle ard Arda hbrlerimizi versek ne güzel olur
amin inşallah canım sizlerle konuştukça dahada iyi oluyorum bu arada sizden dua istiyorum eşim haziran 24 de memurluk için tercih yapacak benim için çok önemli kaznırsa ayrı eve çıkıcam eğer kazanamazsa gene kalıcam 10 kişiyle aynı evde duanıza ihtiyacım var
dualarımız seninle olacak tatlım ederiz tabii ki niya etmeyelim..
allah herkese zihin açıklığı versin inşallah
Allah yardımcın olsun inş en kısa zamanda kocişinle ayrı evinize çıkarsınız dualarımız seninle tatlım Allah gönlüne göre versin
amin canım benim çok teşekkür ederim canım ben şimdi çıkıyorum kızımı çıkartıcam dışarıya çok sıkıldı evde sonra görüşürüz kendinize iyi bakın
38s'ciğim lütfen listeye benide eklermisinnnnnnnnnnnnn3 temmuz 24 yaşımdayım 2. ay denememiz olacak
38s benim bat tarihimi değiştirirmisin böle görünce moralim bozuluyo
bat yenisi 7 temmuz diyelim olaarrrmııı
yemek yedim ama çok ağır geldi yaa off midemi bulandırdı keşke yemeseydim...yaz geldi yağlı yemekler hiç çekilmiyor..
Kızlar ben bile sordum ama kimse Cvp vermedi dedim i hamilelik belirtileri arasında göğüslerin şişmesi bel ağrısı ve agresiflik olabilir mi? Adetim yaklaştıkça sinir olmaya başladım çünkü
Kızlar ben bile sordum ama kimse Cvp vermedi dedim i hamilelik belirtileri arasında göğüslerin şişmesi bel ağrısı ve agresiflik olabilir mi? Adetim yaklaştıkça sinir olmaya başladım çünkü
arada kaynamıştır sorun
evet olabilir ama strestende olabilir bunu unutma..
zaten hamilelikle adet belirtileri hemen hemen aynı sen gününün geçmesini bekle..
belirtiler kafanı karıştırmasın tamam mı
Kesinlikle kayılıyorum... Geçen ay psikolojik olarak her belirtiyi yaşadım. Ne okuduysam bu belirti bende de var dedim sonuç TIIRRTT çıktı
Bu ayda adet belirtilerini yaşıyorum bakalım sonuç ne olacak
Kızzz ne oldu geldiler miiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?