Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kesinlikle katılıyorum... Geçen ay psikolojik olarak her belirtiyi yaşadım. Ne okuduysam bu belirti bende de var dedim sonuç TIIRRTT çıktı

Bu ayda adet belirtilerini yaşıyorum bakalım sonuç ne olacak

Aynen bende geçen ay aynıd belirtileri yaşadım sonra bi sabah bi baktım ki gelen gelmiş hehehehehehe :) hayırlısı bakalım bu ay nolcak

kızlar merhaba:) ben de bebek istiyorum. adet gunum 13 haziran günler de geçmio 1 haftadır kasıklarımda ağrı ve batma var özellikle sağ tarafta. kasıklarım ve alt karnım da 3 günden beri hafif şiş. dünden beri de midem bulanıoo acaba hamile miyim umutlanmak da istemiyorum. püfff

Hoşgeldin canım benimde 12 Haziran Adet günüm bende senin gibi bel kasık ağrısı çekiyorum şu durumda adetimizin gecikmesin beklemekten aşka çaremiz yok :) buradaki arkadaşlar beni böyle rahatlattı çok şükür ama dediğin gibi günlerde gerçekten geçmio :)))

veeeeeeeeeee 1000. sayfaaaaaa
kızlar herkese beni yalnız bırakmadığı için ve topiğe bu kadar ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ederim

vee burda olmayan arkadaşlarım isminizi yazıyorum

seesozden

buschy

Son düzenleme:

Canım Hoşgeldin.. Allah bebiş isteyen herkese kısmet etsin inşallah. Hamilelik belirtilerine de benziyor ama sen yine adet tarihini bekle çünkü psikolojikte olabiliyor. İçini ferah tut inşallah hamişsindiir...

Kızlar sohbetinize doyum olmuo ben yemek yapmaya gidiyorum dönerim aranıza yine iyini gelmiştim yahu ben buraya :))))

aynen canım günler geçmiyor ama belirtilerimiz benziıoo kasıklarında hafif şişlik var mı? özellikle sağ kasığımda ağrı ve batma var. inş hamişizdir:)

Canım Hoşgeldin.. Allah bebiş isteyen herkese kısmet etsin inşallah. Hamilelik belirtilerine de benziyor ama sen yine adet tarihini bekle çünkü psikolojikte olabiliyor. İçini ferah tut inşallah hamişsindiir...

amin canım inşşş:) haklısın en mantıklısı adeti beklemek:)

ayy kızlar çook mutluyummm heyecan yaptım
bu günleri de gördük çook şükür :13::13::13::13::13::13::13::13::13:
sizi seviyorum

inş yeni binde bebişlerimiz olsun şekerimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…