Kesinlikle katılıyorum... Geçen ay psikolojik olarak her belirtiyi yaşadım. Ne okuduysam bu belirti bende de var dedim sonuç TIIRRTT çıktı
Bu ayda adet belirtilerini yaşıyorum bakalım sonuç ne olacak
999. sayfaya hoşgeldiniz son 1 sayfa kızlar
1000. Sayfayı keşke bi hamilelik haberiyle kutlasak demi :))))
999. sayfaya hoşgeldiniz son 1 sayfa kızlar
1000. Sayfayı keşke bi hamilelik haberiyle kutlasak demi :))))
Aynen bende geçen ay aynıd belirtileri yaşadım sonra bi sabah bi baktım ki gelen gelmiş hehehehehehe :) hayırlısı bakalım bu ay nolcak
Ayyy evet yaa 1000 . sayfamız herkese şans ve bebiş getirsin.. Bebiş bekleyenleri tez vakitte sağlıkla kavuştursun.. Hayırlıs haberler alalımmm
Ayyy evet yaa 1000 . sayfamız herkese şans ve bebiş getirsin.. Bebiş bekleyenleri tez vakitte sağlıkla kavuştursun.. Hayırlıs haberler alalımmm
kızlar merhaba:) ben de bebek istiyorum. adet gunum 13 haziran günler de geçmio1 haftadır kasıklarımda ağrı ve batma var özellikle sağ tarafta. kasıklarım ve alt karnım da 3 günden beri hafif şiş. dünden beri de midem bulanıoo acaba hamile miyim umutlanmak da istemiyorum. püfff
kızlar merhaba:) ben de bebek istiyorum. adet gunum 13 haziran günler de geçmio1 haftadır kasıklarımda ağrı ve batma var özellikle sağ tarafta. kasıklarım ve alt karnım da 3 günden beri hafif şiş. dünden beri de midem bulanıoo acaba hamile miyim umutlanmak da istemiyorum. püfff
veeeeeeeeeee 1000. sayfaaaaaa
Canım Hoşgeldin.. Allah bebiş isteyen herkese kısmet etsin inşallah. Hamilelik belirtilerine de benziyor ama sen yine adet tarihini bekle çünkü psikolojikte olabiliyor. İçini ferah tut inşallah hamişsindiir...
veeeeeeeeeee 1000. sayfaaaaaa
kızlar herkese beni yalnız bırakmadığı için ve topiğe bu kadar ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ederim
vee burda olmayan arkadaşlarım isminizi yazıyorum
seesozden
buschy
inş yeni binde bebişlerimiz olsun şekerimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?