Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy kızlar çook mutluyummm heyecan yaptım
bu günleri de gördük çook şükür :13::13::13::13::13::13::13::13::13:
sizi seviyorum

Cannıımmm bizde seni seviyoruuuzz

Bol bol bebiş haberleri de görücez dahaa burda hamiş hamiş resimlerimizi görücezz ayy duygulandıımm

Cannıımmm bizde seni seviyoruuuzz

Bol bol bebiş haberleri de görücez dahaa burda hamiş hamiş resimlerimizi görücezz ayy duygulandıımm

sağol güzelim inşallah ya bende bayağı bi duygulandım öylece kaldım valla

Önceki sayfaları okumak uğruna kaçırdım mı ben 1000. Sayfamızı(( bebeğim38s im bizim de ismimizi unutmadığın ve yazdığın için çooookkk teşekkürler orada o sayfada yazmışım kutlanmıştım kadar oldummmm:)))) hadi kızlar yaa güzel haberler gelsin de sevinelim hepimiz:)))

rica ederim bebeğim ne demek
iyi ki varsın tatlım benim inşallah o güzel haberleri de vereceğiz

rica ederim bebeğim ne demek
iyi ki varsın tatlım benim inşallah o güzel haberleri de vereceğiz

Sen de iyi ki varsın ki böyle bir yerde bu kadar gönlü hoş insanı bie araya getirdinn) inşallah verirsiniz bebeğim merakla bekliyorummm

akşam oldu benim misafirden hala haber yok...yarında gelmezse artış şüphe edicemmm

kızlaar valla bir an önce hamile kalın artık bekliyorum hepinizi hamile topiği olsun bu topik süper olur :))) Diğer topiklere ısınamadım ben.

kızlaar valla bir an önce hamile kalın artık bekliyorum hepinizi hamile topiği olsun bu topik süper olur :))) Diğer topiklere ısınamadım ben.

inşallah bebeğim bizim amacımız da öyle de bebişler biraz nazlı çıktı biz napalım
herkes öyle söylüyor zaten diğer topiklere alışamıyorlarmış..
gel kuzum nereye gidiyosun sende
yeğenimizi ayırma bizden

yarın kontrolüm vardı doktorun toplantısı varmış salıya kaydı benim kontrol. İnşallah bir aksilik olmazsa bebeğim iyi olursa usg resmini sizlerle paylaşıcam

ayyyyyyyy 1000. sayfayı kaçırdım yaaaa. çok heveslenmiştim net gitti gelmedi yaaa. gıcık oldum heaa:95::95::95::95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…