Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlısı olsun bebeğim ya bu günlerde bitti sayılır.. sen güzel şeyler düşünmeye çalış tamam mı canını sıkma
ayy inşallah hadi bakalım rüyan gerçekleşirde seviniriz bi güzel

inş. kuzucum tek basına mutlulugu hiç sevmıyorum hepberaber mutlu olalım hepbırlıkte guzel haberler werelım

yandık o zaman desenize. ne yapalım çekecez e mecbuuuurrr.. ağrı kesici kullanıyodum normalde o kesiyodu rahat ediyodum artık bebek istiyom diye onuda kullanmıyorum. sürünüyorummmm

kandırıkcılar...hıhhh şu anda da adet beni kandırıyor geldi gibi oluyor gidiyorum yok..bugün böle geçmez yahuu...stres oldun anacımmm beee

bu güzeldi işte

bende sinir olurum geldi mi gelmedi mi diye wc ye gitmeye..
geleceksen gel gelmeyeceksen gelme 9 ay derim kendi kendime

yandık o zaman desenize. ne yapalım çekecez e mecbuuuurrr.. ağrı kesici kullanıyodum normalde o kesiyodu rahat ediyodum artık bebek istiyom diye onuda kullanmıyorum. sürünüyorummmm

İçme ağrı kesici ilaç falan Allah korusun vücüt o ilaçları 5 6 ayda atıyormuş gebelik durumunda sıkıntı çıkarmasın bende aylardır ilaç içmiyorum başım çatlıyorlar zaten bu aralar

hehehe mecburrrrrrrr
ne çektin beee deriz artık yaşlanınca da

^
valla ben ilaç içmeyi sevmiyorum zaten yutamıyorum bile o derece yani
o yüzden rahatım bu konuda

evet yaaa. ben bi hamile olayım bak gör hiç yüz vermicem kırmızılara 9 ay boyunca nanik yapcam

hahaha yap kız yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…