slm canım tünaydın
hoş geldin aramıza
hayırlısı olsun bebeğim ya bu günlerde bitti sayılır.. sen güzel şeyler düşünmeye çalış tamam mı canını sıkma
ayy inşallah hadi bakalım rüyan gerçekleşirde seviniriz bi güzel
Hoşbuldum gerçekten de :) çok güzel bi forum aradığım herşey var
arkadaslarımda agrılı oluyor onlarada evlenınce gecer diyormus doktorlarr
doktorlar bizi kandırıyo o zamanhiç yakıştıramadım
ne güzell valla. doktora bu ağrılar için gitmiştim çocuk yaparsan kurtulursun demişti[/QUOTE doğru demiş :))
bekarken evlenice azalır geçer derler...evlenice çocuk olunca geçer derler...hadi git yalancılarrr
aynen katılıyorum ne alaka ya anca bizi kandırıyolar
Geçse ablamınki geçerdi üstelik ikiz bi de onunkiler hehehehehehe :)
kandırıkcılar...hıhhhşu anda da adet beni kandırıyor geldi gibi oluyor gidiyorum yok..bugün böle geçmez yahuu...stres oldun anacımmm beee
bu güzeldi işte
yandık o zaman desenize. ne yapalım çekecez e mecbuuuurrr..ağrı kesici kullanıyodum normalde o kesiyodu rahat ediyodum artık bebek istiyom diye onuda kullanmıyorum. sürünüyorummmm
bende sinir olurum geldi mi gelmedi mi diye wc ye gitmeye..
geleceksen gel gelmeyeceksen gelme 9 ay derim kendi kendime
yandık o zaman desenize. ne yapalım çekecez e mecbuuuurrr..ağrı kesici kullanıyodum normalde o kesiyodu rahat ediyodum artık bebek istiyom diye onuda kullanmıyorum. sürünüyorummmm
bende sinir olurum geldi mi gelmedi mi diye wc ye gitmeye..
geleceksen gel gelmeyeceksen gelme 9 ay derim kendi kendime
ozaman diyoruzkiiii 9 ay gelmeeeee bu saattten sonraaa
^İçme ağrı kesici ilaç falan Allah korusun vücüt o ilaçları 5 6 ayda atıyormuş gebelik durumunda sıkıntı çıkarmasın bende aylardır ilaç içmiyorum başım çatlıyorlar zaten bu aralar
evet yaaa. ben bi hamile olayım bak gör hiç yüz vermicem kırmızılara 9 ay boyunca nanik yapcam
nanikte yapalıııımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?