Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin canım.olur inşallah umutsuzluğa kapılma ben de 4 yıllık evliyim daha ilk denmemiz sanki ertelediğim için olmayacak şimdi gibi geliyor bana da.

cnm bnm adetlerım agrılı olmaz normalde ama smdı agrılarım vr ya hamıleyım yada üşüttüm buay artık nasıp kısmett hepımız ıcınn

6 gün sonra adet günüm ama inş olmam die dua ediyorum 3 aydır denioruz inş bu ay iyi haberler alırız:)

inş bu ay senin bayramın olur tatlım..hadi beklioruz 6 günü heyecanla.

şekerim inş bunlar hamileliğin belirtileridir..kırmızılar senin kapına uğramasın inşş..

herhangibir yöntem kullanıyor musun peki ovulasyon vs gibi...muayene oldun mu hiç bi sorun war mı..gerçi daha çok yeniymiş senin çalışmalar..

Ovulasyon testi vs bişey denemedim eğer ilk 2 ay olumsuz sonuç alırsak doktora gideriz dedik eşimle sadece yumurtlama tarihlerini kaçırmamaya çalışıyoruz :)))

Hoşgeldin :) kendine dert etme ama bu belirtilerde olabiliyormuş adet gibi inş hasta olmazsın çünkü adet dönmende bile yumurtlama olabiliyormuş

ezgicim bilmiyorum karnımda ağlıyo ve çok akıntı olmaya başladım hep adet zamanı oluyorum gününü takip etmiyordum 5 aydır takip ettim ama yine fiyasko ama bakalım. ama hatırladım bugüm adet günümü arkadaşımla aynı gün oluyorduk onun ayın 8 deymiş benimki de aynı oluyo 2 gün kaldı bakalım. bebişlerimizi kucağımızı alabilsek rabbimden bişey istemiycem. allahım herkezin kucağını boş bırakmasın inşallah. Arkadaşların dediği gibi benim umudumda sanırım temmuza kaldı

inş bu ay senin bayramın olur tatlım..hadi beklioruz 6 günü heyecanla.

şekerim inş bunlar hamileliğin belirtileridir..kırmızılar senin kapına uğramasın inşş..

inşallah kimsenin kapısana uğramasın bebiş yolu gözleyenlerin. ne güzel olur hamilelik belirtisi olsa ama 5 aydır aynı umutla bekliyorum bakalım artık canım.

inşallah kimsenin kapısana uğramasın bebiş yolu gözleyenlerin. ne güzel olur hamilelik belirtisi olsa ama 5 aydır aynı umutla bekliyorum bakalım artık canım.

tatlım bir insanın doğum, ölüm, nikah saati değişmezmiş...Rabbim bizim bebişlerimize nefes alacakları saati yazdı ve onun dediği olcak..inş Rabim en kısa zamanda yüzlerimizi güldürür...

Geç olsunda güç olmasın inş hepimiz için :)))

Geç olsunda güç olmasın inş hepimiz için :)))

bak o konuda çok güzel yazmışsın evet haklısın arkadaşımın bebeğinde son 1 ay kala kafasında su kesesi fark ettiler meyerse soğancık fazla su üretiyormuş hemen doğuma aldılar bebiş daha altı aylık beyninde cihaz karnında kablolarla yaşıyor 60 milyar harcadılar bebeğe tek cerrah izmirdeymiş galiba orda yaptırtılar allahım dediğin gibi geç olsun ama güç olmasın rabbim bebişlerimizle sınamasın inşallah

tüylerim diken diken oldu..Allahım o bebeğe sağlık annesine babasına sabır versin inş...Rabbim kimsye göstermesin..

Benim abimin oğlumda 8 sene önce 6,5 aylık doğdu 3 ay hastanede yattı kuzum giden paraların haddi hesabı yok çok şükür şimdi iyi delikanlı oldu oğlum :) hepimize hayırlı bebekler versin rabbm

inşallah canım çok zor vallahi para desen yok kredi çektiler 2 yaşına kadar takıcağını sanıyordu doktor ama geçen kontrole gittiler geç ilerleme gösteriyormuş 4 yaşını bulur diyormuş. görsen bir tatlı güler yüzlü allahım kimseye vermesin. Allahtan hasar bırakmadı beyninde biz ondan korkuyorduk doktor uyarmıştı felç falan diye ama rabbim o kadar büyükki şükürler olsun şimdi nur topu gibi ablası

anladığım kadarı ile beyninde şant var kuzum suyun ürememesini sağlıyor o..
ayy aman iyi varsın 2 yıl daha dursun...kıyamam o kuzucuğaa

38s canım benim sende iyiki varsın bizde seni çok seviyoruz şahsım adına sana çok teşekkür ediyorum bu topiği açtığın benim sizin gibi gönlü güzel insanlarla tanışmama vesile olduğun için daha nice 1000 ci sayfalara hamile haberlerine inşallah şu an ezan okunuyor dilerim allahtan şu an okunan ezanın hürmetine isteyen herkese hayırlı evlatlar hayırlı hamilelikler nasib etsin inşallah amin.

anladığım kadarı ile beyninde şant var kuzum suyun ürememesini sağlıyor o..
ayy aman iyi varsın 2 yıl daha dursun...kıyamam o kuzucuğaa

evet canım aynen. amin inşallah rabbim uzun ömürler versin şimdi oturmaya çalışıyor kalmaya bir kıpırdak maşallah sanki cihaz yok maşallah

evet canım aynen. amin inşallah rabbim uzun ömürler versin şimdi oturmaya çalışıyor kalmaya bir kıpırdak maşallah sanki cihaz yok maşallah

sağlığınakavuşsun inşş bu zor günler geçsinn....Allah büyükk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…