inşallaaaahhhh gelmez o kırmızılar bebeğine kavuşursun yakında canımm
veeeeeeeeeee 1000. sayfaaaaaa
kızlar herkese beni yalnız bırakmadığı için ve topiğe bu kadar ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ederim
vee burda olmayan arkadaşlarım isminizi yazıyorum
seesozden
buschy
:118::118::118:yihuuuuu...gerçi 5 sayfa olmuş geçeli ama anca yetişebildim bankada o kadar oyalandım ki anlatamam...ee ne var ne yok bakalımmmm...???kuaföre gidemedim yoruldum çünkü iyice..aman kaçmıyo ya yarın giderim....öldüüüüümmmmm bacağım çok kastırıyooooo
hoş geldin canım
oyy kıyamam çook mu yoruldun sen bakim
Yeni bi üye olarak 1000.sayfayı görmek herkese nasip olma :) yemeğimi yaptım düşümü aldı. Geldim geri sanırım burasından kopamicam ben :)
bebeğim varya anlatamamm...bu hamilelik tutulmalarından kasılmalarından yaşıyorum....kurruktaydı acım git gide sağ totoş kemiğime kaydı nasıl zonkluyo anlatamam.... :26:
Görüşürüz kendine iyi bak :)
Eeee kızlar şimdi bu tipik bizim buluşma noktamız mı? Bilimde başka yerlerde aramio sizi:)))
evet kopamıyosun. evde net olsa gece gündüz takılırım. benim mesai bitti ben kaçar sağlıcakla gidip geleyim bariiii. yarın görüşmek üzere hamiş adayları
Hıııı anladım o zaman bişe sormak için falan burda bulabiliriz birbirimizi yani
veeeeeeeeeee 1000. sayfaaaaaa
kızlar herkese beni yalnız bırakmadığı için ve topiğe bu kadar ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ederim
vee burda olmayan arkadaşlarım isminizi yazıyorum
seesozden
buschy
ya bennn ben de yoktum :2:
dünden beri takipteyim ama bugün kaçırdım ben de ayağım kötü arkadaşlar ama aklım hep sizde her sayfayı okudum bugün.yeni arkadaşlarımız hoş geldin.1 gün daha bitti bata yaklaşıyoruz
Hoş gördük canım :) geçmiş olsun senin neyin var ???
kızlaaar ben de marttan beri hamile kalmaya çalışıyorum
bu ay bat 3 hazirandı hala olmadımmmm. hiiç şaşmazdı..kendimi çok hamile gibi hissediyorum. midem bulanıyo , karnım davul gibi,idrar rengi koyu.umarım hayal kırıklığına uğramam.2 gün önce test yaptım tek çizgi çıktı yarın bi daha yapıcam. 3 yılı geçti evleneli istiyorum artık.
merhaba inşallah güzel haberlerini alırız yarın sabah ilk idrarınla denemeni tavsiye ederim.hatta kan verip emin olabilirsin daha kesin sonuç olur .benim de ilk ayım ama çok heyecanlıymış beklemek
geçen sefer de ilk idrarla yapyım. aslında 5. haftanın sonunda belli oluyormuş bu test uzman tv de öyle dinledim.çalışıyorum akşam kan versem o da pazartesiye kalır.2.30 da çıkıyorum.
siz ne yapacaksınız doktor olayını özele mi gideceksiniz. kanı sağlık ocağında mı vereceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?