Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benide ekleyin bende bebiş istiyorum bu ay başladık sat 21 mayıs çok korkuyorum olmayacak diye

benim kahverengiler kırmızı gibi olmaya başladı sanırım temmuza kaldıkkk
Kuzum hiç üzülme önümüzdeki ay inşallah kaçamak değil dosdoğru gününe denk getirirsin de bebeğine kavuşursun:)))
Hiç karamsarlık yok devam )
Hoşgeldin canım burada rahat edeceğine emin ol burada herkes birbirine sahip çıkar motivasyon sağlarr))

Oooo kaçırmayacaksın kuzum bizi stres yapma çoğu arkadaş hamile olduğunu öğrendikten sonra da adet belirtilerini yaşamaya devam ediyor ayrıca akıntın normale göre çoğaldıysa bu iyiye işaret sanki hamilesin sen:)))))inşallah öylesindir:)

Bebeğim sende iyiki varsın dintik nasıl durulur rabbe her koşulda nasıl şükrediniz seni örnek alıyorum ben sende iyiki varsınnn!!!

Kurban olurum ruhumu okşadın arkadaşım çok teşekkür ederirseniz güzel gözlerin öyle görüyor :))) utandım ayrıcaaa!!!

canım benim ben hiç bir şey yapmadımki beni örnek alasın sen daha iyilerini örnek al ben sadece bildiğim kadarıyla konuşuyorum elimden geldiğince yanlış şeyler yazmamaya çalışıyorum ben rabbimin sabrı ve sizin desteğinizle kendimi toparladım rabbim sizden razı olsun inşallah en kısa zamanda sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum

Kurban olurum ruhumu okşadın arkadaşım çok teşekkür ederirseniz güzel gözlerin öyle görüyor :))) utandım ayrıcaaa!!!

yooo kurban olmak yok canımın içi neden utanacaksın ben içimden nasıl geldiyse nasıl hissettiysem onları doğruları yazdım sende 38s de diğer arkadaşlarda en yakın bildiğim arkadaşlarımdan dahada destek oldunuz bana ben hiçbir zaman bu desteğinizi unutmıcam sizlere minnettarım bu desteğiniz olmasaydı ben kendimi bu kadar çabuk toparlayamazdım canım kardeşim benim ya sizi yaratan sizi veren rabbime kurban olurum şart değil yüz yüze görüşmek bizim samimiyetimiz rabbimin izniyle kalben oldu hamdolsun rabbime sizleri çıkardı karşıma

benide ekleyin bende bebiş istiyorum bu ay başladık sat 21 mayıs çok korkuyorum olmayacak diye

canım hoşgeldin aramıza ikinci evine bu benim bu topik için kullandığım tabirim sen içini ferah tut rabbinden iste elbet rabbim dilerse olur inşallah yeterki sabret stres yapma olmayacak diye

canım benim hiç üzülme burda olmasan da kalbin burdaymış.. bu yeterli değil mi sencede
geçmiş olsun tatlım daha geçmedi mi ayağın.. sabunla ovsana canım emin ol çook iyi gelir..
evet az kaldı ya inşallah yeğenimiz yola çıkmıştır

slm canım hoş geldin
inşallah meleğin en kısa zamanda gelir

merhaba arkadaşlar nasılsınız?? beni de aranıza alır mısınız...bende siz gibi her ay meleğimin geleceği günü bekliyorum..bana da bi ümit bir ışık olur musunuz

mrb canım hoş geldin aramıza
tabii ki alırız bizlerde senin gibi bebiş isteyen adaylarız
ayrıca ümit oluruz hatta o ışık hiç sönmez sen merak etme

mrb kuzucum nasılsın? inan ki dün akşam seni düşünüyodum birden aklıma geldin
amin canım benim inşallah en kısa zamanda meleğin kardeşini yollayacak sana
bende de çalışmalar devam ediiyo bakalım hayırlısıysa olur inşallah

benim kahverengiler kırmızı gibi olmaya başladı sanırım temmuza kaldıkkk

tamamen kızmızı mı oldu tatlım ya dediğin gibi herşeyin zamanı bellidir..
sen sabırlı ol rabbim verir sana mükafatını

iyiyiz canım sen nasılsın?canım bu saydıklarını hamişlerde yaşıyor bunu sakın unutma
bi de kırmızıları görmeden umutsuz olma tamam mı

ayy canım benim sağol valla ne yazacağımı şaşırdım.. o kadar güzel ki cümlelerin tekrar tekrar okuyorum
bende çook mutluyum inan ki sen çook temiz ve inançlı birisin.. rabbim bizleri iyilerle eş etsin derim her zaman ve sen o iyilerden birisin
inşallah isteyen herkese versin rabbim meleklerinden

mrb canım hoşgeldin tamam ekleyeyim de yaşını da yzar mısın?

canım biz sadece iyi günlerimizi yaşamayacağız ki burda..
biz sen öyleyken nasıl sevinebiliriz ki.. yaa senin durumun beni gerçekten çook etkiledi hatta rüyama bile girdi o derece..
yarın bizim başımıza gelmeyeceği ne malum bitanem.. hiç birşeyin garantisi yok ki..
ama sen herşeye rağmen ayaktasın dimdik durabiliyorsun..
onu vereninde alanında kim olduğunu hiç unutmadın bu da senin inancın sayesinde..
ve bizler kalp gözlerimi açtık ne mutlu bizlere

günaydın kızlarr...benim kavhverengiler az az devam günde 2-3 damla halinde...
birazdan kan testi vericemm haberiniz olaaa

günaydın kuzucum hadi bakalım bi kişi git iki kişi dön

aslında ümidim yok şekerim..az öncede kahverengi brişey geldi..
ama hafta sonuda gelmezse meraktan ölürüm diye yaptırım rahatkayım dedim..hastanede çalışıyorum elimin altındakini kullanayım değilmi.

tam olarak kırmızıyı görmediysen ümit vardır tatlım
yani bencede kullan canım o avantajını

günaydın kızlarr...benim kavhverengiler az az devam günde 2-3 damla halinde...
birazdan kan testi vericemm haberiniz olaaa

ayy çok heyecanlandım genee hadi inşallahhh hamilesindirr günaydın bu aradaaa kızlarr hayırlı cumalarr

çok şükür bombaaaaa gibiyim yarın tatil olmasının sevinci bi taraftan. bu forumun verdiği lezzet bi taraftan gül gibi geçinip gidiyorum
sende durumlar nasıl. bata kaç gün vaarrr

ooo maşallah maşallah
sağol canım zevk almana sevindim
valla uyanır uyanmaz laptop u aldım topiği açtım dükkan açar gibi
benim şafak karanlık tatlım hiç sorma

ooo maşallah maşallah
sağol canım zevk almana sevindim
valla uyanır uyanmaz laptop u aldım topiği açtım dükkan açar gibi
benim şafak karanlık tatlım hiç sorma

karanlıkmı her gecenin bi sabahı var tatlım. sabahın yakındır inşallaaahhhh
aynen bende işyerine gelip hemen giriyorum buraya. fırsat buldukça burdayım herkes kardeşim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…