kızlaaar ben de marttan beri hamile kalmaya çalışıyorum
bu ay bat 3 hazirandı hala olmadımmmm. hiiç şaşmazdı..kendimi çok hamile gibi hissediyorum. midem bulanıyo , karnım davul gibi,idrar rengi koyu.umarım hayal kırıklığına uğramam.2 gün önce test yaptım tek çizgi çıktı yarın bi daha yapıcam. 3 yılı geçti evleneli istiyorum artık.
merhaba arkadaşlar nasılsınız?? beni de aranıza alır mısınız...bende siz gibi her ay meleğimin geleceği günü bekliyorum..bana da bi ümit bir ışık olur musunuz
hufff sol kasık ve bacak agrım varrr o kısımdan bıseyler akıyormus gıbı gelıyor bakıyorum tık yokk buay agrılımı adet olucam yoksa ilk defa ömrümdee hayırrrrrr
tabi ki alırız aramızdasın bile:13: hoş geldin.burası farklı güzel bir ortam hepimiz tecrübelerimizi paylaşıyoruz benim bu ay ilk denemem sonrqaki aylar nasıl olur bilmiyorum.
hoş bulduk canım.. benim 11inci ayımhiçbir sorun olmamasına ragmen hala bebeğim olmuyo bu ay ovulasyon testi deneyeceğim... bu son umudum gibi artık çok üzülüyorum.. sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor...
geçen sefer de ilk idrarla yapyım. aslında 5. haftanın sonunda belli oluyormuş bu test uzman tv de öyle dinledim.çalışıyorum akşam kan versem o da pazartesiye kalır.2.30 da çıkıyorum.
siz ne yapacaksınız doktor olayını özele mi gideceksiniz. kanı sağlık ocağında mı vereceksiniz
merhaba hatunlar naber?ne var ne yok? güzel haberler varmı?biz denemelere devam ediyoruz daha adet olmadığım için belki olur belki olmaz bilmiyorum ama bi umut işte :) inşallah hepimiz bebişlerimizi hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız..
tabi ki alırız aramızdasın bile:13: hoş geldin.burası farklı güzel bir ortam hepimiz tecrübelerimizi paylaşıyoruz benim bu ay ilk denemem sonrqaki aylar nasıl olur bilmiyorum.
canım ya ben de çok ağrılı adet olurum maalesef,1 hafta önceden bile hafif hafif ağrılar başlar ben de .inşallah ağrılı adet olmazsın da hamişsindir.ben oldum olucam gibi karın ağrısı ve baş ağrısı çekiyorum
merhaba arkadaşlar nasılsınız?? beni de aranıza alır mısınız...bende siz gibi her ay meleğimin geleceği günü bekliyorum..bana da bi ümit bir ışık olur musunuz
hoş bulduk canım.. benim 11inci ayımhiçbir sorun olmamasına ragmen hala bebeğim olmuyo bu ay ovulasyon testi deneyeceğim... bu son umudum gibi artık çok üzülüyorum.. sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor...
senin daha ilk ayınmış... umarım bizler kadar beklemezsin ve biran önce kavuşursun yavruna...allahım hepimize nasip etsin o duyguyu..
amin canım.olur inşallah umutsuzluğa kapılma ben de 4 yıllık evliyim daha ilk denmemiz sanki ertelediğim için olmayacak şimdi gibi geliyor bana da.
Slm tubiş hoşgeldin bende yeniyim burda ama burası çok sıcak samimi eskiler oldukça yardımcı ve rahatlatıcı bilgi veriyorlar :)) bende senin gibi meleğini bekleyenlerdenim :)
benim kahverengiler kırmızı gibi olmaya başladı sanırım temmuza kaldıkkk
amin canım.olur inşallah umutsuzluğa kapılma ben de 4 yıllık evliyim daha ilk denmemiz sanki ertelediğim için olmayacak şimdi gibi geliyor bana da.
inşallah olmaz canım öyle.. ertelemeye falanda gelmiyo aslında.biz evlendiğimiz ilk günden beri hiç korunmadık ama olmayınca olmuyo iştenasip galiba birazda..
hoş bulduk canım.. evet yorumları falan okudum gayet sıcak bir ortam.insanı rahatlatıyor..paylaştıkca azalıyor dertlerimiz..birbirimize umut oluyoruz..umarım sende kavusursun biran önce canım.ne zaman bekliyorsun...?
hufff sol kasık ve bacak agrım varrr o kısımdan bıseyler akıyormus gıbı gelıyor bakıyorum tık yokk buay agrılımı adet olucam yoksa ilk defa ömrümdee hayırrrrrr
sonunda geldim 1 gün giremedim ne muhabetler kaçırmışım be. nasılsınız arkadaşlar? büyük ihtimal bu ayda hamile değilim sivilcem çıktı ve aceyip göğüsüm acıyor. yine yok yine moralim bozuldu aceyip tatlı krizimde tuttu keşke gelmese ama kabus gibi tüm adet belirtilerim var.... Allahım keşke gelmese bebeğimi çok istiyorum
Allah hakkında hayırlısı neyse o zaman versin Temmuz'da güzel hbrlerin alırız umarım? Sen ne zamandır deniosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?