Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hoşgeldin canım inşallah hamilesindir bazen geç döllenmeden dolayı geç çıkıyor idrar testinde benimde şaşmazdı ama bebek istediğimden beri ileri ileri atıp duruyor sanırım ruh olarak kendimizi stresle yıpratıyoruz bence de alevesen in dediği gibi sabah ilk idrarında bi baktır.ben özelde vermiştim kan ama sağlık ocağında verip sonuç alan arkadaşlarımızda var hayırlısı olsun bakalım))

hufff sol kasık ve bacak agrım varrr o kısımdan bıseyler akıyormus gıbı gelıyor bakıyorum tık yokk buay agrılımı adet olucam yoksa ilk defa ömrümdee hayırrrrrr

merhaba arkadaşlar nasılsınız?? beni de aranıza alır mısınız...bende siz gibi her ay meleğimin geleceği günü bekliyorum..bana da bi ümit bir ışık olur musunuz

merhaba arkadaşlar nasılsınız?? beni de aranıza alır mısınız...bende siz gibi her ay meleğimin geleceği günü bekliyorum..bana da bi ümit bir ışık olur musunuz

tabi ki alırız aramızdasın bile:13: hoş geldin.burası farklı güzel bir ortam hepimiz tecrübelerimizi paylaşıyoruz benim bu ay ilk denemem sonrqaki aylar nasıl olur bilmiyorum.

hufff sol kasık ve bacak agrım varrr o kısımdan bıseyler akıyormus gıbı gelıyor bakıyorum tık yokk buay agrılımı adet olucam yoksa ilk defa ömrümdee hayırrrrrr

canım ya ben de çok ağrılı adet olurum maalesef,1 hafta önceden bile hafif hafif ağrılar başlar ben de .inşallah ağrılı adet olmazsın da hamişsindir.ben oldum olucam gibi karın ağrısı ve baş ağrısı çekiyorum

merhaba hatunlar naber?ne var ne yok? güzel haberler varmı?biz denemelere devam ediyoruz daha adet olmadığım için belki olur belki olmaz bilmiyorum ama bi umut işte :) inşallah hepimiz bebişlerimizi hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız..

İdrar testi 3 haftalıktan gösterirmiş en garanti kan testi aile hekimleri falanda yapıp die biliyorum ben inş hamişsindir :)

merhaba canım benden yana haber batı bekliyorum hala zaman geçmiyor ama adet ağrılarım başladı.pazartesiden itibaren geçmiş olucak günüm tabi adet olmazsam o tarihe kadar,jack frost arkadaşımız hamile olduğunu öğrendi en son ama sen ondan önce hangilerini bilmiyorsun bilemedim:44: çizelgeden de belli olur gerçi.

senin daha ilk ayınmış... umarım bizler kadar beklemezsin ve biran önce kavuşursun yavruna...allahım hepimize nasip etsin o duyguyu..

Slm tubiş hoşgeldin bende yeniyim burda ama burası çok sıcak samimi eskiler oldukça yardımcı ve rahatlatıcı bilgi veriyorlar :)) bende senin gibi meleğini bekleyenlerdenim :)

benim kahverengiler kırmızı gibi olmaya başladı sanırım temmuza kaldıkkk

Slm tubiş hoşgeldin bende yeniyim burda ama burası çok sıcak samimi eskiler oldukça yardımcı ve rahatlatıcı bilgi veriyorlar :)) bende senin gibi meleğini bekleyenlerdenim :)

hoş bulduk canım.. evet yorumları falan okudum gayet sıcak bir ortam.insanı rahatlatıyor..paylaştıkca azalıyor dertlerimiz..birbirimize umut oluyoruz..umarım sende kavusursun biran önce canım.ne zaman bekliyorsun...?

sonunda geldim 1 gün giremedim ne muhabetler kaçırmışım be. nasılsınız arkadaşlar? büyük ihtimal bu ayda hamile değilim sivilcem çıktı ve aceyip göğüsüm acıyor. yine yok yine moralim bozuldu aceyip tatlı krizimde tuttu keşke gelmese ama kabus gibi tüm adet belirtilerim var.... Allahım keşke gelmese bebeğimi çok istiyorum

6 gün sonra adet günüm ama inş olmam die dua ediyorum 3 aydır denioruz inş bu ay iyi haberler alırız:)

Hoşgeldin :) kendine dert etme ama bu belirtilerde olabiliyormuş adet gibi inş hasta olmazsın çünkü adet dönmende bile yumurtlama olabiliyormuş

Allah hakkında hayırlısı neyse o zaman versin Temmuz'da güzel hbrlerin alırız umarım? Sen ne zamandır deniosun?

ben doğum kont hapını 1 ay nce bıraktım tatlım...denemek amaçlı olmadı bizim 3 kaçamağımız oldu korunurken banada şüphe geldi ve o andan beri bebek istiyorum..hepimiz hakkında hayırlısı olsun inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…