Mismis derim ben kocama :) ismine benzetiyorum
Gaziantep'te yaşıyorum eşim Gaziantepli..ben de buralı oldum ama artık..
Malatya ile alakası yok ama ablam Malatya'da yaşıyor eşi de sizin hemşeriniz..
gulsheen sen de Malatyalı mısın?
aa sende mi neresindensiniz??? bende aynı şakilde ist.doğumluyum ama kökler malatyada
sağol canım sanada hayırlı cumalar
evet dün geçtik canım sağol daha nice 1000'lere inşallah hep birlikte bebişlerde dahil
aminnn kızlar kocaman amin
bende tatil dönüşünü beklicem bakalım nolucak yine gecikti adet ama hiç hamiş belirtisi yok yine kaydı galiba
pütürge canım
aa sende mi neresindensiniz??? bende aynı şakilde ist.doğumluyum ama kökler malatyada
pütürge canım
bende kaletoprağım
aminnn kızlar kocaman amin
bende tatil dönüşünü beklicem bakalım nolucak yine gecikti adet ama hiç hamiş belirtisi yok yine kaydı galiba
aminnnn canım ağzından bal damlıyo valla hayırlısı olsuninşallah haziranın sonunda değişen çoooook şey olur hayatında canım
varım canım bak yaş 26 11 haziran ama biraz ileri bat vermişim kistten dolayı karışıklık vardı ya olsun bir kez değiştiririz adet olunca
geçmiyor saatler ayy ayyy ayy..geçmiyor dakikalarrrrr
bende kaletoprağım
kale yi bilmiyorum açıkçası ama izolu olarak duydum az önce yazmıştın .anneme sorucam tanıdığımız klim vardı nerden duydum ben diye
geçmiyor saatler ayy ayyy ayy..geçmiyor dakikalarrrrr
alevesen ilaçtan dolayı az daha bekle bence. ilaçlar biraz değiştiriyo mekanizmayı çünkü.
geçer kuzum sakin ol muhtemelen pozitif çıkcak ama her duruma hazırlıklı ol olur mu sakin olgeçmiyor saatler ayy ayyy ayy..geçmiyor dakikalarrrrr
sen 3 kişi çıkacaksın tatile
ay saol iyi dileğin için kuzum ama nedense hiç öyle bi his yok içimde o yüsden test bile yapmıom elbet ortaya çıkar ne olduğu
anneeemmm kız o siyah şey mi yoksa
geçer kuzum sakin ol muhtemelen pozitif çıkcak ama her duruma hazırlıklı ol olur mu sakin ol
sen 3 kişi çıkacaksın tatile
ay saol iyi dileğin için kuzum ama nedense hiç öyle bi his yok içimde o yüsden test bile yapmıom elbet ortaya çıkar ne olduğu
anneeemmm kız o siyah şey mi yoksa
siyah olan kese canım. içinde ufacık nokta bebek. daha minnacık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?