Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay saol iyi dileğin için kuzum ama nedense hiç öyle bi his yok içimde o yüsden test bile yapmıom elbet ortaya çıkar ne olduğu

:

banada bu ay tuttu gibi geldi bebişin ama yanılıyor olabilirim
aynen bende test yapmıyorum hiç günüm geçince..
hep test yaptıktan sonra kırmızılar geliyor çünkü

oyyy oyy oyy yerim ben seni ya minicik daha
annenede günaydın diyelim de kıskanmasın seni görünce unuttum onu hehehe

günaydın hanım günaydın pabucumuz dama atıldı hemen de yeğen gelince

ayyy yerimmm bennn onuuuu yaaaaa

bizde seni yeriz ki

aaayyyyy bebiş yaaaaa yirimmmm annesiiii kesede uslu uslu otururmuş yaramaz

evet saklanmış hatta...

ay maşallah tüylerim ürperdi ne güzel bir duygudur bu Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kalp atışlarını ne zaman duyacaksın Allahın izniyle

Amin canım benim...2 hafta sonra gidecez tekrar kalp atışları için....

ayy ayy kimler gelmiş mercimek gelmiş hoşgelmiş
nasıl bebişin?durumlar iyi inşallah canım?

iyi kuzum herşey normal..düşük tehlikesi falan görünmüyor....

evet canım o siyah nokta kese...içindeki bebek

Son düzenleme:

7 dk sonra sonucum çıkıyor kızlar...biyokimya ile görüştümmmmmm

isyan ben de çok heyecanlandımmm. hadi bismillahhh hayırlısı olsun. yoksada üzülmek yok. yolun çok başı. herşeye hazırlıklı olmak lazım.

Günaydın kızlaaaarr cumanız mübarek olsun. Bugün iniaşşah yeni hamile haberleri alırız. İsyanın sonucunu dört gözle bekliyorum nasıl heyecanlandım anlatamam

günaydın kızlar bakın kimi getirdim size

Eki Görüntüle 729871

Maşallah canım yaaa. Kız sen çok şanslısın ben 6. haftamda iken kese görünmedi. Senin minnak çok hızlı bak hemen annesine kendini gösterdi. Benimkisi tembel. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Darısı diğer tüm arkadaşlarıma. Dualarım sizlerle kızlar bu mübarek günde

temmuz olsun bizim olsun canım daha sıkı çalışırsın bu sefer. allahın izniyle göbişine gelir bebekte

hayırlısı olsun tatlım ben de temmuza kalacak gibi hissediyorum birlikte bekleriz artık
canını sıkma olur mu:44:

neyse canım ya o kadar da heves etmiştim
yola devam:13::13::13:

moralim iyi kızlar...biz daha denememiştik bilr kaçak olunca şüphelenmiştik...Allah büyük aratmasın inş...temmuzda biraz çalışalım bakalım...

günaydınn kızlaaaarr ben geldim nasılsınız??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…