Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy hadi bakalım

kıskanma tatlım ya o yokken sen vardın ama o daha çook küçük ya

kıskanırmıyım hiç şaka yapıom canım benim....benim parçam o niye kıskanayım ki

çıktı kızlar temmuza kaldıkkk

hayırlısı olsun canım benim....yumurtlama günlerine dikkat....ben o gün hamöile kaldım...2 denemede...darısı sizeeee inşşş...üzülme Allahım hayrlı zamnda nasip etsin öyle düşün

günaydın canım....Amin inş....önce benmkide göstermedi...üst ultrasonda..alttan baktı dr öyle gördükkkk...saklanmıstııı

4.5 mm bu arada teyzeleri....

Günaydın kızlar yeni uyandım ama uyanmamış gibiyim...midem bulanıyo kahvaltı yapıp geliyorum

canım amin inşallah biz burada hep beraber daha nice güzel haberler mutlu günler geçricez evet hiç bir şeyin garantisi yok ama ben yaşadım rabbim sizlere vermesin o acıyı hep dualarımdasınız rabbim kabul ederse

Günaydın kızlarr.. hayırlı Cumalar.. umarın hepimizin duaları kabul olur.

sabah adet ağrısı gibi ağrım vardı ama gelmedi.. Beklemedeyiz... :18::18:

günaydın canım ay inşallah hadi bakalım.... :18:

merhaba arkadaslar adet tarıhım 12 hazıran 8-9 once yumurtlama donemımdı sımdı kan testı yaptırsam veya erken gebelık testı hamılelık varsa gozukurmu sımdıden tesekkurler

amin inşallah günaydın canım sanada hayırlı cumalar inşallah o ağrılarda bebeğin yerleşme ağrılarıdır

Hiç umudum yok ama bugün yarın gelir kırmızılar gitmiyorum bile wc'ye
neden öyle diyosun tatllımmm hiç belli olmaz bak ... olumlu düşün bekle bende merakla bekliyorum canımmm umaarım çift çizgiyle sonlanır bu bekleyiş

amin inşallah günaydın canım sanada hayırlı cumalar inşallah o ağrılarda bebeğin yerleşme ağrılarıdır

Günaydın canımm.. inşallah dicem ama sonra kırmıızılar gelince atlatamıyorum o yüzden umutta etmiyorum birdahaki ay inşallah

neden öyle diyosun tatllımmm hiç belli olmaz bak ... olumlu düşün bekle bende merakla bekliyorum canımmm umaarım çift çizgiyle sonlanır bu bekleyiş

Geçen ayda çok umutlanmıştım ama sonra geldi 3 gün atlatamadım ruh gibi gezdim valla şimdide gelirse yine öyle olurum diye korkuyorum

merhaba arkadaslar adet tarıhım 12 hazıran 8-9 once yumurtlama donemımdı sımdı kan testı yaptırsam veya erken gebelık testı hamılelık varsa gozukurmu sımdıden tesekkurler

ben 3 gün kala yaptım adet tarihme.cıkmadı canım...bekle derim

canım bence hamileysen bile daha bebiş yeni yerleşiyordur o yüzden büyük ihtimal belli olmaz diye düşünüyorum. Bence adetinin gecikmesini bekle sakince..

Günaydın canımm.. inşallah dicem ama sonra kırmıızılar gelince atlatamıyorum o yüzden umutta etmiyorum birdahaki ay inşallah

inşallah olacak bu ay olmassa diğer aylardan birinde olacak hiç kendini strese sokma çünkü stres yapınca olmamasına daha çok destek oluyor o yüzden gelsede kırmızılar üzme kendini

inşallah olacak bu ay olmassa diğer aylardan birinde olacak hiç kendini strese sokma çünkü stres yapınca olmamasına daha çok destek oluyor o yüzden gelsede kırmızılar üzme kendini

Evet stress o kadar etkiliyormuş ki Çalışmaya devam o bebiş buraya gelecek

Sağolun destekleriniz için valla içimi rahatlatıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…