günaydınn kızlaaaarr ben geldim nasılsınız??
ayy hadi bakalım
kıskanma tatlım ya o yokken sen vardınama o daha çook küçük ya
çıktı kızlar temmuza kaldıkkk
Günaydın kızlaaaarr cumanız mübarek olsun. Bugün iniaşşah yeni hamile haberleri alırız. İsyanın sonucunu dört gözle bekliyorum nasıl heyecanlandım anlatamam
Maşallah canım yaaa. Kız sen çok şanslısın ben 6. haftamda iken kese görünmedi. Senin minnak çok hızlı bak hemen annesine kendini gösterdi. Benimkisi tembel. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Darısı diğer tüm arkadaşlarıma. Dualarım sizlerle kızlar bu mübarek günde
kuzucum seni düşünüyodum bende ya
günaydın nasılsın
canım benim hiç üzülme burda olmasan da kalbin burdaymış.. bu yeterli değil mi sencede
geçmiş olsun tatlım daha geçmedi mi ayağın.. sabunla ovsana canım emin ol çook iyi gelir..
evet az kaldı ya inşallah yeğenimiz yola çıkmıştır
slm canım hoş geldin
inşallah meleğin en kısa zamanda gelir
mrb canım hoş geldin aramıza
tabii ki alırız bizlerde senin gibi bebiş isteyen adaylarız
ayrıca ümit oluruz hatta o ışık hiç sönmez sen merak etme
mrb kuzucum nasılsın? inan ki dün akşam seni düşünüyodum birden aklıma geldin
amin canım benim inşallah en kısa zamanda meleğin kardeşini yollayacak sana
bende de çalışmalar devam ediiyobakalım hayırlısıysa olur inşallah
tamamen kızmızı mı oldu tatlım ya dediğin gibi herşeyin zamanı bellidir..
sen sabırlı ol rabbim verir sana mükafatını
iyiyiz canım sen nasılsın?canım bu saydıklarını hamişlerde yaşıyor bunu sakın unutma
bi de kırmızıları görmeden umutsuz olma tamam mı
ayy canım benim sağol valla ne yazacağımı şaşırdım.. o kadar güzel ki cümlelerin tekrar tekrar okuyorum
bende çook mutluyum inan ki sen çook temiz ve inançlı birisin.. rabbim bizleri iyilerle eş etsin derim her zaman ve sen o iyilerden birisin
inşallah isteyen herkese versin rabbim meleklerinden
mrb canım hoşgeldintamam ekleyeyim de yaşını da yzar mısın?
canım biz sadece iyi günlerimizi yaşamayacağız ki burda..
biz sen öyleyken nasıl sevinebiliriz ki.. yaa senin durumun beni gerçekten çook etkiledi hatta rüyama bile girdi o derece..
yarın bizim başımıza gelmeyeceği ne malum bitanem.. hiç birşeyin garantisi yok ki..
ama sen herşeye rağmen ayaktasın dimdik durabiliyorsun..
onu vereninde alanında kim olduğunu hiç unutmadın bu da senin inancın sayesinde..
ve bizler kalp gözlerimi açtık ne mutlu bizlere
Günaydın kızlarr.. hayırlı Cumalar.. umarın hepimizin duaları kabul olur.
sabah adet ağrısı gibi ağrım vardı ama gelmedi.. Beklemedeyiz... :18::18:
Bu arada günaydın canlar hayırlı huzurlu cumalar
günaydın canım ay inşallah hadi bakalım.... :18:
Günaydın kızlarr.. hayırlı Cumalar.. umarın hepimizin duaları kabul olur.
sabah adet ağrısı gibi ağrım vardı ama gelmedi.. Beklemedeyiz... :18::18:
neden öyle diyosun tatllımmm hiç belli olmaz bak ...Hiç umudum yok ama bugün yarın gelir kırmızılar gitmiyorum bile wc'ye
amin inşallah günaydın canım sanada hayırlı cumalar inşallah o ağrılarda bebeğin yerleşme ağrılarıdır
neden öyle diyosun tatllımmm hiç belli olmaz bak ...olumlu düşün bekle bende merakla bekliyorum canımmm umaarım çift çizgiyle sonlanır bu bekleyiş
merhaba arkadaslar adet tarıhım 12 hazıran 8-9 once yumurtlama donemımdı sımdı kan testı yaptırsam veya erken gebelık testı hamılelık varsa gozukurmu sımdıden tesekkurler
merhaba arkadaslar adet tarıhım 12 hazıran 8-9 once yumurtlama donemımdı sımdı kan testı yaptırsam veya erken gebelık testı hamılelık varsa gozukurmu sımdıden tesekkurler
Günaydın canımm.. inşallah dicem ama sonra kırmıızılar gelince atlatamıyorum o yüzden umutta etmiyorum birdahaki ay inşallah
inşallah olacak bu ay olmassa diğer aylardan birinde olacak hiç kendini strese sokma çünkü stres yapınca olmamasına daha çok destek oluyor o yüzden gelsede kırmızılar üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?