arkadaşlar çok güzel bir konu ve paylaşımlarınız çok hoşuma gitti bir kaç aydır üyeyim ama ilk kez yazıyorum bugün dersim yoktu iyiki de yokmuş :))hepinize merhabalar
o eskidenmiş desem? tamam belki işten cıkartamıyor ama öyle şeyler yapıyor ki lanet olsun istifa edeyim diye dusunuyorum çünkü onlar işten alsa tazminat ödeyecek! diğer kurumları bilmiyorum ama saglıkcı olarak agır calısma sartları ,yaptıgım işin karsılıgını görememek,zaman zaman şiddette maruz kalmak( allaha şükür fiziksel bir şey olmadı ama sözlü hep olur)
hemşireliği duydum canım zormuş gerçekten. ama özelde olsan bence çok daha zorlanırsın o meslekte. bende sağlıkçıyım. hayvan doktoru
aynısı bizede oluyo canım. bide memur değilsin. yanlış bişey desen kapı önüne koyarlar valla:18::18::18::18:
herkesin aklında devlete bi kapağa atsam başka bişey istemem mantığı vardır benim de vardı zamanındadoğru olmasına doğru güvenli iş işten çıkarılma olasılığın çok düşük hakların var vs yorulmuyosun en azından ben akşama kadar oturuyorum avantajları bunlar benim için.. bankadan buraya geldim ben üç ay alışamadım banka tayin vermedi ama o yüzden istifa ettim kpss önlisans puanım vardı son atamada 90 puanla üniversiteye yerleştim ki başka şansım yoktu eşimin mesleği gereği başka il yazamazdım yazacağım il de de sadece üni memurluğu vardı puanıma yazık ettim anlayacağınız=( ve nerde eski ortamım arkadaşlarım demediğimi gün olmadı yaklaşık 10 aydır memurum bigünde eski işimi özlemediğim gün olmadı bankacılık tamam çok zor stresli binbir türlü insanlarla uğraşıyorum para zaten başlı başına bi stres sıkıntı unsuru ama çalışanlar kaliteli insanlardı dedikodu olmazdı mesela birlik beraberlik hep ön plandaydı ama ben şimdi ortamıma bakıyorum iki kelimeyi yan yana getiremeyen insanlar müdür olmuş dün kü güvenlik görevlisi daire başkanı olmuş bi şekilde bu insanın çok zoruna gidiyor kpds a puanı bankada 400 tl farkediyorkan maaşına devlet memurluğunda 53 tl dir mesela yani hiç memnun değilim ama çok şükür diyorum tabiki 8-5 çalışıyorum evime gidiyorum kimseyle muhattap olmuyorum burda çünkü dediğim gibi dedikodu kazanı milllet boş oturmaktan kendini çaya ve dedikoduya vermiş ve ben burda erkeklerin bayanlardan daha çok dedikodu yaptığını gördüm gene allaha çok şükür bi işim var bunlar benim şahsi düşüncelerim tabi umarım herkes dilediği işe sahip olur
bir kaç ay önce adliyenin zabıt katipliği sınavına girdim..ilk aşamayı geçtim çok heyecan yaptım ama olmadı maalesef
hep hayal kuruyorum hiç gerçek olmuyor..o yüzden de hayal kırıklığı yaşamaktan bıktım
o eskidenmiş desem? tamam belki işten cıkartamıyor ama öyle şeyler yapıyor ki lanet olsun istifa edeyim diye dusunuyorum çünkü onlar işten alsa tazminat ödeyecek! diğer kurumları bilmiyorum ama saglıkcı olarak agır calısma sartları ,yaptıgım işin karsılıgını görememek,zaman zaman şiddette maruz kalmak( allaha şükür fiziksel bir şey olmadı ama sözlü hep olur)
hemşireliği duydum canım zormuş gerçekten. ama özelde olsan bence çok daha zorlanırsın o meslekte. bende sağlıkçıyım. hayvan doktoru
aynısı bizede oluyo canım. bide memur değilsin. yanlış bişey desen kapı önüne koyarlar valla:18::18::18::18:
canım bende baytarım zaman zaman,onlara insan bile diyemiyorum ki :)
hoşbulduk balım teşekkür ederim
HOŞBULDUK ARKADAŞLAR TEŞEKKÜR EDERİM...
herkesin aklında devlete bi kapağa atsam başka bişey istemem mantığı vardır benim de vardı zamanındadoğru olmasına doğru güvenli iş işten çıkarılma olasılığın çok düşük hakların var vs yorulmuyosun en azından ben akşama kadar oturuyorum avantajları bunlar benim için.. bankadan buraya geldim ben üç ay alışamadım banka tayin vermedi ama o yüzden istifa ettim kpss önlisans puanım vardı son atamada 90 puanla üniversiteye yerleştim ki başka şansım yoktu eşimin mesleği gereği başka il yazamazdım yazacağım il de de sadece üni memurluğu vardı puanıma yazık ettim anlayacağınız=( ve nerde eski ortamım arkadaşlarım demediğimi gün olmadı yaklaşık 10 aydır memurum bigünde eski işimi özlemediğim gün olmadı bankacılık tamam çok zor stresli binbir türlü insanlarla uğraşıyorum para zaten başlı başına bi stres sıkıntı unsuru ama çalışanlar kaliteli insanlardı dedikodu olmazdı mesela birlik beraberlik hep ön plandaydı ama ben şimdi ortamıma bakıyorum iki kelimeyi yan yana getiremeyen insanlar müdür olmuş dün kü güvenlik görevlisi daire başkanı olmuş bi şekilde bu insanın çok zoruna gidiyor kpds a puanı bankada 400 tl farkediyorkan maaşına devlet memurluğunda 53 tl dir mesela yani hiç memnun değilim ama çok şükür diyorum tabiki 8-5 çalışıyorum evime gidiyorum kimseyle muhattap olmuyorum burda çünkü dediğim gibi dedikodu kazanı milllet boş oturmaktan kendini çaya ve dedikoduya vermiş ve ben burda erkeklerin bayanlardan daha çok dedikodu yaptığını gördüm gene allaha çok şükür bi işim var bunlar benim şahsi düşüncelerim tabi umarım herkes dilediği işe sahip olur
merhaba tatlım hoşgeldin aramıza..arkadaşlar çok güzel bir konu ve paylaşımlarınız çok hoşuma gitti bir kaç aydır üyeyim ama ilk kez yazıyorum bugün dersim yoktu iyiki de yokmuş :))hepinize merhabalar
aile durumlarını bilemem tabi :)
merhaba canım hoşgeldin hiç pişman olmayacaksın buradaki yakınlık aile sıcaklığı derecesinde çok güzel ve huzurlu bir topik
canım ne güzel anlatmışsın o konularda çok çok haklısın..ne zaman devletle ilgili bir evrak işim olsa söylenmekten bir hal oluyorum..giyimleri bir acayip konuşmaları bir acayip (genelleme yapıyorum üstüne alınmasın kimse) dediğin gibi banka ya da büyük şirket çalışanlarıyla sosyal olarak ,kültürel olarak karşılaştırılamazlar bile..
ama işte ne yapacaksın o kısımlarını görmeyip parana bakacaksın mesai saatlerine bakacaksın izin haklarına bakacaksın..işte hiçbirşey 4-4lük olmuyor maalesef...
ben zaten bu gidişle ev hanımı olacağım..
merhaba tatlım hoşgeldin aramıza..
ama canım hemşirelik diğer memurluklarla kıyaslanamaz ki en zoru o.. nöbeti var bir kere en başta..Allah kolaylık versin sana canım
sağol canım hoş geldin aramıza[/Q
HOŞBULDUK ARKADAŞLAR TEŞEKKÜR EDERİM...
Hoşgeldin şekerimmm
nasılsın canım benim?
canım forum da büyük harf kullanmak yasak bilmiyorsundur diye söyleyeyim dedim..
eee bebiş var mı sende kaç yaşındasın?[/QUOT]
canım teşekkür ederim ilk günden attırmıyım kendimi ben 30 yaşındayım bebiş yok 3 aydır düşünüyoruz biz de şubat tatilinden sonra düşünmeye başladık inşallah bakalım
tatlımmm öle diyorsunda ben hastanede özelde çalışıyorum..senin anlattıklarının memurlukla alakası yokki..senin o kurumundaki çalışanlar bozuk çıkmış..aynı bizim hastanedede o olaylar var...yani kalabalık büyük yerlerde muhakkak oluyeor böle şeyler..keşke memur olsamda bunları hiç tınlamasam yanii..
pes etmek yokk
nasılsın canım benim?
canım forum da büyük harf kullanmak yasak bilmiyorsundur diye söyleyeyim dedim..
eee bebiş var mı sende kaç yaşındasın?[/QUOT]
canım teşekkür ederim ilk günden attırmıyım kendimi ben 30 yaşındayım bebiş yok 3 aydır düşünüyoruz biz de şubat tatilinden sonra düşünmeye başladık inşallah bakalım
Ne kadarlık evlisin bende 30 yaşındayım.. Bizimde 2. denememizdi sonuç bekliyorum bugün yarın :26::26:
gerçekten hepiniz ayrı ayrı tebrik ediyorum bugün en yakın arkadaşınızla bile sohbet ederken bu sıcaklığı kaybedebiliyorsunuz ben o sıcaklığı hissettim ve işimi gücümü bıraktım sizinleyim
evet ayda 10 nöbetım oluyo hemşirede almıyorlar olan kadroyla cevırmeye calısıyolar ki ben acildeyım gelen hasta sayısı 24 saatte 1200-1500 arası ve 10 kişi bakıyoruz düşün
o zaman geçmiş olsun sen de "Birlikte hamilelik bekleyelim mi?" hastalığına yakalandın..
ay canım ya Allah kolaylık versin..Ben de daha önce vardiyalı bir işte çalışmıştım..gecem gündüzüm şaşmıştı..işim güzeldi imkanları da iyiydi ama sırf gece de işe gidiliyor diye dayanamayıp çıkmıştım..sağlık ocağına falan geçiş yapamıyor musun oradakiler rahat..akşam da 5'te çıkıyorlar.
Ne kadarlık evlisin bende 30 yaşındayım.. Bizimde 2. denememizdi sonuç bekliyorum bugün yarın :26::26:
ben 1.5 yıl oldu 3 eylülde 2 sene olucak ama düşünmeye başlayalı 3 ay oldu .biz geçen sene doğu görevindeydik ben oralarda düşünmedim bu sene tayinimiz balıkesire çıktı biraz keyif yapıyım dedim bir kaç ay şimdilerde düşünüyoruz kısmet bakalım
o zaman geçmiş olsun sen de "Birlikte hamilelik bekleyelim mi?" hastalığına yakalandın..
.
üyelere küfür olarak algılıyorlarmış büyük harfi tatlım aklında olsun diye dedim yenisin ya hani..
inşallah en kısa zamanda gelir meleğin
nasılsın canım benim?
eee bebiş var mı sende kaç yaşındasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?