Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar çok güzel bir konu ve paylaşımlarınız çok hoşuma gitti bir kaç aydır üyeyim ama ilk kez yazıyorum bugün dersim yoktu iyiki de yokmuş :))hepinize merhabalar

merhaba canım hoşgeldin hiç pişman olmayacaksın buradaki yakınlık aile sıcaklığı derecesinde çok güzel ve huzurlu bir topik

tatlımmm öle diyorsunda ben hastanede özelde çalışıyorum..senin anlattıklarının memurlukla alakası yokki..senin o kurumundaki çalışanlar bozuk çıkmış..aynı bizim hastanedede o olaylar var...yani kalabalık büyük yerlerde muhakkak oluyeor böle şeyler..keşke memur olsamda bunları hiç tınlamasam yanii..

pes etmek yokk

canım ne güzel anlatmışsın o konularda çok çok haklısın..ne zaman devletle ilgili bir evrak işim olsa söylenmekten bir hal oluyorum..giyimleri bir acayip konuşmaları bir acayip (genelleme yapıyorum üstüne alınmasın kimse) dediğin gibi banka ya da büyük şirket çalışanlarıyla sosyal olarak ,kültürel olarak karşılaştırılamazlar bile..
ama işte ne yapacaksın o kısımlarını görmeyip parana bakacaksın mesai saatlerine bakacaksın izin haklarına bakacaksın..işte hiçbirşey 4-4lük olmuyor maalesef...
ben zaten bu gidişle ev hanımı olacağım..

arkadaşlar çok güzel bir konu ve paylaşımlarınız çok hoşuma gitti bir kaç aydır üyeyim ama ilk kez yazıyorum bugün dersim yoktu iyiki de yokmuş :))hepinize merhabalar
merhaba tatlım hoşgeldin aramıza..

ama canım hemşirelik diğer memurluklarla kıyaslanamaz ki en zoru o.. nöbeti var bir kere en başta..Allah kolaylık versin sana canım

merhaba canım hoşgeldin hiç pişman olmayacaksın buradaki yakınlık aile sıcaklığı derecesinde çok güzel ve huzurlu bir topik

gerçekten hepiniz ayrı ayrı tebrik ediyorum bugün en yakın arkadaşınızla bile sohbet ederken bu sıcaklığı kaybedebiliyorsunuz ben o sıcaklığı hissettim ve işimi gücümü bıraktım sizinleyim

evet ayda 10 nöbetım oluyo hemşirede almıyorlar olan kadroyla cevırmeye calısıyolar ki ben acildeyım gelen hasta sayısı 24 saatte 1200-1500 arası ve 10 kişi bakıyoruz düşün

Son düzenleme:

canım benim inşallah olursun güzel insanlarla çalışırsın bende tınlamıyorum ama o boş insan çok burda seviye yok kesinlikle herşeyine karışıyorlar ve ben tek bayanım hepsi 40 yaş üstü adamlar sen kilo aldın doğum kontrol hapımı kullanıyosun ondan mı böyle kilo aldın yoksa boşver kullanma bi bebek yapın da sevelim diyecek kadar seviyesizler gerisini var siz düşünün..

canım teşekkür ederim ilk günden attırmıyım kendimi ben 30 yaşındayım bebiş yok 3 aydır düşünüyoruz biz de şubat tatilinden sonra düşünmeye başladık inşallah bakalım

üyelere küfür olarak algılıyorlarmış büyük harfi tatlım aklında olsun diye dedim yenisin ya hani..
inşallah en kısa zamanda gelir meleğin

o zaman geçmiş olsun sen de "Birlikte hamilelik bekleyelim mi?" hastalığına yakalandın..

evet ayda 10 nöbetım oluyo hemşirede almıyorlar olan kadroyla cevırmeye calısıyolar ki ben acildeyım gelen hasta sayısı 24 saatte 1200-1500 arası ve 10 kişi bakıyoruz düşün

ay canım ya Allah kolaylık versin..Ben de daha önce vardiyalı bir işte çalışmıştım..gecem gündüzüm şaşmıştı..işim güzeldi imkanları da iyiydi ama sırf gece de işe gidiliyor diye dayanamayıp çıkmıştım..sağlık ocağına falan geçiş yapamıyor musun oradakiler rahat..akşam da 5'te çıkıyorlar.

duymussundur hastaneler birliği denen bir sacma sapan iş var tayin yok il içi il dısı zaten gidemem eşimden sebep kaldım öyle belki bir dayı falan bulursam bebek olduktan sonra eve yakın bir yer olabılır

üyelere küfür olarak algılıyorlarmış büyük harfi tatlım aklında olsun diye dedim yenisin ya hani..
inşallah en kısa zamanda gelir meleğin

canım çok teşekkür ederim gerçekten çok iyi insanlarsınız umarım hepimizin en kısa zamanda birer bebişi olur kucağında:)

nasılsın canım benim?

canım forum da büyük harf kullanmak yasak bilmiyorsundur diye söyleyeyim dedim..
eee bebiş var mı sende kaç yaşındasın?

hamdolsun rabbime rabbimin izniyle ve sizin sayenizde iyiyim canım benim çok teşekkür ederim 4 gözle eylüle kadar zamanın çabucak geçmesini bekliyorum :) sen nasılsın balım ne zaman alıcaz yeğenimizin haberini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…