Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

35e kadar 3 kere daha kpss hakkın var 2014e hazırlanak. benm onda umudum var gibi. bebek olursa doğum izninde çalışırım gibi geliyo. yada kendimi kandırıyom

Allah Allah rahat bir bankaymış o zaman o..ablamın asıl işi 5'ten sonra başlıyor..6-7-8-9-10 Allah ne verdiyse çalışıyor

35e kadar 3 kere daha kpss hakkın var 2014e hazırlanak. benm onda umudum var gibi. bebek olursa doğum izninde çalışırım gibi geliyo. yada kendimi kandırıyom

Bebişle biraz zor olur ama sen yine de umudunu kaybetme çok istersen her şekilde olur inşallaahh..

neden ki. memurluk gibisi varmıııı :131::131::131::131:

katılıyorummmmm..belki zorluğu vardır ama en güvenli yer orasıııı...bütün haklarını kullanabiliyorsun...bizde doğum izni bile azıcık...ücretli izin almaya kalksan iş yerine bağlısın

katılıyorummmmm..belki zorluğu vardır ama en güvenli yer orasıııı...bütün haklarını kullanabiliyorsun...bizde doğum izni bile azıcık...ücretli izin almaya kalksan iş yerine bağlısın

herkesin aklında devlete bi kapağa atsam başka bişey istemem mantığı vardır benim de vardı zamanında doğru olmasına doğru güvenli iş işten çıkarılma olasılığın çok düşük hakların var vs yorulmuyosun en azından ben akşama kadar oturuyorum avantajları bunlar benim için.. bankadan buraya geldim ben üç ay alışamadım banka tayin vermedi ama o yüzden istifa ettim kpss önlisans puanım vardı son atamada 90 puanla üniversiteye yerleştim ki başka şansım yoktu eşimin mesleği gereği başka il yazamazdım yazacağım il de de sadece üni memurluğu vardı puanıma yazık ettim anlayacağınız=( ve nerde eski ortamım arkadaşlarım demediğimi gün olmadı yaklaşık 10 aydır memurum bigünde eski işimi özlemediğim gün olmadı bankacılık tamam çok zor stresli binbir türlü insanlarla uğraşıyorum para zaten başlı başına bi stres sıkıntı unsuru ama çalışanlar kaliteli insanlardı dedikodu olmazdı mesela birlik beraberlik hep ön plandaydı ama ben şimdi ortamıma bakıyorum iki kelimeyi yan yana getiremeyen insanlar müdür olmuş dün kü güvenlik görevlisi daire başkanı olmuş bi şekilde bu insanın çok zoruna gidiyor kpds a puanı bankada 400 tl farkediyorkan maaşına devlet memurluğunda 53 tl dir mesela yani hiç memnun değilim ama çok şükür diyorum tabiki 8-5 çalışıyorum evime gidiyorum kimseyle muhattap olmuyorum burda çünkü dediğim gibi dedikodu kazanı milllet boş oturmaktan kendini çaya ve dedikoduya vermiş ve ben burda erkeklerin bayanlardan daha çok dedikodu yaptığını gördüm gene allaha çok şükür bi işim var bunlar benim şahsi düşüncelerim tabi umarım herkes dilediği işe sahip olur

arkadaşlar çok güzel bir konu ve paylaşımlarınız çok hoşuma gitti bir kaç aydır üyeyim ama ilk kez yazıyorum bugün dersim yoktu iyiki de yokmuş :))hepinize merhabalar

tek sebebini sylüyorum Garanti bi iş. gerisi hiç önemli değil. en azından işten çıkarılma korkun yok.

o eskidenmiş desem? tamam belki işten cıkartamıyor ama öyle şeyler yapıyor ki lanet olsun istifa edeyim diye dusunuyorum çünkü onlar işten alsa tazminat ödeyecek! diğer kurumları bilmiyorum ama saglıkcı olarak agır calısma sartları ,yaptıgım işin karsılıgını görememek,zaman zaman şiddette maruz kalmak( allaha şükür fiziksel bir şey olmadı ama sözlü hep olur)

kaynananlarla 8 senedir aynı evden yaşamaktan kurtulup ayrı eve çıkmak en cazip yönü :) bu benim için geçerli başkalarını bilmiyorum

aile durumlarını bilemem tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…