çok haklısın canım ama ben de 29 oldum 35'e birşey kalmadı
bi de KPSS'den hep 75 alıyorum.şaka gibi ne düşüyor ne yükseliyor.yine de 2014 KPSS'ye girerim arada sınav falan açılırsa girer bir şansımı denerim tabiki tamamen bırakmayacağım
saat 5te bitiyo mesai saatleri iyi aslında ama işin stresi var..
evet okumak tam bana göre ya ben okumadan duramam herhalde.. diploma aldıktan sonra başka bölümleri de okumayı düşünüyorum:126:
evet canım stresli..içini de dışını da biliyorum ben bankacılığın..
zaten gelen müşteriler beni memur sanıyorlardı
35e kadar 3 kere daha kpss hakkın var2014e hazırlanak. benm onda umudum var gibi. bebek olursa doğum izninde çalışırım gibi geliyo. yada kendimi kandırıyom
kızlar memurluk göründüğü gibi cazip değil artık yanı ben hemşire olarak hiç memnun değilim
35e kadar 3 kere daha kpss hakkın var2014e hazırlanak. benm onda umudum var gibi. bebek olursa doğum izninde çalışırım gibi geliyo. yada kendimi kandırıyom
neden ki. memurluk gibisi varmıııı :131::131::131::131:
Allah Allah rahat bir bankaymış o zaman o..ablamın asıl işi 5'ten sonra başlıyor..6-7-8-9-10 Allah ne verdiyse çalışıyor
..
neden ki. memurluk gibisi varmıııı :131::131::131::131:
tabiki de kendimizi kandırıyoruzzzz akrilimmm
memurlugun cazip geldıgı yönleri ne sence
ama deme öyle hayal etmeside güzel
memurlugun cazip geldıgı yönleri ne sence
katılıyorummmmm..belki zorluğu vardır ama en güvenli yer orasıııı...bütün haklarını kullanabiliyorsun...bizde doğum izni bile azıcık...ücretli izin almaya kalksan iş yerine bağlısın
Selam canlar ben geldim gene :) karamel sosu canım sende hoşgeldin aramıza
HAYALDİ GERÇEK OLDU diyeceğiz bizdddeeeee
tek sebebini sylüyorum Garanti bi iş. gerisi hiç önemli değil. en azından işten çıkarılma korkun yok.
kaynananlarla 8 senedir aynı evden yaşamaktan kurtulup ayrı eve çıkmak en cazip yönü :) bu benim için geçerli başkalarını bilmiyorum
hoş geldin tatlım
arkadaşlar çok güzel bir konu ve paylaşımlarınız çok hoşuma gitti bir kaç aydır üyeyim ama ilk kez yazıyorum bugün dersim yoktu iyiki de yokmuş :))hepinize merhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?