Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bunları bana soranlar bizim doktorlarımız hocalarımız düşün artık...seviye yada makamla alakası yok kişilik meselesi

Kızlar Memurluk rahat ama kolay değil inanın ki. Ben ilk İller bankasına atandım Ankara da orası çok rahattı insanları çok olgundu. Sonra memleketime geldim tayin isteyip. Valla burnumdan fitil fitil geldi. Eski memurlarıi zihniyeti, düzeni değiştirebilmek hiç mümkün değil. Dedikodu, ayak kaydırmaca had safhada. Psikiyatristten rapor aldım düşünün psikolojim o derecede bozuldu. Sonra Banka A.Ş. oldu ben Tarım Bakanlığına geçtim, problemler hiç bitmiyor ama en azından bende az biraz kaşarlandım Memur oldum yani İnsanlara bulaşmıyorum hakkımı biraz daha aramaya başladım. Ama izin konuları, maaşının düzeni tabiki rahat ama izin her kurumda rahat değil. Benim kardeşim Adalet Bakanlığında izin rahat alamıyor. Rapor desen göze batıyor direkt hiç alamıyor. Kurumların ve amirin inisiyatifide önemli bu konularda.

kızlar dün akşamdan beri benim gözlerim hep bulanık görüyo ya

hayırdır canım ne ıkdy niye bulanık görüyosun. Yorgunluktan falan mı?

canım çok teşekkür ederim gerçekten çok iyi insanlarsınız umarım hepimizin en kısa zamanda birer bebişi olur kucağında:)

biz teşekkür ederiz canım böyle düşünmene çook sevindim.. rabbim hayırlısı versin
geçer tatlım ne kaldı ki biraz sabret güzelim
valla yeğenin anasına çekmiş nazlanıp duruyo:44::44:

hayırdır canım ne ıkdy niye bulanık görüyosun. Yorgunluktan falan mı?

valla bulanık görüyo ya yumurtlama haftam o yüzden mi ne anlamadım:44:

buranın sıcaklığı ve samimiyeti açık ve ciddi bir şekilde söyleyeyimki başka yerde görmedim buradaki arkadaşlar benim gözümde çok değerli insanlar rabbim hepsinin gönlüne göre versin inşallah

Kızlaar benim kırmızılar yok hala

Belime şimşeker çakıyo sankiiii :18::18::18::18::18::18:

eeee annesi nazlı olunca olacak o kadar rabbim yeğenimi tez zamanda annesine kavuştursun inşallah :)

Bunları bana soranlar bizim doktorlarımız hocalarımız düşün artık...seviye yada makamla alakası yok kişilik meselesi

evet katılıyorum sana kesinlikle öyle.. ama senin durumun benimkinden daha ağır gerçekten daha stresli daha yorucu allah kolaylık versin

aman dur kız o şimşekler kuru gürültü olsun ortalığı kan götürmesin sakın
eeee annesi nazlı olunca olacak o kadar rabbim yeğenimi tez zamanda annesine kavuştursun inşallah :)
valla ana da nazlı baba da nasıl olacaksa:26: inatçı bebişim gelmiyor bi türlü
bi gelsin ben ona gösteririm

ayy hadddii yaa sende gelmesin kırmızılar...şimşekler çaksın ama gelmesin kırmızılarrrr

yaa benimde hala gelmedi napsam acaba gelmesi içinnn

aman dur kız o şimşekler kuru gürültü olsun ortalığı kan götürmesin sakın

valla ana da nazlı baba da nasıl olacaksa:26: inatçı bebişim gelmiyor bi türlü
bi gelsin ben ona gösteririm

sen bizi öldüreceksin heyecandan Senden çok biz merak eder olduk valla

Ayy allahım hiç güleceğim yoktu vallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…