canım benim inşallah olursun güzel insanlarla çalışırsınbende tınlamıyorum ama o boş insan çok burda seviye yok kesinlikle herşeyine karışıyorlar ve ben tek bayanım hepsi 40 yaş üstü adamlar sen kilo aldın doğum kontrol hapımı kullanıyosun ondan mı böyle kilo aldın yoksa boşver kullanma bi bebek yapın da sevelim diyecek kadar seviyesizler gerisini var siz düşünün..
kızlar dün akşamdan beri benim gözlerim hep bulanık görüyo ya
o zaman geçmiş olsun sen de "Birlikte hamilelik bekleyelim mi?" hastalığına yakalandın...
duymussundur hastaneler birliği denen bir sacma sapan iş var tayin yok il içi il dısı zaten gidemem eşimden sebep kaldım öyle belki bir dayı falan bulursam bebek olduktan sonra eve yakın bir yer olabılır
canım çok teşekkür ederim gerçekten çok iyi insanlarsınız umarım hepimizin en kısa zamanda birer bebişi olur kucağında:)
geçer tatlım ne kaldı ki biraz sabret güzelimhamdolsun rabbime rabbimin izniyle ve sizin sayenizde iyiyim canım benim çok teşekkür ederim 4 gözle eylüle kadar zamanın çabucak geçmesini bekliyorum :) sen nasılsın balım ne zaman alıcaz yeğenimizin haberini
hayırdır canım ne ıkdy niye bulanık görüyosun. Yorgunluktan falan mı?
gerçekten hepiniz ayrı ayrı tebrik ediyorum bugün en yakın arkadaşınızla bile sohbet ederken bu sıcaklığı kaybedebiliyorsunuz ben o sıcaklığı hissettim ve işimi gücümü bıraktım sizinleyim
biz teşekkür ederiz canım böyle düşünmene çook sevindim.. rabbim hayırlısı versin
geçer tatlım ne kaldı ki biraz sabret güzelim
valla yeğenin anasına çekmiş nazlanıp duruyo:44::44:
valla bulanık görüyo ya yumurtlama haftam o yüzden mi ne anlamadım:44:
Kızlaar benim kırmızılar yok hala
Belime şimşeker çakıyo sankiiii :18::18::18::18::18::18:
Bunları bana soranlar bizim doktorlarımız hocalarımız düşün artık...seviye yada makamla alakası yok kişilik meselesi
buranın sıcaklığı ve samimiyeti açık ve ciddi bir şekilde söyleyeyimki başka yerde görmedim buradaki arkadaşlar benim gözümde çok değerli insanlar rabbim hepsinin gönlüne göre versin inşallah
valla ana da nazlı baba da nasıl olacaksa:26: inatçı bebişim gelmiyor bi türlüeeee annesi nazlı olunca olacak o kadar rabbim yeğenimi tez zamanda annesine kavuştursun inşallah :)
tamam canım ekledim senide:126:
bu mübarek günlerin ayların hürmetine kırmızılar değil bebeğin gelsin sana inşallah canım benim
istanbuldayım canım
aman dur kız o şimşekler kuru gürültü olsun ortalığı kan götürmesin sakın
valla ana da nazlı baba da nasıl olacaksa:26: inatçı bebişim gelmiyor bi türlü
bi gelsin ben ona gösteririm
sen bizi öldüreceksin heyecandanSenden çok biz merak eder olduk valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?