Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benim inşallah olursun güzel insanlarla çalışırsın :16: bende tınlamıyorum ama o boş insan çok burda seviye yok kesinlikle herşeyine karışıyorlar ve ben tek bayanım hepsi 40 yaş üstü adamlar sen kilo aldın doğum kontrol hapımı kullanıyosun ondan mı böyle kilo aldın yoksa boşver kullanma bi bebek yapın da sevelim diyecek kadar seviyesizler gerisini var siz düşünün..

Bunları bana soranlar bizim doktorlarımız hocalarımız düşün artık...:1::1:seviye yada makamla alakası yok kişilik meselesi :34::34:

Kızlar Memurluk rahat ama kolay değil inanın ki. Ben ilk İller bankasına atandım Ankara da orası çok rahattı insanları çok olgundu. Sonra memleketime geldim tayin isteyip. Valla burnumdan fitil fitil geldi. Eski memurlarıi zihniyeti, düzeni değiştirebilmek hiç mümkün değil. Dedikodu, ayak kaydırmaca had safhada. Psikiyatristten rapor aldım düşünün psikolojim o derecede bozuldu. Sonra Banka A.Ş. oldu ben Tarım Bakanlığına geçtim, problemler hiç bitmiyor ama en azından bende az biraz kaşarlandım Memur oldum yani :D İnsanlara bulaşmıyorum hakkımı biraz daha aramaya başladım. Ama izin konuları, maaşının düzeni tabiki rahat ama izin her kurumda rahat değil. Benim kardeşim Adalet Bakanlığında izin rahat alamıyor. Rapor desen göze batıyor direkt hiç alamıyor. Kurumların ve amirin inisiyatifide önemli bu konularda.

kızlar dün akşamdan beri benim gözlerim hep bulanık görüyo ya:27::27:

hayırdır canım ne ıkdy niye bulanık görüyosun. Yorgunluktan falan mı?

canım çok teşekkür ederim gerçekten çok iyi insanlarsınız umarım hepimizin en kısa zamanda birer bebişi olur kucağında:)

biz teşekkür ederiz canım böyle düşünmene çook sevindim.. rabbim hayırlısı versin :49::49:
hamdolsun rabbime rabbimin izniyle ve sizin sayenizde iyiyim canım benim çok teşekkür ederim 4 gözle eylüle kadar zamanın çabucak geçmesini bekliyorum :) sen nasılsın balım ne zaman alıcaz yeğenimizin haberini
geçer tatlım ne kaldı ki biraz sabret güzelim:38:
valla yeğenin anasına çekmiş nazlanıp duruyo:44::44:

hayırdır canım ne ıkdy niye bulanık görüyosun. Yorgunluktan falan mı?

valla bulanık görüyo ya yumurtlama haftam o yüzden mi ne anlamadım:44:

gerçekten hepiniz ayrı ayrı tebrik ediyorum bugün en yakın arkadaşınızla bile sohbet ederken bu sıcaklığı kaybedebiliyorsunuz ben o sıcaklığı hissettim ve işimi gücümü bıraktım sizinleyim

buranın sıcaklığı ve samimiyeti açık ve ciddi bir şekilde söyleyeyimki başka yerde görmedim buradaki arkadaşlar benim gözümde çok değerli insanlar rabbim hepsinin gönlüne göre versin inşallah

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Kızlaar benim kırmızılar yok hala :52::52::52::52::52::52:

Belime şimşeker çakıyo sankiiii :18::18::18::18::18::18:

biz teşekkür ederiz canım böyle düşünmene çook sevindim.. rabbim hayırlısı versin :49::49:

geçer tatlım ne kaldı ki biraz sabret güzelim:38:
valla yeğenin anasına çekmiş nazlanıp duruyo:44::44:

valla bulanık görüyo ya yumurtlama haftam o yüzden mi ne anlamadım:44:

eeee annesi nazlı olunca olacak o kadar rabbim yeğenimi tez zamanda annesine kavuştursun inşallah :)

Bunları bana soranlar bizim doktorlarımız hocalarımız düşün artık...:1::1:seviye yada makamla alakası yok kişilik meselesi :34::34:

evet katılıyorum sana kesinlikle öyle.. ama senin durumun benimkinden daha ağır gerçekten daha stresli daha yorucu allah kolaylık versin

aman dur kız o şimşekler kuru gürültü olsun ortalığı kan götürmesin sakın:47::47::47::47:
eeee annesi nazlı olunca olacak o kadar rabbim yeğenimi tez zamanda annesine kavuştursun inşallah :)
valla ana da nazlı baba da nasıl olacaksa:26: inatçı bebişim gelmiyor bi türlü:31:
bi gelsin ben ona gösteririm:52::52::52::52:

ayy hadddii yaa sende gelmesin kırmızılar...şimşekler çaksın ama gelmesin kırmızılarrrr :36::36::36:

yaa benimde hala gelmedi napsam acaba gelmesi içinnn :31::31:

aman dur kız o şimşekler kuru gürültü olsun ortalığı kan götürmesin sakın:47::47::47::47:

valla ana da nazlı baba da nasıl olacaksa:26: inatçı bebişim gelmiyor bi türlü:31:
bi gelsin ben ona gösteririm:52::52::52::52:

sen bizi öldüreceksin heyecandan :D Senden çok biz merak eder olduk valla :9:

:9::9::9::9::9: Ayy allahım hiç güleceğim yoktu vallaa :46::46::46::46:

Back
X