Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
caydinnn kan testi yaptırsana kuzum ben dün gece uyuyamadım heyecandannn...bak rahatladım en azındannn :10::10:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Kızlaar benim kırmızılar yok hala :52::52::52::52::52::52:

Belime şimşeker çakıyo sankiiii :18::18::18::18::18::18:

benim de kırmızılar ortada yok:52::52::52::52::nazar::nazar::nazar:
işin garibi ben de şimşekte yok gürültü de
anca çişe gidip duruyorum başka da bir şey yokk:52:
inşallah gelmez kırmızılarımız:16::16::16:

kızlar sizler ne zamandır düşünüyosunuz :))

hemeeennn:1::1:

ben de iktisat mezunuyum tatlım..ama en rahat iş muhasebe:34: bankaya falan girsem evin yüzünü göremezdim şimdi çok şükür işim rahat..sen,n okul ne zaman bitiyor?

hoşgeldin tatlım :3:
hemen telaşlanma daha çok var ben bu ay erkenden senin gibi telaşlanmıştım tuttum test yaptım tabiki de negatif çıktı bütün moralim alt üst oldu..buradaki herkesin söylediği gibi rahat ol belirti aramaya çalışma gecikme olmadan öyle belirgin bir belirti olmuyor.

canımmm hoşbuldukk tanıştığıma memnun oldumm.. ama sanırım benı karamel olan diğer arkadaşla karıştırdın. :) ben daha 2 aylık evliyim. o kadar da telaş yapmıyorum acıkcası :1: olursa olur olmazsa olmaz :9:

maalesef daha gecikemedi... Bugün veya yarın adet olmam lazım normalde hiç aksamaz eğer yarında olmazsa o zaman şüphelenicem ancak.. Hiç belirtim yok çünkü :26::26:

benim gecikti ama ben sevinemiyorum 4. de olmam gerekiyodu hiç bir belirti de yok heyecanda yok ben de eşim yarına randevu aldı bakalım

canımmm hoşbuldukk tanıştığıma memnun oldumm.. ama sanırım benı karamel olan diğer arkadaşla karıştırdın. :) ben daha 2 aylık evliyim. o kadar da telaş yapmıyorum acıkcası :1: olursa olur olmazsa olmaz :9:

haha forum o kadar hızlı ilerliyor ki takip etmekte zorlanıyorum...kafam çok karışmış:52::52::52:
ama sen yine de beni dinle telaş yapma:37::9::9::9:

Back
X