- Konu Sahibi denizzehra
- #3.941
Herkese merhaba
Fetal dna için kan vermeye gidiyorum. Dualarınızı beklerim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ameliyattan çıktıktan sonra ben ilk bir saat acıdan ağlamıştım . O bölgede yaranın üstüne kolonya dökmüş hissi vardıAnca yazabildim. Biraz zorlu geçti. Epey kanamam oldu ama ağrı yaşamadım. Sadece sonda yaktı ve acı verdi. Birazdan taburcuyuz
İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınızHerkese merhabaFetal dna için kan vermeye gidiyorum. Dualarınızı beklerim
![]()
Ya ben şu an 12. Haftadan sonra bitecek diye çok umutluyum, bu hayalle yaşıyorum. Kanepeyle aramda bir bağ oluştu, yemek diyince midem kalkıyor. Nolur böyle demeyin![]()
Bizim müdüre hanım:benim 16. Haftada bulantı sıfırlanmıştı dedi. Benim de arada hafif geliyorBugün 13+2 olduk
Hala midem bulanıyor
Ne zaman bitecek çok merak ediyorum
HaayırrrrDoğurduğumun ertesi sabah kalkmıştım evet bitmişti benim![]()
Ben çok zorlanıyorum ya, allahım hepimize sabır versinBugün 13+2 olduk
Hala midem bulanıyor
Ne zaman bitecek çok merak ediyorum
B6 vitamini kullanin birde cok su icin cok yagli baharatli karisik yemeyin mumkunse sade baharatsiz yiyinBen çok zorlanıyorum ya, allahım hepimize sabır versin![]()
Şuan ağrıyla sızlanırken okudumİkiz anneleri kasık ağrılarınız devam ediyor mu 10.haftaya yaklaştık yürümeye gelmiyor kasıklarım hemen ağrıyor hiç geçmicek mi bu ağrılar![]()
Doktor da şaşırdı ağrı olmamasına. Tüm gece kanamam oldu her iki saatte bir ultrasonla bebeğin kalp atışını kontrol ettiler. Çok şükür kanama azaldı, evdeyizAmeliyattan çıktıktan sonra ben ilk bir saat acıdan ağlamıştım . O bölgede yaranın üstüne kolonya dökmüş hissi vardısizin ağrı olmadıysa güzel . Sonda takıldığını hiç hatırlayamadım ben .1 gece yatış mı verdiler ? Bir de kanama ne durumda şu an ?
Diğerlerini yapmaya çalışıyorum ama B6 denememiştim, onu da deneyeyim çok teşekkür ederimB6 vitamini kullanin birde cok su icin cok yagli baharatli karisik yemeyin mumkunse sade baharatsiz yiyin
Çok bilindik sitelerde maalesef çok fazla sahte ilaç var. Dermoeczanem gibi eczane ruhsatlı bildiğiniz bir siteyse alın ama onun dışında emin olmadığınız yerde şüpheleninBu arada ocean mummy vitamin almam gerekiyor. İnternetten sipariş versem güvenilir olur mu? Sizler aldınız mı?
Türkiyedeki kadar mesai saatleri yoktur büyük ihtimalle bir de doğum oranı daha düşük nüfus daha az olduğu için her anne daha iyi muamele görüyordur. Benim ilk olacağı için deneyimlemedim. Zaten burda özel hastanede doğum yapmak diye birşey yok herkes devlette doğum yapıyor. Özel klinikler var oralarda doğum yapılmıyor. Ayrıca doktorunuz doğumunuza girmiyor. Hatta her şey seyrinde ilerlerse doğumda hiçbir doktor olmuyor ebeler yönetiyor diye biliyorum.Türkiye'de devlet de normal doğuma yönlendirmek istiyor ama kadınların başına gelen o kadar çok travmatik hikaye var ki herkes korkuyor haklı olarak. Ben mesela doğum yaparken doktorun hemşirenin o günkü ruh haline göre yorgunluğuna göre muamele görmek istemiyorum. Anne bebek dostu olsunlar istiyorum. Yurt dışında bunlar ne kadar sağlanıyor?
Bizim müdüre hanım:benim 16. Haftada bulantı sıfırlanmıştı dedi. Benim de arada hafif geliyor![]()
Çok teşekkür ederim. Ben de tüm kremlerimi o siteden alırım. Vitamin için de bi bakayım.Çok bilindik sitelerde maalesef çok fazla sahte ilaç var. Dermoeczanem gibi eczane ruhsatlı bildiğiniz bir siteyse alın ama onun dışında emin olmadığınız yerde şüpheleninben henüz multivitaminlere başlamadım ama ilaç sektöründe çalışan biri olarak söylemek istedim
Ben yerinizde olsam kesinlikle eczanemden alırım ,internete nasıl guvenebilirz kırk türlü dıbıklık oluyor.Bu arada ocean mummy vitamin almam gerekiyor. İnternetten sipariş versem güvenilir olur mu? Sizler aldınız mı?
Son zamanlarda benim kaygı seviyem tavan . Cuma profa gideceğim inşallah devleti hiç beklemeden. Rüyalarıma girmeye başladı ben de olup rahatlasam . Kanama için ne kadar sürer dedi ? Lekelenme şeklinde bir hafta 10 gün kadar sürmüştü benim. Bir de progestan fitil filan verdi mi ?Doktor da şaşırdı ağrı olmamasına. Tüm gece kanamam oldu her iki saatte bir ultrasonla bebeğin kalp atışını kontrol ettiler. Çok şükür kanama azaldı, evdeyizbir gece hastanede kaldım zaten akşam yapıldı işlem. Sadece ihtiyaç için kalk dedi onun dışında ilk 5 gün yatak istirahati yapacakmışım. İyi ki serklaj olmuşum 1 cm açılma var dedi doktor. Sıra sizde artık
hayırlısıyla siz de halledin gelin evinize
Evet mesai saatleri çok etkili muhtemelen. Bilmiyorum Türkiye'de devlet hastaneleri bana pek güvenli ve ilgili gelmiyor. Şehir hastanesine giderken her muayenede farklı bir asistan vardı. Artık özel bir doktorla anlaştım. Kendimi kötü hissettiğimde sorularıma birebir cevap verdi. Bunlar daha önemli şeyler benceTürkiyedeki kadar mesai saatleri yoktur büyük ihtimalle bir de doğum oranı daha düşük nüfus daha az olduğu için her anne daha iyi muamele görüyordur. Benim ilk olacağı için deneyimlemedim. Zaten burda özel hastanede doğum yapmak diye birşey yok herkes devlette doğum yapıyor. Özel klinikler var oralarda doğum yapılmıyor. Ayrıca doktorunuz doğumunuza girmiyor. Hatta her şey seyrinde ilerlerse doğumda hiçbir doktor olmuyor ebeler yönetiyor diye biliyorum.
Eğer devlette doğuracaksanız Bence doğumunuz o anda bulunan hemşirenin iyi mi kötü mu olduğuna dayanmasın, belki öncesinde doğumu kolaylaştıracak egzersizler ve eğitim almak yardımcı olabilir![]()