Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bebeğimmm ben çarşamba günü kayseriye gitcem de temizlik filan ugrasıyorum kaç gündür bgn bitti çok şükür.. yarın da ufak tefek işlerim kaldı ...ya şu ovilasyon testi beni çıldırtmak üzere bıraktım test mest yapıorum artık.. hep silikl çıkıo bu nalet yaa.. resim çekip gnderdiğim fotodaki test en kalınları sonra inceldi silik çıkıyo iyice strese grdim:84::95:

amin inşallah cümlemizin kalbine göre versin rabbim ben anneme kurban olurum ya ben onun gibi bir anne görmedim bir dakika olsun ağlamam üzülmeme fırsat vermedi beni hiç yanlız bırakmadı kaynanam öylemi hiç umurunda bile değilim yeterki benim sesim çıkmasın ona afedersin eşşek gibi hizmet edeyim ben kimseden nefret edemem ama kaynanam beni o kadar kendinden soğuttuki yüzüne bile bakmak istemiyorum buda benim kaderim kadına sesim çıkmıyor kız kardeşim olsa bir saniye kendini ezdirmez ama gel görki ben onun tam tersiyim

canım merhaba hayırlı akşamlar... inş. en kısa zamanda kendi düzenini kurarsın ...neden aynı evde kalıyosunuz canım özel değilse sorabilirmiyim

amin inşallah mecburiyetten aynı evde kalıyoruz onlarda ize yardımcı olmuyorlar ayrı eve çıkalım ben çıkarsam kim hizmet edecek ona eşimin aldığı maaş çıkmamıza engel 800 tl alıyor

canım benim bende kaynana konusunda mağdurum ben ezdirmem kendimi.. bana anlatırlardı öyle inanmazdım yok öle insanlar olmaz derdim ama varmıs malesef biz çekiyoruz ne çekiyosak allah sabır versin sana canımmm....ama içine atma söyle otur konus ..

amin inşallah mecburiyetten aynı evde kalıyoruz onlarda ize yardımcı olmuyorlar ayrı eve çıkalım ben çıkarsam kim hizmet edecek ona eşimin aldığı maaş çıkmamıza engel 800 tl alıyor
anladım canım sıkma sen canını eşinle aran iyi olsun bunlar gelip geçici seyler ... hiç üzme kendini

Hmm Allah kolaylık versin canım Kayseri'de nerede oturuyor annenler? Abi'ni de göreceksin valla süper bu kadar yorulmaya değer:) keşke sonuna kadar yapsaydın canım sen doktora gittiğinde herhangi bir tahlil kontrol yaptı mı sana??

Kıyamam yavrucum senin gibi temiz kalpliöinsanlarda pis insanlarla sınav ediliyor desene.. Bende içime atar bişey diyemem benim kardeşim de söylemekten hiç çekinmez büyük çocuk hep daha kabul edebilir oluyor. O kayınvalideni Allah bildiği gibi yapsın !!! Allah tez zamanda kıymetini ona hatırlatsın inşallah. Neyse büyük sen saygıda kusur etmiyorsundur zaten onun insan olamamışlığı olsun..inşallah rabbim kendi evini nasip eder bir an önce sana

amin allah'ım kimseye çektirmesin inşallah 8 senedir yaşadıklarımı yazmaya kalksam kitap olur biri böyle söyleseydi abartı derdim bende ama öyle değilmiş derdi olmayan derdim var demez benim bebeklarimi hiç bir zaman istemedi o istemedi rabbimde aldı ne diyelelim ben rabbime havale ettim o kimsenin hakkını kimsede bırakmaz bırakmıyorda çok şükür

merkezdeler tatlımm...evet abişimi görmeee gitcem çok özledim..ya ben doktora dedim kontrol amaçlı geldim diye muayne etti asistanına bişeyler söyledi ben hiç bişe anlamadım tıbbı şeyler yani.. bi kan tahlili yaptır gel dedi. yaptırdım sonuç 1.00 dı negatif dedi adetinin 3. günü gel hormon testi yapalım dedi baskada bir şey demedi şıllık adetimin 3. günü eşimin görevi vardı gidemedimm bişey dmedi ki ya anlamadımm

hakılısın canım ... allah biliyo herşeyi bir gün herkezin hakkını vericek eminim buna ... Rabbim en en kısa zmanda bebeğine kavustursun seni gerçekten tüm kalbimle söylüyorum bunu ama dedğim gbi sakın strese girip yorma kendini DEĞMEZ be gülüm!

temiz kalpli olanı rabbim bilir ben sadece kimseye haksızlık etmeye çekinir beddua almaktan korkarım sırf beddua etmesin diye elimden geleni yaparım her hangi bir saygızızlıkta yapmam ama lafa edince aileme dayanamam karşılık veririm bana ne derse desin ama anneme baba laf söylemesin yeterki rabbim kaynanamı bana muhtaç etmesin çünkü dayanamam bakar ben ne yalan söylim allah biliyor ya ben ona bakmam istemiyorum gün gelir muhtaç olursa ki inşallah olmaz olursa bakarım çünkü yaşlı insanlara dayanamıyorum ama ben bu evden çıkınca beni çoook arayacak benim ona yaptıklarımı gösterdiğim sabrı kendi çocukları kızları yapmadı ve yapmaz

allah razı olsun be canım iyiki varsınız sizinle konuşunca sıkıntım gidiyor duaların ve temennilerin içinde çok teşekkür ederim rabbim verecek elbet bir gün

iyilik güzellik buschy cim sen nasılsın bebişinn nasıll

iyiyiz tatlım nasıl olsun aynı...bugün kusma bir kere oldu,kuyruğumdaki acı da genel olarak yoktu ama yemek hazırlamak için ayakta kalmam bile tetikledi...şimdi oturduğum yerde bile zor kıpırdıyorum :26: aman sağlıklı olsun da bebişim...geçtim ben kendimden artık...

öyle deme sen de iyi ol bebişin de hatta sen daha iyi ol ki bebişin de sağlıklı olsun

teşekkür ederim ilginiz için bu saat oldu hala bişey yok bakalım sabırla ne çıkacak hayırlısı Allahtan isteyipte olmayan her kadına Allahım tattırsın bu müthiş duyguyu...

Bebeğim inşallah bu sefer tahlile bile gerek kalmaz hamilesindir de ola ki olmadı.adetinin 3.günü o tahlilleri yaptırıyorsun çünkü gerekli! Kolundan sürüyebilirim istersen seni:))) bana bakan doktor küçüksün çok erken dedi tahlil istiyorum dememe rağmen istemedi gerek yok dedi pisssss!!

Seni çok iyi anlıyorum canım benziyoruz biraz bende dayanamam yaşlı ve çocuk durumun çok sıkıntılı ama sığın Allah'a o kalbinden geçeni bilen ve sana hayırlısıyla istediğini verecek olan başka senin durumunda yapılabilecek birşey gelmiyor insanın aklına.. Ne kadar kötü de olsa yaşlı ve büyüğün yapabilecek pek birşey olmuyor işte Allah sabır versin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…