• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
süper olurdu şekerim..aslında benim sana yedirmem lazım hamiş hamiş hazırlama yassık sana ben kalkar hazırlarım sofrayı:52::52:
salata da ister misin:56::56::56:

yok canım sağol ama az önce bi patates salatası lafı duydum caydin söyledi galiba o fena olmazdı bak...:56::56::56:ayy ben de iyice aç oldum haa..ne duysam canım istiyo koysan önüme bi tabağı bitiremem ha!maymun iştahlı mı oldum nedirr:52:

valla bence cuma akşamı uyuyamadım karnım ağrıdı fena ilaçta almadım bu sefer... derken c.tesi akşamıda başım tuttu.. hastalıkla geçirdim :14:
:38:

dişim yüzünden:50:
:38:

topiğimizin kızları birer birer çürüyo galiba:nazar::nazar::nazar:o kadar güzel kız bir arada olursa elbet nazar olur...inşallah atlatırsınız biran evvel güzelliklerimmm:38:

tabi canım sor. elimden geldiğince yardımcı olurum uzaktan yapılacak bişey varsa.:34::34::34::34:
ooohhh beeee ben geldiiimmmm. bende kaçırmam 1111. sayfayı 1000 kaçırdım zaten :27::27::27::27:
merhaba şimdiden teşekür ederim .işler yoğun bende fazla takılamıyorum .

bizim bi köpeğimiz var 2 gündür boğazına yanda genzine bişey takılmış gibi arada 3-4 defa hapşurur gibi öksürüyor.sence ne olmuş olabilir.ilçede yaşadığımızdan köpeğe bakan veteriner bulmak zor ... inşallah bişey olmamıştır.

merhaba şimdiden teşekür ederim .işler yoğun bende fazla takılamıyorum .

bizim bi köpeğimiz var 2 gündür boğazına yanda genzine bişey takılmış gibi arada 3-4 defa hapşurur gibi öksürüyor.sence ne olmuş olabilir.ilçede yaşadığımızdan köpeğe bakan veteriner bulmak zor ... inşallah bişey olmamıştır.

canımbiçok sebepten olabilir. köpeğe tavuk kemiği falan veriyomusunuz

Back
X