• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugun kan testi verdim yarin sabah alabilecegim sonucu nasil yarin olacak beklemek cok zor
mrb hoşgeldin:3:
inşallah güzel değerli bi sonuç alırsın:46::46:

hoşbuldum canııımmm. ne var ne yok. :61::61::61::61:
iyilik tatlım biraz diş ağrısı dışında..
sen nasılsın?:34::34:

ben bişeyler yiyiim geliim kızlar...beslenemez oldum herşeye üşeniyorum resmen...bir dilim kekti bakalım şimdi neler bulcam dolaptan:53:

ye tabii ki tatlım dikkat et beslenmene:56::56:

bugun kan testi verdim yarin sabah alabilecegim sonucu nasil yarin olacak beklemek cok zor
hoşgeldin canım inşallah güzel haberini alırsın..
ben bişeyler yiyiim geliim kızlar...beslenemez oldum herşeye üşeniyorum resmen...bir dilim kekti bakalım şimdi neler bulcam dolaptan:53:
güzel bir kahvaltı hazırla kendine yazık bebişine..
Bugün görürüz bence de 1111. sayfamızı :34::34:
hehe yemek yemedim 1111i kaçırmak istemiyorum..

eskiden yumurta haşlardım patates haşlardım peynirler zeytinler...ama şimdi canım hiç bişey istemiyo...dolma vardı dünden onu koydum şimdi bol yoğutla yerim bebişim de beslenir...yoğurt demişken...dün çıkarma seviyesine geldim ama bugün maşallah diyeyim hiç bulanmadı midem:nazar::nazar::nazar::nazar:

:1::1::1::1:kızlar alemsiniz ya gidin bişeyler yiyin aç aç beklemeyin yoksa 1111. sayfaya gelmeden bayılırsınız:52::52::52:

eskiden yumurta haşlardım patates haşlardım peynirler zeytinler...ama şimdi canım hiç bişey istemiyo...dolma vardı dünden onu koydum şimdi bol yoğutla yerim bebişim de beslenir...yoğurt demişken...dün çıkarma seviyesine geldim ama bugün maşallah diyeyim hiç bulanmadı midem:nazar::nazar::nazar::nazar:

Afiyet olsun canım.. Herşey bebiş için :34::34:

maşallah maşallah ;)
bana da azıcık ayır tatlım dolaptan çıkmış soğuk dolmaya bayılırım..aslında şu anda ne olsa bayılacam yani o durumdayım:52::52::52:

:1::1::1::1:kızlar alemsiniz ya gidin bişeyler yiyin aç aç beklemeyin yoksa 1111. sayfaya gelmeden bayılırsınız:52::52::52:

gidemem dayanmalıyım:52::52:

maşallah maşallah ;)
bana da azıcık ayır tatlım dolaptan çıkmış soğuk dolmaya bayılırım..aslında şu anda ne olsa bayılacam yani o durumdayım:52::52::52:

gidemem dayanmalıyım:52::52:

az kaldı kızlarr...acı yokkkk acı yokkkk..gel bebem beraber yiyelim soğuk soğuk :56::56:

Back
X