• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar nasılsınızzzzz??
Buschy sana 2 soru birincisi adet tarihinden önce karın ağrıların ne zaman başlamıştı ? İkincisi akıntın kaç gün kala yoğunlaşmaya başlamıştı??

Karlı canım yaa şeyi soracağım şimdi bende chow chow var bide krem renk.yazları egzamaları çok oluyo ya proteinden fakir mi beslemek gerekir ? Bide partilerini yalıyo ya egzama ya mantar oldu mantar için hangi krem kullanılır? Bide ben 3 senedir östrus dönemini yakalayamadım davranışları o zamanlarda nasıl oluyo çözemedim. Sen istersen cevabı özelden de yazabilirsn:)))

Kızlar nasılsınızzzzz??
Buschy sana 2 soru birincisi adet tarihinden önce karın ağrıların ne zaman başlamıştı ? İkincisi akıntın kaç gün kala yoğunlaşmaya başlamıştı??
3-4gün kala ağrım başlamıştı canım...hamileliğimi batımdan birgün sonra öğrendim ama ağrım devam etti bi hafta daha...akıntı yoğunlaşmasını tam hatırlamıyorum ama bat günümde fena hissettim o akıntıyı...adet gelir gibi hissediyosun yoğunluğu sen düşün yani...koşa koşa tuvalete gittim kaç kere...sonunda ped koydum gelirse de gelsin koşamam tuvalete dedim...

kızlar bişi sorcam :)

hamilelikte göbeğinize çatmala izleri kalmasın die bişey sürecekmisiniz araştıran var mı ?

benim kaşınmalar başladı bile canım....krem,badem yağı yada zeytin yağı sürün diyolar..geçen gün krem sürmek zorunda kaldım çok kaşınıyodu çünkü....

Back
X