Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kolay gelsin canım akril şimdi yemekte gelince cevap yazar sana
evet kız öyle olmuş sonradan okudum dahahahaaa sekreteri gibi konuştun kıızzzz:102::102:
teşekür ederim 38s sen nasılsın dişin nasıl oldu? bizim batımız aynı sanırım seninle ?
az kaldı bebem dayan...![]()
evet kız öyle olmuş sonradan okudum da
iyiyim canım sen nasılsın?
hala uyuşuk arada bi yokluyo tabii
evet bizim batlar aynı![]()
geldim yanına uyudum bilesen yasla başını omzuma ben kaldırırım seni 1111. de![]()
amin canım inşallah yaaainşallah ikimizde aynı gün hamiş haberlerinimizi veririz :))
tamam tatlım neyse uyu da gece uyuyamazsın diye de şeyettim ben...![]()
3-4gün kala ağrım başlamıştı canım...hamileliğimi batımdan birgün sonra öğrendim ama ağrım devam etti bi hafta daha...akıntı yoğunlaşmasını tam hatırlamıyorum ama bat günümde fena hissettim o akıntıyı...adet gelir gibi hissediyosun yoğunluğu sen düşün yani...koşa koşa tuvalete gittim kaç kere...sonunda ped koydum gelirse de gelsin koşamam tuvalete dedim...Kızlar nasılsınızzzzz??
Buschy sana 2 soru birincisi adet tarihinden önce karın ağrıların ne zaman başlamıştı ? İkincisi akıntın kaç gün kala yoğunlaşmaya başlamıştı??
merhaba kızlar ....
özelden msj atamıyorum henüz 100 olmamış.ben de yumurtalarım gibi tambelmişim:)))) hahaaa
yumurtalarında tembellik mi var canım
evet 100 olmadan atılamıyor malesef
kızlar bişi sorcam :)
hamilelikte göbeğinize çatmala izleri kalmasın die bişey sürecekmisiniz araştıran var mı ?