Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim de kilo problemim yok 5 ay doktor kendi haline bıraktı ama 6 ay boyunca progestan kullandım onun çok faydasını gördüm
ben hiç kullanmadım onu..
Bu yumurtada tembellik falan nasıl anlaşıldı peki?

canım çocuk için dr ye gittiğinde yumurtalıklarına bakıyo ve adetin 2.günü hormon testleri yapılıyor..
öyle anlıyo

Bi arkadaşım bacaklarımın arasına yastık koyup uyuyorum diyordu. Uyanınca da eşi çeviriyormuş sağdan sola

yuhh o kadar beter hallere de mi düşücez....o bu değil de hamileik takvimimde ne yazıyo baksanızaaaa :) pipişi belli oluyomuş erkekse!!!yani ben 20 haziranda öğrenirim cinsiyeti heralde büyük ihtimal demiiiiilk dikkatimi çeken pipiş oldu içime mi doğuyo yarebbimmm

progestan çok faydalı bi ilaç düşük tehlikesi olanlara da veriyor doktorlar içtiğim süre içinde adetlerim düzene girdi hamile kalmana da fayda sağlıyor rahim duvarını filan kalınlaştırıyor.Hormon seviyeni yükseltiyor.

ben hiç kullanmadım onu..

canım çocuk için dr ye gittiğinde yumurtalıklarına bakıyo ve adetin 2.günü hormon testleri yapılıyor..
öyle anlıyo

Benim yumurtalıklarıma baktı gayet iyi dedi kan testleri oldum ama adetimin 2. günü hiç hormon testi falan yapmadı :26::26: 1 sene içinde olur dedi :26::26:

ayy kızlar bana bir heyecan geldi niyeysee kalbım carpmaya basladıı töbee:119::119::119::119::119::119:

hahahah pipisi bi tanıdık cinsiyet öğrendi ultrasonu gösterdi erkekte resmen gözüküyo

ayy hadi bakalım inşallah ya sen ne kadar istiyosun oğluşun olmasını
bana gerek duymadı doktorum..inşallah en kısa zamanda güzel haberler vermek nasip olur
Benim yumurtalıklarıma baktı gayet iyi dedi kan testleri oldum ama adetimin 2. günü hiç hormon testi falan yapmadı :26::26: 1 sene içinde olur dedi :26::26:
olmazsa zaten bakar tatlım olmazsa adetinin 2.günü gidip bi kan verirsin
ayyyyyy çok yoruldum yaaaa. muhabbet almış başını gitmiş baaayanlaarrrr

ayy kıyamam niye yordun o kadar kendini
bu arada hoşgeldin

kızlar dün gebe olduğumu öğrendim haber vereyim dedim :))

ikisinden de olmasını istiyorum sağlıklı olsun da önemli değil ama hep iki çocuğum olsun büyük olan erkek olsun isterdim...

canım tebrik ederim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin çook sevindim
geçen gün slm verdim ama görmedin sanırım:26:

canım inanki görmedim..çok teşekkür ederim..dün banada süpriz oldu..oğlumun 18 aylık aşısı vardı..babasının yanınada uğradık..eşime beta istemesini söyledim,adet günün gelmeden olmaz dedi..ısrarıma dayanamayınca verdim kanı..eşim aradı sonuç çıkınca sonrası tam bir duygusal konuşma işte :))

ayyy canım tebriklerr..... Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

çok teşekkür ederim canım benim..bu arada senin bebek hep içime erkek doğuyor..nelerden yiyemiyorsun?uyku hali var mı?birde rüyanda kız erkek bebek hangisini görüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…