ah güzelim bizde de hiç eksik olmaz karpuz...kocam temkinli canım çeker diye sürekli kiraz erik çilek karpuz bulunduruyo evde...ama ben meyve aşermiyorum ki..:26:ooofff karpuuuzzz canım nasıl istedi nasıııllll
güle güle tatlım iyi akşamlar benim içinde ye o karnıyarıktan tamam mı öpüyorumben kaçaaarrr herkeslere iyi akşamlaarrrr
heeeyyyy telefonum böle çalıyo beniimmmm
Eki Görüntüle 732769 Eki Görüntüle 732770
kızlaar merhaba nasber nasılsınız? Bugün doktordan geldik bebişimin fotolarını atıyorum teyzeleri bakın :)) cinsiyeti söylemedi ense kalınlığı ölçümü yapıldı sonuçlar iyi çok şükür. 2 li testi yaptırmadım yaptırmayıda istemiyorum zaten :) 1 ay sonraya kontrol var bizden haberler bu kadar şimdilik :)))
yeni hamişler var mı bakalım?
Canım hayırlı olsun hayırlı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin Allah çok sevindim:))kızlar dün gebe olduğumu öğrendim haber vereyim dedim :))
Eki Görüntüle 732769 Eki Görüntüle 732770
kızlaar merhaba nasber nasılsınız? Bugün doktordan geldik bebişimin fotolarını atıyorum teyzeleri bakın :)) cinsiyeti söylemedi ense kalınlığı ölçümü yapıldı sonuçlar iyi çok şükür. 2 li testi yaptırmadım yaptırmayıda istemiyorum zaten :) 1 ay sonraya kontrol var bizden haberler bu kadar şimdilik :)))
Bebişi gördüm unuttum kusura bakmayın kızlar nasılsınız?
Bebişi gördüm unuttum kusura bakmayın kızlar nasılsınız?
ayy yerim ben onu yaa büyümüş bizim yaramaz
aman herşey yolunda olsun tatlım iyi olmanıza sevindim..
keping arkadaşımız hamile
ben iyiyim sende iyisin sormama gerek yok
Canım hayırlı olsun hayırlı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin Allah çok sevindim:))
Eneeeemmm yesin ablası onu kuzucuğa bak hele kocaman olmuş ya annesi:)) teyzelere getiren bebişini ama yer bitiririz biz bunu söyleyim) canım sağlıklı olmasına sevindim.sen nasılsın bakalım??
Allahımmm....bu bir mucizeeee!!!!keping hamileymiş canım başka haber yok şimdilik...ayyy çok güzellll zaten zor duruyorum yerimdeşimdi bunları görünce daha bi delirdimmm...sonuçlarının iyi olmasına çoook sevindim canım benim...darısı bizlere inşallah
sağolasın canım benim :) darısı sana inşallah en kısa zamanda hemde yürekten diliyorum :))
keping hayırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah. kendine çok dikkat et ağır iş yapma kesinlikle :))
sağolasın canım benim :) darısı sana inşallah en kısa zamanda hemde yürekten diliyorum :))
kocaman oldu yaa teyzesi :)) daha ne resimler göstercek size :)) çok şükür canım iyiyim. Sen nasılsın? İnşallah en kısa zamanda seninde iyi haberlerini alırız canım duymak istediğimiz haberi bir an önce ver inşallah bize. Dualarım sizlerle :))
aynen canım bu bir mucize. mucize canım evet sorma inşallah canım darısı sana Rabbim o günleri herkese göstersin inşallah...
Derisi çok şeffaf. Omurgası, beyni, kalbini hep gösterdi doktor. suratı görüyor musunuz habire döndü durdu. ama bir cinsiyeti göstermedi yaramaz :)
yaaa yapma ama böyle bak bende ağlayacağım
Ağlama yaa ben dedim diye ağlıyorsun kıyamam ben sana böldü kıs bi anda:)) hamilelik hormonların mı depreşti?? :))ben çok fena duygulandım ağlıyorummm
Nasıl olayım bebeğim sabah kalktım kahvaltısını yaptırdım kocaya sonra bi yattım Malak gibi uyumuşum:)) sen ne yaptın dişin ne alemde??ben imrenmekle meşgulüm şuan
sen nasılsın bebeğim
keping hayırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah. kendine çok dikkat et ağır iş yapma kesinlikle :))
kocaman oldu yaa teyzesi :)) daha ne resimler göstercek size :)) çok şükür canım iyiyim. Sen nasılsın? İnşallah en kısa zamanda seninde iyi haberlerini alırız canım duymak istediğimiz haberi bir an önce ver inşallah bize. Dualarım sizlerle :))
aynen canım bu bir mucize. mucize canım evet sorma inşallah canım darısı sana Rabbim o günleri herkese göstersin inşallah...
Derisi çok şeffaf. Omurgası, beyni, kalbini hep gösterdi doktor. suratı görüyor musunuz habire döndü durdu. ama bir cinsiyeti göstermedi yaramaz :)
Nasıl olayım bebeğim sabah kalktım kahvaltısını yaptırdım kocaya sonra bi yattım Malak gibi uyumuşum:)) sen ne yaptın dişin ne alemde??
..
ooo maşallah nasıl uyudun kız o kadariyice dinlenmişsindir
bugün daha iyiyim canımuyuşmuş bi vaziyette dişim
Gece pek uyuyamamıştım benim uyku problemim var ne zaman yatsam uyuyabilirim uyuduğum zaman da uyanamam. O yüzden genelde gündüzleri deli gibi uykum olsada uyumak istemem uyanamıyorum çünkü:))))) yaa bu dişden pek korkuyorum daha önce ağrısı çektiğimden hamilelik istediğim gün gidip bütün dişlerimi kontrol ettirdim yaptırdım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?