Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kızlaar merhaba nasber nasılsınız? Bugün doktordan geldik bebişimin fotolarını atıyorum teyzeleri bakın :)) cinsiyeti söylemedi ense kalınlığı ölçümü yapıldı sonuçlar iyi çok şükür. 2 li testi yaptırmadım yaptırmayıda istemiyorum zaten :) 1 ay sonraya kontrol var bizden haberler bu kadar şimdilik :)))

yeni hamişler var mı bakalım?

ayy yerim ben onu yaa büyümüş bizim yaramaz
aman herşey yolunda olsun tatlım iyi olmanıza sevindim..
keping arkadaşımız hamile
ben iyiyim sende iyisin sormama gerek yok

kızlar dün gebe olduğumu öğrendim haber vereyim dedim :))
Canım hayırlı olsun hayırlı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin Allah çok sevindim:))

Eneeeemmm yesin ablası onu kuzucuğa bak hele kocaman olmuş ya annesi:)) teyzelere getiren bebişini ama yer bitiririz biz bunu söyleyim) canım sağlıklı olmasına sevindim.sen nasılsın bakalım??

Allahımmm....bu bir mucizeeee!!!!keping hamileymiş canım başka haber yok şimdilik...ayyy çok güzellll zaten zor duruyorum yerimde şimdi bunları görünce daha bi delirdimmm...sonuçlarının iyi olmasına çoook sevindim canım benim...darısı bizlere inşallah

Bebişi gördüm unuttum kusura bakmayın kızlar nasılsınız?

keping hayırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah. kendine çok dikkat et ağır iş yapma kesinlikle :))

ayy yerim ben onu yaa büyümüş bizim yaramaz
aman herşey yolunda olsun tatlım iyi olmanıza sevindim..
keping arkadaşımız hamile
ben iyiyim sende iyisin sormama gerek yok

sağolasın canım benim :) darısı sana inşallah en kısa zamanda hemde yürekten diliyorum :))

kocaman oldu yaa teyzesi :)) daha ne resimler göstercek size :)) çok şükür canım iyiyim. Sen nasılsın? İnşallah en kısa zamanda seninde iyi haberlerini alırız canım duymak istediğimiz haberi bir an önce ver inşallah bize. Dualarım sizlerle :))

aynen canım bu bir mucize. mucize canım evet sorma inşallah canım darısı sana Rabbim o günleri herkese göstersin inşallah...

Derisi çok şeffaf. Omurgası, beyni, kalbini hep gösterdi doktor. suratı görüyor musunuz habire döndü durdu. ama bir cinsiyeti göstermedi yaramaz :)

sağolasın canım benim :) darısı sana inşallah en kısa zamanda hemde yürekten diliyorum :))

aminnn canım benim sağolun valla sizin bu dualarınızla benim sırtım yere gelmez
inşallah rabbim dualarımızı kabul eder aminnn

Allahımmmmm......

ağlamak yokkkkkkkk,,,,
gülmek varrrrrrrrrrrrrr.........

yaaa yapma ama böyle bak bende ağlayacağım

çok duygulandım yaaa...ne kadar çabuk büyüyorlar..ne kadar güzeller...ne kadar içimizde ve ne kadar ulaşılmazlar...silüetini göstererek kendilerine nasıl divane ediyorlar...güzel Allahım sen nelere kadirsin..şu 9 gün geçse de ben de görsem yavrumu kıpır kıpır inşallah...

ben çok fena duygulandım ağlıyorummm
Ağlama yaa ben dedim diye ağlıyorsun kıyamam ben sana böldü kıs bi anda:)) hamilelik hormonların mı depreşti?? :))
ben imrenmekle meşgulüm şuan
sen nasılsın bebeğim
Nasıl olayım bebeğim sabah kalktım kahvaltısını yaptırdım kocaya sonra bi yattım Malak gibi uyumuşum:)) sen ne yaptın dişin ne alemde??

Olmuş kocaman olmuş ben alışkınım gördüm minik tatlı yavrunu Allah sana bağışlansın onu.bende iyiyim az kaldı sonuç bekliyoruz bizde :)) bakalım hayırlısı bende çok istiyorum size beklenen haberi vermeyi ama işte takdiri ilahi..

Nasıl olayım bebeğim sabah kalktım kahvaltısını yaptırdım kocaya sonra bi yattım Malak gibi uyumuşum:)) sen ne yaptın dişin ne alemde??
..

ooo maşallah nasıl uyudun kız o kadar iyice dinlenmişsindir
bugün daha iyiyim canım uyuşmuş bi vaziyette dişim

ooo maşallah nasıl uyudun kız o kadar iyice dinlenmişsindir
bugün daha iyiyim canım uyuşmuş bi vaziyette dişim

Gece pek uyuyamamıştım benim uyku problemim var ne zaman yatsam uyuyabilirim uyuduğum zaman da uyanamam. O yüzden genelde gündüzleri deli gibi uykum olsada uyumak istemem uyanamıyorum çünkü:))))) yaa bu dişden pek korkuyorum daha önce ağrısı çektiğimden hamilelik istediğim gün gidip bütün dişlerimi kontrol ettirdim yaptırdım:)))

bende uyuyamadım gece tatlım seni iyi anlıyorum.. iyi yapmışsın ohh mis gibi uyudun
ben işte geçen ay gidecektim sonra aklımdan çıkıverdi ağrı gidince unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…