Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet yaa birde hareketlerini tam olarak hissedebilsek sanırım bu daha ayrı bir mucize olacak :) inşallah canım bak sende ekleyeceksin yeğenimizin fotosunu ona göre :))

bende habire usg resmine bakıp bakıp duruyorum :))

uff kızlar çok işim vardı bütün sohbeti kaçırdım birazdan da çıkacağım..
kendinize iyi bakın canlar öptüm hepinizi

Son düzenleme:
hiçbir işimi halledemedım kan testım de sabah 8 e kaldı ve ben sınırımden ağladım hemde cok ama cok ağladım kendımede sasırdım niye böle oldum diye

iyi akşamlar kızlar:79: :79: :79:

uff kızlar çok işim vardı bütün sohbeti kaçırdım birazdan da çıkacağım..
kendinize iyi bakın canlar öptüm hepinizi

iyi akşamlar kızlar yarın görüşürüüüzz :))

hiçbir işimi halledemedım kan testım de sabah 8 e kaldı ve ben sınırımden ağladım hemde cok ama cok ağladım kendımede sasırdım niye böle oldum diye

sıkma canını canım vardır herşeyde bir hayır testi yarın öğrenirsin artık inşallah mutlu haberlerle gelirsin :))

tatlım kadın doğum acile gitseydin ya neyse üzülme yarın gidersin ağlama üzülme stres yok güzel sonuçlanacak inşallah içini ferah tut sen herşey güzel olacak:112:

çok sancım vardı bugün ağrı kesicilerle zor yatıştı her ay ağrılı olurum ama bu ay canım daha çok yandı sanki:44:

Herşeyde bir hayır vardır canım üzülme bak hem sabaha öğreneceksin sonucu bide bizleridüşün kimdiler kimin kaç günü var daha:))) sana iki sorum var biri ateşini ölçtün mü dinlenir vaziyette kaç? Bide akıntında değişiklik var mı şu sıralar??

tatlım kadın doğum acile gitseydin ya neyse üzülme yarın gidersin ağlama üzülme stres yok güzel sonuçlanacak inşallah içini ferah tut sen herşey güzel olacak:112:
asırı duygu yüklüydüm saglık ocagına fılanda gıtmedım ordada oludu aslında ne bilimm bilemedim bennn

hiç ates ölçmedım canım ama ozellıkle gecelerı ateş basıyordu smdı 2 gundurde üşüme gibi var akıntım var su şeklinde bu sefer öncekılere göre degısık geldı beyaz gıbı sarı gıbı

keping hayırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah. kendine çok dikkat et ağır iş yapma kesinlikle :)))

çok teşekkür ederim canım..vallaha ağır iş yapma demek için geç kaldın..tüm ev elimden geçti..kapı pencere kanepeler perdeler :)))

Eğer dinleniyorsan ateşini ölçebilme şansın varsa bir ölç istersen cduruer arkadaşımızın hamileliğini bu sayede şüphelenin öğrenmiştik:))) sarı gibi akıntı da iyi işaret inşallah hamilesin..

inşallah kuzucum yaaa dur ben bı deneyımm ozamann

pre-seed jeli ilk defa duydum ya o an kasıklarım çok ağrıyordu tam okuyamamıştım şimdi bakıcam hamilrliği nasıl kolaylaştırıyormuş diye:26:

pre-seed jeli ilk defa duydum ya o an kasıklarım çok ağrıyordu tam okuyamamıştım şimdi bakıcam hamilrliği nasıl kolaylaştırıyormuş diye:26:

methini çok duydum sipariş verdim sağlam olduğunu düşündüğüm bi siteden ellerinde kalmamış adet olursam bi daha ki ay almayı düşünüyorum

merhaba kızlar kan testi yaptırdım bugün 3.gün adetin gecikmesinin sonuç <2,00 çıktı akşam bi baktım kanama var nedir bu fikri olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…