çok duygulandım yaaa...ne kadar çabuk büyüyorlar..ne kadar güzeller...ne kadar içimizde ve ne kadar ulaşılmazlar...silüetini göstererek kendilerine nasıl divane ediyorlar...güzel Allahım sen nelere kadirsin..şu 9 gün geçse de ben de görsem yavrumu kıpır kıpır inşallah...
iyi akşamlar kızlar:79: :79: :79:
uff kızlar çok işim vardı bütün sohbeti kaçırdımbirazdan da çıkacağım..
kendinize iyi bakın canlar öptüm hepinizi
hiçbir işimi halledemedım kan testım de sabah 8 e kaldı ve ben sınırımden ağladım hemde cok ama cok ağladım kendımede sasırdım niye böle oldum diye
hiçbir işimi halledemedım kan testım de sabah 8 e kaldı ve ben sınırımden ağladım hemde cok ama cok ağladım kendımede sasırdım niye böle oldum diye
asırı duygu yüklüydüm saglık ocagına fılanda gıtmedım ordada oludu aslında ne bilimm bilemedim bennntatlım kadın doğum acile gitseydin ya neyse üzülme yarın gidersin ağlama üzülme stres yok güzel sonuçlanacak inşallah içini ferah tut sen herşey güzel olacak:112:
canım inşallah güzel haber alırsın.sakin ol canım benim
Herşeyde bir hayır vardır canım üzülme bak hem sabaha öğreneceksin sonucu bide bizleridüşün kimdiler kimin kaç günü var daha:))) sana iki sorum var biri ateşini ölçtün mü dinlenir vaziyette kaç? Bide akıntında değişiklik var mı şu sıralar??
keping hayırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah. kendine çok dikkat et ağır iş yapma kesinlikle :)))
hiç ates ölçmedım canım ama ozellıkle gecelerı ateş basıyordu smdı 2 gundurde üşüme gibi var akıntım var su şeklinde bu sefer öncekılere göre degısık geldı beyaz gıbı sarı gıbı
Eğer dinleniyorsan ateşini ölçebilme şansın varsa bir ölç istersen cduruer arkadaşımızın hamileliğini bu sayede şüphelenin öğrenmiştik:))) sarı gibi akıntı da iyi işaret inşallah hamilesin..
inşallah kuzucum yaaa dur ben bı deneyımm ozamann
pre-seed jeli ilk defa duydum ya o an kasıklarım çok ağrıyordu tam okuyamamıştım şimdi bakıcam hamilrliği nasıl kolaylaştırıyormuş diye:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?